Webshop fejlesztés

Webshop fejlesztés
Digitális értékesítési rendszerek terén partnereinknek komplex megoldásokat nyújtunk a stratégiai tervezéstől, e-commerce tanácsadástól kezdve, a felhasználói élmény UX designerekkel végzett tervezésén át, a fejlesztésen keresztül a támogatási feladatok ellátásáig. A projektjeink erőforrását jelentő közép- és nagyvállalati igényekre megalkotott E-kereskedelmi alaprendszerünk, webshop ökoszisztémánk a webes, valamint mobilos értékesítéshez, rendelés kiszolgáláshoz lényeges összes funkcióval rendelkezik. Megoldásunkat olyan közép- és nagyvállalatok esetében vezettük be sikeresen, mint a Wolters Kluwer, Vodafone vagy az Auchan Magyarország. Képességeire B2B és B2C vállalkozásként egyaránt építhetünk.
LogiNet e-kereskedelmi alaprendszer egyedi webshop fejlesztés lehetőségével
Mikor ideális választás a LogiNet e-kereskedelmi alaprendszere?

E-kereskedelmi ökoszisztémánk ideális választás, ha vállalkozásunkkal kinőttük a webes „dobozos” megoldásokat. Online kereskedelmi termékünk tökéletesen megfelel a közép- és a nagyvállalati elvárásoknak is. Megvalósítunk minden olyan egyedi fejlesztést, funkcionális bővítést, melyek hatékony, vállalkozásra szabott megoldást biztosítanak az értékesítéshez.

Milyen előnyöket nyújt saját e-commerce termékünk használata?

E-commerce alaprendszerünk arany középutat kínál lehetőségek és ár-érték arány tekintetében partnereinknek. Előkészített funkcióinak köszönhetően megtartja a bérelhető e-kereskedelmi platformok (pl. Shopify, Magento) olyan előnyeit, mint a gyors beüzemelés, kedvező fenntartási díj. Ezt meghaladva azonban az egyedi fejlesztések szabadságát is lehetővé teszi.

A LogiNet e-kereskedelmi alaprendszerét ajánljuk, ha Ön olyan rugalmas rendszer megoldást keres, ami a bevett e-kereskedelmi platformok tudásán túl a növekedéssel megjelenő igényeket, plusz funkciókat, egyedi fejlesztéseket is könnyen és költséghatékonyan kezeli. E-kereskedelmi rendszerünk kiemelkedő B2B támogatással is bír. A segítségével létrehozhatunk saját viszonteladói értékesítői felületet is. Széles termékpalettánknak köszönhetően alaptermékünk saját mobilshop termékkel illeszthető.

Webshop fejlesztésünk integrálható az üzleti szoftverekkel
Mennyire könnyű összekötni digitális értékesítési rendszerünket az üzleti szoftverekkel?

Ismerjük a közép- és nagyvállalatok üzleti folyamatait, tudjuk milyen szoftveres megoldások integrációja lehet lényeges új digitális megoldásaik bevezetése esetén. A LogiNet webshop ökoszisztémája kompatibilis az SAP Business One, a Microsoft Dynamics NAV, Oracle JD Edwards rendszereivel, de egyszerű integrációt biztosít API-n keresztül más népszerű ügyfélszolgálat-management (CRM) vagy vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel is. Fizetési módok esetében az OTP Simplepay, K&H, CIB Bank fizetésmódok mind előkészítettek.

Megbízható supporttal, későbbi fejlesztési lehetőségek fenntartása mellett keres e-commerce megoldást?

Megtalálta! Ügyfeleinkkel kivétel nélkül hosszú távú, sikeres együttműködésekre törekszünk. Az általunk biztosított ügyfélélmény részének tekintjük az átadást követő támogatási feladatok ellátását is. Probléma esetén dedikált support csapatunkat  mindig elérheti, kiemelt időszakokban (Black Friday, karácsonyi vásárlási láz pl.) aktív támogatást biztosítunk egyedi megállapodás mellett. Fejlesztő csapatunkat választva saját termékünkkel a későbbiekben bármikor megoldható egy új funkció kiépítése, vagy a meglévő eszközök átalakítása egy új projekt keretében.

E-kereskedelmi rendszereink ideálisak a B2B és B2C közép- és nagyvállalatoknak
Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

E-kereskedelmi rendszereinket olyan B2B és B2C közép- és nagyvállalatok használhatják ki leginkább, melyek számára üzletileg fontos digitális folyamataik fejlesztése. Ilyenek például a kereskedelmi üzletágak, gyártó cégek, telekommunikációs piaci szereplők, illetve a bank- és biztosítási szektor. E-kereskedelmi termékeinkre építve digitális szemléletű startupokkal is sikeres közös munkát folytatunk.

Fontos számodra az online értékesítés? Webshop vagy mobilshop indításban gondolkozol? Töltsd le ingyenesen az Ecommerce növekedés sikerkönyvet!
 

  • Ingyenesen elérhető tippek az ecommerce növekedéshez. Válaszd a siker útját és kerüld el a buktatókat!
  • Tanulj a hazai ecommerce szakértők tapasztalataiból elsőkézből!
  • Szerezz versenyelőnyt új megoldások megismerésével, mint a UX, service design és a mobil applikációk.

Tudj meg többet rólunk, hogyan dolgozunk, hogyan segítjük ügyfeleink online növekedését!

Referenciák
Ügyfeleink mondták

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.