KeressTöbbet.hu
Startup fejlesztés
Magyarország első állástaláló portálja, mely regisztrált tagjai számára az aktuálisnál jobban fizető munkahelyeket kutat fel. A Keresstöbbet.hu gördülékeny állásváltást biztosít az oldal felhasználói számára, melyhez a LogiNet egy mindenki számára könnyen használható, átlátható online platformot alkotott meg.
WOLTERS KLUWER
Webshop
A Wolters Kluwer Kft. Magyarország vezető jogi és adóügyi tartalomszolgáltatója. A Loginet innovatív webáruházat adott át nemzetközi kiadó- és információszolgáltató vállalatnak, mely képes arra, hogy komplex termékpalettát vonultasson fel, mégis leegyszerűsítse a vásárlási folyamatot.
RENTINGO
Startup fejlesztés
A Rentingo a LogiNet segítségével létrehozott online platformján egy minden eddiginél gördülékenyebb és biztonságosabb megoldást kínál az albérletpiac kihívásaira. Úgy köti össze a lakást kiadókat a potenciális bérlőkkel, hogy mindkét fél a lehető legtöbb információt kapjon a másikról, ugyanakkor teljes mértékben biztonságban érezze magát.
VODAFONE HUNGARY
Webshop
A Vodafone Hungary webáruháza egy összetett online kereskedelmi megoldás, ami a LogiNet e-Commerce Suite alapon készült. Több vásárlói szegmenst (lakossági, kisvállalati, flotta, céges), beszerzést és adattárolást is támogat, továbbá több mint 10 backend rendszerrel van integrálva Tibco ESB-n keresztül.
AUCHAN MAGYARORSZÁG
Webshop
Az Auchan Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánca az FMCG piacon. A LogiNet teljesen testreszabott webshop rendszert szállított a nemzetközi vállalatnak, a LogiNet eCommerce Suite megoldásra alapozva, a rEvolution Software csapatával együttműködve, a tervezésétől az integrációig.
EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM
Web portál
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Magyarország legrégebbi és legnagyobb presztízzsel bíró egyeteme. 2016-ben kezdték el megújítani az oldalukat a LogiNet közreműködésével. Mi végeztük a design és a felhasználói felület megtervezését, továbbá a fejlesztést és az integrációt is.
YAP AUTOPARTS KFT.
Webshop
A YAP Autoparts Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás, mely gyorsan elérhető, ellenőrzött minőségű és eredetű, kedvező árú és pontosan beazonosított, bontott, eredeti autóalkatrészeket kínál a vásárlói számára.
Planorama
Planotouch
A Planorama egyedi képfelismerő technológiájával segíti a FMCG gyártók és kereskedők munkáját  az áruházi készletrendezés és helytervezés során. Az egyedülálló Planotouch alkalmazással, melyet a LogiNet fejelsztett ki a Planorama számára, lehetővé vált a polcképek érintéssel történő szerkesztése is.
 
ORDIT
Startup fejlesztés
Az Ordit.hu egy info-kommunikációs technológián alapuló szolgáltatás, mely innovatív módon formálja át a jelenleg alkalmazott irodai ételrendelési mechanizmust
Euromedic
Webshop
Az EUROMEDIC egészségügyi intézményeknek szállít gyógyszereket, orvosi anyagokat, egészségügyi kellékeket és irodai szereket. A vállalat nagyszámú és sokszínű termékválasztéka a LogiNet e-Commerce Suite alapú webáruházból is beszerezhető, mely számos új látogatottság-növelő funkciót foglal magában és az Epicor iScala és a SugarCRM szoftverekkel is integrálva van.
OFFICE DEPOT HUNGARY
Webshop
2013-ban az Office Depot Hungary az Oracle JD Edwards ERP rendszert választotta. Egy új webáruházat fejlesztettünk, ami B2B és B2C szegmensekkel helyettesíti a két régi webáruházat, így egyesítettünk minden funkciót egyetlen új, integrált platformba.
GRAPHISOFT
BIMcloud
Az ArchiCAD a Graphisoft által készített, építészeknek, belső építészeknek és statikus mérnököknek szánt 3D-s építészeti szoftver. A LogiNet az az ArchiCad felhasználók csoportmunkáját támogató szerver, a BIMcloud frontend fejlesztésében működött együtt a Graphisofttal.
DUNAPACK KFT.
Truck Tracking System
A Dunapack Kft. egy közép-kelet-európai hullámpapírlemez csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport, a Dunapack Packaging divízió, magyarországi tagvállalata. A vállalat csepeli gyárában bevezetett Truck Tracking System rendszer a beszállított anyagok érkeztetésének online szervezését végzi.
HAMBURGER HUNGARIA
Truck Tracking System

A Hamburger Hungaria egy napi 1800 tonna anyaggal dolgozó papírhulladék feldolgozó cég, amely ellátó rendszerként a LogiNet Truck Tracking System-et használja a folyamatos és kiegyensúlyozott használtpapír-szállítás biztosítására.