Background Image

SZERETJÜK AZ ÜGYFELEINKET

Ügyfeleink

Vodafone Hungary
Vodafone Hungary
Webáruház

A Vodafone Hungary webáruháza egy összetett online kereskedelmi megoldás, ami a LogiNet e-Commerce Suite alapon készült. Több vásárlói szegmenst (lakossági, kisvállalati, flotta, céges), beszerzést és adattárolást is támogat, továbbá több mint 10 backend rendszerrel van integrálva Tibco ESB-n keresztül.

Pic
Euromedic Direct
Webáruház

Az Euromedic Direct egy magyar online egészségügyi áruház. A LogiNet e-Commerce Suite alapú alkalmazás számos új látogatottság-növelő funkciót foglal magában és az Epicor iScala és a SugarCRM szoftverekkel is integrálva van.

Pic
Office Depot hungary
Webáruház

2013-ban az Office Depot Hungary az Oracle JD Edwards ERP rendszert választotta. Egy új webáruházat fejlesztettünk, ami B2B és B2C szegmensekkel helyettesíti a két régi webáruházat, így egyesítettünk minden funkciót egyetlen új, integrált platformba.

Pic
Vodafone Hungary
My Vodafone mobil applikáció

A Vodafone Hungary My Vodafone applikációja egy backend rendszerekkel integrált mobil önkiszolgáló alkalmazás olyan funkciókkal, mint vásárlási előzmények, kártyafeltöltés, ügyfélmegtartás. Az iOS és Android rendszerre is elérhető alkalmazás hibrid technológiával készült.

Pic
Hamburger Hungaria
Truck Tracking System

A Hamburger Hungaria egy napi 1800 tonna anyaggal dolgozó papírhulladék feldolgozó cég, amely ellátó rendszerként a LogiNet Truck Tracking System-et használja a folyamatos és kiegyensúlyozott használtpapír-szállítás biztosítására.

Pic
Eötvös Loránd University
Web portál

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Magyarország legrégebbi és legnagyobb presztízzsel bíró egyeteme. 2016-ben kezdték el megújítani az oldalukat a LogiNet közreműködésével. Mi végeztük a design és a felhasználói felület megtervezését, továbbá a fejlesztést és az integrációt is.

Pic
Graphisoft
BIM Cloud

Az ArchiCAD a Graphisoft által készített, építészeknek, belső építészeknek és statikus mérnököknek szánt 3D-s építészeti szoftver. A LogiNet segített a Graphisoftnak a BIM Cloud szerver fejlesztésben, ami az ArchiCad felhasználók együttműködését támogató szervere.

Pic
Planorama
Planotouch

A Planorama segítségével a gyártók és a kereskedők az értékesítési csapataik hatékonyságát növelhetik és ezzel az egyedi képfelismerő technológiával fellendíthetik a forgalmat. A LogiNet fejlesztette ki az egyedülálló Planotouch alkalmazást, amivel lehetségessé válik, hogy a polcképeket már érintéssel is szerkeszthessük.

Pic
Ordit
Ételrendelés

Az Ordit egy online ételrendelő startup, ami megkönnyíti a közösségi ételrendelést. Az Ordit egyszerűsíti a rendelés menetét és a számlák kifizetését. Az online rendelési rendszert a LogiNet Platform segítségével fejlesztettük.

image

Az ügyfeleink mondták rólunk

 • Tisztán látszik, milyen komolyan veszik ezek a srácok a tervezést. Sosem találkoztam még olyan letisztult template-ekkel, mint itt. És hadd ne kezdjem el a page builder-től, ez egyszerűen a legjobb a felhozatalban. Máris törzsvásárló lettem.

  Vinnai Balázs
  Misys General Manager, Digital Channels
 • Mióta felkértük a LogiNetet az új webshopunk fejlesztésére, bebizonyították, milyen megbízható és professzionális partnerek. A LogiNet a kezdetektől részt vett a projektben és segített finomítani, valamint megvalósítani az elképzelésünket. A fejlesztés teljes ideje alatt a LogiNet ellátott minket nem csak információval, de iránymutatással is, ami nagyban megkönnyítette a döntéshozatalt. A mai napig szoros az együttműködésünk a LogiNettel és folyamatosan fejlesztjük vásárlóink felhasználói élményét.

  Roy Tibon
  Euromedic Direct CEO
 • Imádom, ha a tervező lehetőséget ad letesztelni egy szoftver használhatóságát. Gyorsan ki tudok próbálni néhány kombinációt és kísérletezni a betűtípussal és a színekkel, amíg megtalálom a legjobbat. Gratula a remek szupportért is, nagyon gyorsan reagáltak mindenre!

  Dr. MIHOLEK ISTVÁN
  Office Depot Hungary CEO
 • Remek példája annak, hogyan lehet életre kelteni az Atomic design-t. Tapasztalt template felhasználóként nagyon tudom értékelni a közös tag-ek következetes megtervezését. Lényegesen egyszerűbbé teszi a szekciók testreszabását. Mint mindig, most is öt csillag a fantasztikus template-ekért!

  JUHÁSZ Zsolt
  rEvolution Software CEO
 • Máriás Zsigmond, a LogiNet vezetője jó érzékkel vette körül magát egy olyan professzionális csapattal, ahol nem csak jó ötletek vannak, de kellő tapasztalat is a megvalósításukhoz. Nagyon elégedettek vagyunk a Loginettel folytatott együttműködéssel és várjuk, hogy a következő projektünkbe is bevonhassuk őket.

  JoseF Priel
  Euromedic Group CEO
 • Remek példája annak, hogyan lehet életre kelteni az atomic design-t. Tapasztalt template felhasználóként nagyon tudom értékelni a közös tag-ek következetes megtervezését. Lényegesen egyszerűbbé teszi a szekciók testreszabását. Mint mindig, most is öt csillag a fantasztikus template-ekért!

  IStvan RACZ
  Vodafone Hungary, Head of Digital
 • Remek példája annak, hogyan lehet életre kelteni az atomic design-t. Tapasztalt template felhasználóként nagyon tudom értékelni a közös tag-ek következetes megtervezését. Lényegesen egyszerűbbé teszi a szekciók testreszabását. Mint mindig, most is öt csillag a fantasztikus template-ekért!

  Mark Szomolanyi
  Auchan Hungary, Head of E-Commerce