AUCHAN MAGYARORSZÁG
Webshop

Az Auchan Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánca az FMCG piacon. A LogiNet teljesen testreszabott webshop rendszert szállított a nemzetközi vállalatnak, a LogiNet eCommerce Suite megoldásra alapozva, a rEvolution Software csapatával együttműködve, a tervezésétől az integrációig.

Vodafone Hungary
VODAFONE HUNGARY
Üzleti kalkulátor fejlesztés és redesign

A Vodafone Magyarország, a hazai piac egyik legnagyobb mobil piaci szereplője számára készítettünk üzleti kalkulátort egy saját weboldallal kiegészítve.

WOLTERS KLUWER
Webshop

A Wolters Kluwer Kft. Magyarország vezető jogi és adóügyi tartalomszolgáltatója. A Loginet innovatív webáruházat adott át nemzetközi kiadó- és információszolgáltató vállalatnak, mely képes arra, hogy komplex termékpalettát vonultasson fel, mégis leegyszerűsítse a vásárlási folyamatot.

VODAFONE HUNGARY
Webshop

A Vodafone Hungary webáruháza egy összetett online kereskedelmi megoldás, ami a LogiNet e-Commerce Suite alapon készült. Több vásárlói szegmenst (lakossági, kisvállalati, flotta, céges), beszerzést és adattárolást is támogat, továbbá több mint 10 backend rendszerrel van integrálva Tibco ESB-n keresztül.

OFFICE DEPOT HUNGARY
Webshop

2013-ban az Office Depot Hungary az Oracle JD Edwards ERP rendszert választotta. Egy új webáruházat fejlesztettünk, ami B2B és B2C szegmensekkel helyettesíti a két régi webáruházat, így egyesítettünk minden funkciót egyetlen új, integrált platformba.

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM
Web portál

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Magyarország legrégebbi és legnagyobb presztízzsel bíró egyeteme. 2016-ben kezdték el megújítani az oldalukat a LogiNet közreműködésével. Mi végeztük a design és a felhasználói felület megtervezését, továbbá a fejlesztést és az integrációt is.

RENTINGO
Startup fejlesztés
A Rentingo a LogiNet segítségével létrehozott online platformján egy minden eddiginél gördülékenyebb és biztonságosabb megoldást kínál az albérletpiac kihívásaira. Úgy köti össze a lakást kiadókat a potenciális bérlőkkel, hogy mindkét fél a lehető legtöbb információt kapjon a másikról, ugyanakkor teljes mértékben biztonságban érezze magát.
Euromedic
Webshop
Az EUROMEDIC egészségügyi intézményeknek szállít gyógyszereket, orvosi anyagokat, egészségügyi kellékeket és irodai szereket. A vállalat nagyszámú és sokszínű termékválasztéka a LogiNet e-Commerce Suite alapú webáruházból is beszerezhető, mely számos új látogatottság-növelő funkciót foglal magában és az Epicor iScala és a SugarCRM szoftverekkel is integrálva van.
GRAPHISOFT
BIMcloud

Az ArchiCAD a Graphisoft építészeknek, belső építészeknek és statikus mérnököknek szánt 3D-s építészeti szoftvere. A LogiNet az az ArchiCad felhasználók csoportmunkáját támogató szerver, a BIMcloud frontend fejlesztésében működött együtt a Graphisofttal.

Planorama
Planotouch
A Planorama egyedi képfelismerő technológiájával segíti a FMCG gyártók és kereskedők munkáját  az áruházi készletrendezés és helytervezés során. Az egyedülálló Planotouch alkalmazással, melyet a LogiNet fejelsztett ki a Planorama számára, lehetővé vált a polcképek érintéssel történő szerkesztése is.
 
KeressTöbbet.hu
Startup fejlesztés
Magyarország első állástaláló portálja, mely regisztrált tagjai számára az aktuálisnál jobban fizető munkahelyeket kutat fel. A Keresstöbbet.hu gördülékeny állásváltást biztosít az oldal felhasználói számára, melyhez a LogiNet egy mindenki számára könnyen használható, átlátható online platformot alkotott meg.
HAMBURGER HUNGARIA
Truck Tracking System

A Hamburger Hungaria egy napi 1800 tonna anyaggal dolgozó papírhulladék-feldolgozó cég, amely ellátó rendszerként a LogiNet Truck Tracking System-et használja a folyamatos és kiegyensúlyozott használtpapír-szállítás biztosítására.

ORDIT
Startup fejlesztés
Az Ordit.hu egy info-kommunikációs technológián alapuló szolgáltatás, mely innovatív módon formálja át a jelenleg alkalmazott irodai ételrendelési mechanizmust
DUNAPACK KFT.
Truck Tracking System
A Dunapack Kft. egy közép-kelet-európai hullámpapír csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport, a Dunapack Packaging magyarországi tagvállalata. A vállalat csepeli gyárában bevezetett LogiNet Truck Tracking System a beszállított anyagok érkeztetésének online szervezését végzi.