AUCHAN MAGYARORSZÁG
Webshop

Az Auchan Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánca az FMCG piacon. A LogiNet teljesen testreszabott webshop rendszert szállított a nemzetközi vállalatnak, a LogiNet eCommerce Suite megoldásra alapozva, a rEvolution Software csapatával együttműködve, a tervezésétől az integrációig.

Megújult a Vodafone webshopja
VODAFONE HUNGARY
Webshop redesign

Cégünk évek óta a Vodafone megbízható partnere: a csapatunk által fejlesztett és támogatott webshop több mint négy év után kapott új köntöst, amely egyszerre jelentett felületi és funkcionális átalakítást. 

Újra az Office Depot Hungarynek dolgoztunk
OFFICE DEPOT HUNGARY
Webshop redesign

A LogiNet csapata komplex megoldásokkal segítette az Office Depot Hungary webshopjának átalakítását: az új rendszer felhasználóbarát felülete hozzájárulhat a hazai irodaszer-piac egyik meghatározó szereplőjének további eredményeihez.

WOLTERS KLUWER
Webshop

A Wolters Kluwer Kft. Magyarország vezető jogi és adóügyi tartalomszolgáltatója. A Loginet innovatív webáruházat adott át nemzetközi kiadó- és információszolgáltató vállalatnak, mely képes arra, hogy komplex termékpalettát vonultasson fel, mégis leegyszerűsítse a vásárlási folyamatot.

Mobilshop applikációt fejlesztettünk az Auchan Magyarország számára
AUCHAN MAGYARORSZÁG
Appshop

Saját termékfejlesztésünkön alapuló mobilshop applikáció Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi láncánál. Mobilon így érhető el a legteljesebb vásárlási élmény: az Auchan applikációval az online vásárlás olyan, akár az áruház polcairól válogatni, és még annál is többet nyújt.

Vodafone Hungary
VODAFONE HUNGARY
Üzleti kalkulátor fejlesztés és redesign

A Vodafone Magyarország, a hazai piac egyik legnagyobb mobil piaci szereplője számára készítettünk üzleti kalkulátort egy saját weboldallal kiegészítve.

Elindult a Pingvin Patika appshopja
PINGVIN PATIKA
Appshop

A Pingvin Patika közel 10 éve működő webáruházát egyre többen keresték fel mobil eszközről, ezért a patika úgy döntött, hogy a vásárlói igények még professzionálisabb és kénylemesebb kiszolgálása érdekében appshopot indít. A Pingvin Zsebpatika februári indulása óta több mint 2500 felhasználó számára segít kézben tartani az egészségét.

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM
Web portál

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Magyarország legrégebbi és legnagyobb presztízzsel bíró egyeteme. 2016-ben kezdték el megújítani az oldalukat a LogiNet közreműködésével. Mi végeztük a design és a felhasználói felület megtervezését, továbbá a fejlesztést és az integrációt is.

Witmeup: információk első kézből egyetemre jelentkezőknek
WITMEUP
Startup fejlesztés

A Witmeup nemzetközi platformon tapasztalt mentorok segítik a diákokat az első egyetemi lépések megtételében, a sikeres pályázati anyag összeállításában.

Új karrierportál a Fővárosi Csatornázási Műveknél
FŐVÁROSI CSATORNÁZÁSI MŰVEK
Karrier portál

A karrier portál mind az állásokra jelentkezők, mind a Fővárosi Csatornázási Művek számára jelentős segítséget jelent. A pályázók egyszerűen jelentkezhetnek, nyomon követhetik a kiválasztási folyamatot. Az FCSM a felvételi folyamatot automatikusan, személyre és pozícióra szűrve rugalmasan tudja menedzselni.

Elindult az OBH új honlapja
ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL
Web portál

A nemzetközi trendeket figyelembe vevő, akadálymentes, reszponzív weboldalt szállítottunk a hazai igazságszolgáltatás irányító szervének.

RENTINGO
Startup fejlesztés
A Rentingo a LogiNet segítségével létrehozott online platformján egy minden eddiginél gördülékenyebb és biztonságosabb megoldást kínál az albérletpiac kihívásaira. Úgy köti össze a lakást kiadókat a potenciális bérlőkkel, hogy mindkét fél a lehető legtöbb információt kapjon a másikról, ugyanakkor teljes mértékben biztonságban érezze magát.
Euromedic
Webshop
Az EUROMEDIC egészségügyi intézményeknek szállít gyógyszereket, orvosi anyagokat, egészségügyi kellékeket és irodai szereket. A vállalat nagyszámú és sokszínű termékválasztéka a LogiNet e-Commerce Suite alapú webáruházból is beszerezhető, mely számos új látogatottság-növelő funkciót foglal magában és az Epicor iScala és a SugarCRM szoftverekkel is integrálva van.
OFFICE DEPOT HUNGARY
Webshop

2013-ban az Office Depot Hungary az Oracle JD Edwards ERP rendszert választotta. Egy új webáruházat fejlesztettünk, ami B2B és B2C szegmensekkel helyettesíti a két régi webáruházat, így egyesítettünk minden funkciót egyetlen új, integrált platformba.

VODAFONE HUNGARY
Webshop

A Vodafone Hungary webáruháza egy összetett online kereskedelmi megoldás, ami a LogiNet e-Commerce Suite alapon készült. Több vásárlói szegmenst (lakossági, kisvállalati, flotta, céges), beszerzést és adattárolást is támogat, továbbá több mint 10 backend rendszerrel van integrálva Tibco ESB-n keresztül.

GRAPHISOFT
BIMcloud

Az ArchiCAD a Graphisoft építészeknek, belső építészeknek és statikus mérnököknek szánt 3D-s építészeti szoftvere. A LogiNet az az ArchiCad felhasználók csoportmunkáját támogató szerver, a BIMcloud frontend fejlesztésében működött együtt a Graphisofttal.

Planorama
Planotouch
A Planorama egyedi képfelismerő technológiájával segíti a FMCG gyártók és kereskedők munkáját  az áruházi készletrendezés és helytervezés során. Az egyedülálló Planotouch alkalmazással, melyet a LogiNet fejelsztett ki a Planorama számára, lehetővé vált a polcképek érintéssel történő szerkesztése is.
 
KeressTöbbet.hu
Startup fejlesztés
Magyarország első állástaláló portálja, mely regisztrált tagjai számára az aktuálisnál jobban fizető munkahelyeket kutat fel. A Keresstöbbet.hu gördülékeny állásváltást biztosít az oldal felhasználói számára, melyhez a LogiNet egy mindenki számára könnyen használható, átlátható online platformot alkotott meg.
HAMBURGER HUNGARIA
Truck Tracking System

A Hamburger Hungaria egy napi 1800 tonna anyaggal dolgozó papírhulladék-feldolgozó cég, amely ellátó rendszerként a LogiNet Truck Tracking System-et használja a folyamatos és kiegyensúlyozott használtpapír-szállítás biztosítására.

ORDIT
Startup fejlesztés

Az Ordit.hu egy info-kommunikációs technológián alapuló szolgáltatás, mely innovatív módon formálja át a jelenleg alkalmazott irodai ételrendelési mechanizmust

DUNAPACK KFT.
Truck Tracking System
A Dunapack Kft. egy közép-kelet-európai hullámpapír csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport, a Dunapack Packaging magyarországi tagvállalata. A vállalat csepeli gyárában bevezetett LogiNet Truck Tracking System a beszállított anyagok érkeztetésének online szervezését végzi.