Auchan mobil applikáció

Mobilshop applikációt fejlesztettünk az Auchan Magyarország számára

Saját termékfejlesztésünkön alapuló mobilshop applikáció Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi láncánál. Mobilon így érhető el a legteljesebb vásárlási élmény: az Auchan applikációval az online vásárlás olyan, akár az áruház polcairól válogatni, és még annál is többet nyújt

2016 őszén egy teljesen testreszabott webshop rendszert adtunk át az Auchan Magyarország számára. A felhasználói szokások változása, az egyre gyakoribb mobilhasználat indokolttá tette, hogy a reszponzív webshop felület mellett Auchan az applikációval is megjelenjen a piacon. Örömünkre szolgál, hogy a LogiNet Mobilshop Applikáció segítségével az Auchan a mobil eszközökön elérhető legmagasabb vásárlási élményt tudja nyújtani a felhasználóknak.

Az Auchan Online Áruház applikáció megjelenése különösen fontos számunkra, mivel ez a saját mobil termékünk első sikeres piaci bevezetése. IOS és Android készülékeken használható. A Google Play felületéről alig egy hónap alatt több mint ezren töltötték le, jelenleg több mint ötezren használják. IOS készülékekre több mint kétezren töltötték le.

Az Auchan saját reszponziv oldaláról irányítja vásárlóit az apphoz, illetve Google adwords segítségével népszerűsíti az applikációt.

 

Az Auchan Online Áruház applikáció főbb funkciói és szolgáltatásai

  • Jelenleg élelmiszert, és egyéb háztartáshoz szükséges terméket lehet rendelni
  • Budapestre és környékére kérhető kiszállítás és választható személyes átvétel is
  • Többféle fizetési mód közül választhat a felhasználó (bankkártyás, regisztrált kártyás, utánvét)
  • Kifejezetten hasznos, mivel időt spórol a visszatérő vásárlók számára, akik bevásárlási listákat hozhatnak létre, folytathatják a más eszközökön megkezdett rendeléseiket, újrarendelhetik korábbi vásárlásaikat, elmenthetik kedvenc termékeiket
  • Könnyedén elérhetőek az éppen aktuális akciós termékek az akciós kategória alatt
  • A szezonális, legújabb ajánlatok kiemelt helyet kapnak a főoldalon
  • Az appal történő vásárlás során is jóváírásra kerülnek a Bizalom- és Auchan kártya pontjai
  • Az appban is lehetőség nyílik a hírlevél feliratkozásra
Szerezze meg a Google Play-ből! 
Töltse le az App Store-ból!