Változatlanul AAA GOLD minősítésű a LogiNet

Dun & Bradstreet: hatodik éve a pénzügyileg legstabilabb hazai vállalatok között a cégünk

A Dun & Bradstreet független nemzetközi minősítő értékelése alapján a LogiNet Systems megőrizte az üzleti stabilitás tekintetében a legmagasabb, AAA tanúsítványt, amellyel hazánkban csupán a vállalkozások 0,63%-a rendelkezik. Büszkeség számunkra, hogy ügyfeleink és partnereink felé ezzel a tanúsítvánnyal is prezentálhatjuk a cégünk stabilitását és megbízhatóságát.

Hatodik éve változatlanul AAA Tanúsítványt kapott a LogiNet Systems a Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítőtől. A független szakértő a vállalatok pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján.

Az, hogy az egymást követő hatodik évben is megőriztük az AAA tanúsítványt nem csak azért fontos eredmény, mert ilyen elismervénnyel a hazai vállalatoknak csupán 0,63 százaléka rendelkezik, hanem, mert egy változó gazdasági környezetben sikerült kiemelkedően teljesítenünk. A LogiNet a Dun & Bradstreet GOLD besorolásával büszkélkedhet.


Mit takar a Dun & Bradstreet AAA minősítés?

Az AAA, AA és A cégminősítési rendszert 1989-ben vezették be nemzetközi szinten, a hazai cégek pedig 1996 óta kapnak lehetőséget arra, hogy üzleti stabilitásukat Bisnode tanúsítvány formájában is megmutassák. Az egyesülést követően a cég által kiadott minősítések neve Dun & Bradstreet (D&B) Tanúsítványra változott.

A Dun & Bradstreet döntését objektív pénzügyi mutatók és algoritmusok alapján hozza meg, a tanúsítványra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A minősítési rendszer megvizsgálja az adott vállalat és a piac trendjeit, a hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mérlegadatokat és eredmény-kimutatásokat is. Az értékelés figyelembe veszi a cég életkorát, tevékenységét, méretét és tulajdonosait, valamint figyelemmel kíséri a sajtómegjelenéseket is.

A minősítés nemcsak a Dun & Bradstreet kimagasló nemzetközi tapasztalatát használja, hanem a magyar sajátosságokat is tükrözi, így olyan cégminősítést biztosít, amely egyedülálló hazánkban. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein, kiváló jelzés a versenytársak, az alkalmazottak, vagy akár a potenciális befektetők számára arról, hogy a vállalat erős pénzügyi alapokkal rendelkező szereplője a piacnak.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult, ezen belül a legmagasabb, AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon mindössze a cégek 0,63 %-a rendelkezik. Az AAA minősítés azt jelenti, hogy az ezt birtokló céggel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.


Dun & Bradstreet Tanúsítvány típusok:

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.


Stabil pénzügyi alapok a gyorsan változó gazdasági környezetben is

Büszkék vagyunk arra, hogy továbbra is olyan nemzetközileg elismert cégminősítéssel rendelkezünk, amelyre csak a pénzügyileg legstabilabb és legmagasabb hitelképességgel rendelkező vállalatok jogosultak. Bízunk abban, hogy a Dun & Bradstreet Tanúsítvány jelenlegi és leendő partnereinknek egyrészt bizonyítja, hogy hiszünk a korrekt és tisztességes üzleti kapcsolatokban, másrészt egyedülálló garanciát nyújt arra, hogyha a LogiNetet választják, akkor az üzleti fair play szabályait betartó vállalattal dolgoznak együtt.

További információkat itt találsz a LogiNetről. Ismerd meg, hogyan dolgozunk: esettanulmányainkat web- és mobil fejlesztési projektjeinkről itt találod!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.