App Developer Awards 2021: a LogiNet a TOP 5 mobil fejlesztő között

Mobil app fejlesztői elismerést kaptunk a nemzetközi versenyen

Az Auchan mobil app fejlesztési projektünk kiemelkedően szerepelt az App Developer Awards 2021 pályázatán, bekerült az öt legjobb e-commerce fejlesztési projekt közé. A londoni Business of Apps évente megrendezésre kerülő szakmai megmérettetésére a világ minden tájáról érkeznek pályázatok, így az elismerés egyúttal a LogiNet app fejlesztői csapat nemzetközi mezőnyben is színvonalas munkáját jelzi.

A Business of Apps által életre hívott App Promotion Summit - a világ vezető mobil applikációs konferenciája - évente rendezi meg az App Developer Awards pályázatát, amelyen a világ legjobb alkalmazásfejlesztői, fejlesztő csapatait és ügynökségeit díjazza. A legjobb technológiai megoldásokat egy 11 tagú nemzetközi független zsűri választja ki.


Az Auchan számára készített mobil app az öt legjobb e-commerce app fejlesztési projekt között

A LogiNet az Auchan Magyarország megújult mobil applikációjával pályázott az App Developer Awards e-commerce fejlesztés kategóriájában. A nemzetközi megmérettetésre beérkezett 110 pályaművet (7 kategóriában) 34 döntősre szűkítette a zsűri. Az e-commerce fejlesztések kategóriában a LogiNet projektje mellett további négy pályázat került a döntőbe, a nyertes az Apadmi fejlesztése, a The Co-op App lett.

Az e-commerce az egyik leggyorsabban fejlődő ágazat, amit jól mutat az App Store-ban és a Google Play-ben ugrásszerűen növekvő applikációk száma, és az éles versenyben csak azok juthatnak előre, amelyek alkalmazkodnak a változó piaci igényekhez.

Ez a jelölés is azt bizonyítja számunkra, hogy a LogiNet kiemelkedő fejlesztő szakértelemmel rendelkezik, a mobil app csapat fejlesztését a nemzetközi szakmai zsűri is elismerte

Az Auchan számára készített mobil app az öt legjobb e-commerce app fejlesztési projekt között

Az Auchan mobil app redesign-ról szóló esettanulmány itt tudod elolvasni.

Nézd meg a díjátadóról készült videót!

Te is növekednél mobil irányban? Szeretnél kiemelt mobil ügyfélélményt nyújtani a vásárlóidnak? Gondoljuk át együtt, érdemes-e saját mobil appot indítanod. Írj nekünk, várunk egy beszélgetésre szakértői csapatunkkal!