A LogiNet is ott van Magyarország TOP 125 szerethető cége között

Mi is bekerültünk a 2019 Szerethető Munkahelyei közé

A LogiNet idén először szállt versenybe a Szerethető Munkahelyek Díjért, amelyre a DreamJo.bs újgenerációs állásportálján lehetett szavazni 2019. október 31-ig. Mindennap teszünk azért, hogy olyan légkört, szakmai környezetet, fejlődési lehetőségeket, közös programokat kínáljunk az irodában, hogy érezhetővé váljon: nemcsak kollégákként, valódi csapatként dolgozunk együtt. A most elnyert díj, valamint a TOP 125-be kerülés is jelzi, jó úton járunk.

A Szerethető Munkahelyek Díját 2017-ben hozta létre a DreamJo.bs állásportáljának csapata, hogy a munkavállalók új generációja megismerkedhessen azokkal a vállalkozásokkal, akiknél öröm dolgozni.

Az oldalon részletgazdag céges profilokat böngészhetünk álláskeresőként, így megtalálhatjuk az ideális céget, beosztást. Munkaadóként ennek hála, olyan jelentkezőket interjúztathatunk, akik tájokozottak, aktívan érdeklődnek vállalkozásunk iránt.


Mit érdemes tudni a LogiNet TOP 125-be került profiljáról?

A legfontosabb, hogy ezen a linken érheted el, böngészheted át: https://dreamjo.bs/hu/company/loginet-systems-kft

Ami még lényeges, összefoglalja mindazt, amivel többet nyújtunk, mint más fejlesztő cégek:

  • Családbarát munkahelyként, közvetlen hangulatú, rugalmas cégként működünk, ahol lehetőséged van szakmailag fejlődni olyan nagy ügyfelek mellett, mint az Auchan vagy a Vodafone.
  • Tartunk közös reggeliket, szoktunk együtt focizni a céges csapatépítők mellett, de sportolási lehetőséget, angol nyelvórákat is biztosítunk a csapatunk tagjainak.

Tehetségekre mindig szükségünk van, jelentkezni a céges karrier oldalunkon keresztül lehet.


Családbarát munkahelyként, közvetlen hangulatú, rugalmas cégként működik a LogiNet, ahol lehetőséged van szakmailag fejlődni


Köszönjük még egyszer mindenkinek a Szerethető Munkahelyek Díj elnyeréséhez nyújtott támogatását!