Erőforrás kiszervezés - Outsourcing

Erőforrás kiszervezés - Outsourcing
Üzleti folyamatainak modernizációja, egy új ötlet megvalósítása – csak néhány lehetőség a sok közül, amikor saját vállalkozásunknak is szüksége lehet egyedi szoftvermegoldásokra. Amennyiben a cég növekedése múlik a fejlesztésen, érdemes lehetőségként számba venni az IT feladatok kiszervezését. Az outsourcing keretében saját fejlesztőinket bocsájtjuk partnereink rendelkezésére (ugyanúgy biztosíthatunk specialistákat, mint komplett összeszokott csapatokat), akik naprakész tudással gyorsan és hatékonyan dolgozhatnak a szezonális- vagy projektmunkák sikeréért.
IT outsourcing szolgáltatás egyedi igényekre szabva

A kiszervezésnek számos azonnali és hosszutávú pozitív hatása van. Az outsourcing általában rugalmasabb munkavégzést, alacsonyabb költségeket és gyorsabb megvalósítást jelent, mint egy teljesen új IT csapat összeállítása a projektmunkára. A feladatok átruházásával időt szabadít fel. Nincs toborzás, betanítás, nem okozhat problémát a fluktuáció. A munkadíjak tervezhetőek és csak a feladat elvégzéséig kell velük számolnia. A kiszervezéssel támogathatja cége agilis szervezetté alakulását is (banki-, biztosítási szektor, egyéb iparágak). A módszertan mentén dolgozó csapatokba, tribe-okba profi IT fejlesztőket biztosítunk.

Mikor jobb biztosan a szoftverfejlesztés kiszervezését választania saját IT csapat építése helyett?

Amennyiben a projekt sikere a gyors élesítésen is múlik, valamint szempont a költséghatékonyság is, a kiszervezésnél van az előny. Ezzel párhuzamosan saját csapatunk az eredményesség szempontjából ugyanúgy lényeges területeken dolgozhat: marketing, tartalomkezelés, ügyfélszolgálat és más alapvető szolgáltatások. Az outsourcinggal a kiadásokon is faraghatunk. Ugyanis míg a saját csapatba felvett IT szakemberek esetében egész évben terveznünk kell a bérekkel és juttatásokkal, addig kiszervezés esetében csak a projektre vonatkozó díjakat kell fizetnünk.

Fejlesztői, UX designer, tesztelői és projekttámogatói csapat a sikeres IT projektek megvalósításához
Miért kell komplett, fejlesztőket támogató csapat egy házon belüli IT projekthez?

A programozók önmagukban még nem alakítják át az üzleti igényt céges célokat szolgáló fejlesztéssé. Ez ugyanis nem az ő feladatuk. Amennyiben sikeresen szeretnénk megalkotni egy digitális megoldást, szükségünk lesz üzleti elemzőre, projektmenedzserre és tesztelőkre is. Az ő kiválasztásukat, díjazásukat is érdemes végiggondolni, amikor mérlegelünk. Az IT fejlesztés kiszervezése ezt a kérdést is egyszerűsíti. A LogiNet partnerei részére a szakemberekből álló teljes csapatot kölcsön tudja adni a munkához.

Mitől kényelmesebb az IT outsourcing szolgáltatás, mint egy saját munkavállaló alkalmazása?

A fejlesztés kiszervezésével biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb szakemberek mindig ideális összetételben és létszámmal dolgoznak digitális megoldásunk fejlesztésén. Outsourcing partnerként a mi feladatunk biztosítani, hogy fluktuáció vagy esetleges betegség ne befolyásolja se a minőséget, se a határidőket. Szakmai kérdésekben támogatjuk, az emberi erőforrás hiány terheit pedig levesszük válláról.

Az IT outsourcing hozzájárul a szezonális- vagy projektmunkák sikeréhez
Mekkora projekteket bízhat ránk kiszervezés keretében?

Csapatunk bármekkora IT projektet képes sikerre vinni. Fejlesztői, UX designer, tesztelői és projekttámogatói csapatunkkal olyan jelentős nagyvállalatok állandó partnereiként dolgozunk Magyarországon, mint az Auchan vagy a Vodafone. Csapatunkat 40 fő e-commerce fejlesztő, valamint 8-10 fő mobilfejlesztő erősíti, akik kiemelkedő szakmai rutinnal dolgoznak a PHP, Java, és mobilfejlesztési technológiák vonalán.

Kiknek ajánljuk IT outsourcing szolgáltatásunkat?

Ha vállalkozása igényei kinőtték a korábbi fejlesztőcsapat kapacitásait, a bérelhető, vagy dobozos e-kereskedelmi megoldások lehetőségeinél többre vágyik, és ehhez saját fejlesztői csapat építése helyett más utat keres, örömmel segítenénk munkáját. A kiszervezés ideális megoldást kínálhat startupoknak is, akiknél az üzleti lehetőség szívét egy IT megoldás jelentené, de hiányzik a jártasság a technológiai kivitelezés terén.

Fontos számodra az online értékesítés? Webshop vagy mobilshop indításban gondolkozol? Töltsd le ingyenesen az Ecommerce növekedés sikerkönyvet!
 

  • Ingyenesen elérhető tippek az ecommerce növekedéshez. Válaszd a siker útját és kerüld el a buktatókat!
  • Tanulj a hazai ecommerce szakértők tapasztalataiból elsőkézből!
  • Szerezz versenyelőnyt új megoldások megismerésével, mint a UX, service design és a mobil applikációk.

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.