Erőforrás kiszervezés

Erőforrás kiszervezés
A távmunka elterjedésével és a digitalizáció felgyorsulásával több cég is azzal szembesülhet, hogy a versenyben maradáshoz szükséges IT fejlesztésekhez házon belül nincs kapacitása. Az extra munkaerő felvétele több vállalat esetében nem kivitelezhető, a fejlesztések kiszervezésével ugyanakkor ezt a problémát áthidalhatják. Erőforrás kiszervezés szolgáltatásunkkal - több mint tíz éves tapasztalattal a háttérben - olyan megoldást kínálunk, amellyel a cégek kiszámítható költségek és határidők mellett a legfejlettebb technológiát és szakértelmet kapják kézhez. Saját fejlesztőinket bocsájtjuk partnereink rendelkezésére, akik naprakész tudással hatékonyan dolgoznak a szezonális, vagy projektmunkák sikeréért.
Milyen előnyökkel jár céged számára az erőforrás kiszervezés?
Milyen előnyökkel jár céged számára az erőforrás kiszervezés?

 • Időt takarítasz meg. Nem kell új szakembert keresned, ami egy szűk határidővel rendelkező projekt esetén komoly kihívást jelent. Néhány nap alatt professzionális fejlesztőket szerezhetsz anélkül, hogy időt szánnál a toborzásra.
 • Nem kell csúszással számolnod. Az olyan helyzetek sem okozhatnak kiesést, ami belsős munkatársak esetén óhatatlanul előfordulhat, mint például szabadságolás, vagy betegség. 
 • Az IT projektekhez a megfelelő szakembert veszed igénybe. Szoftverfejlesztésben gondolkodsz, vagy netán mobil applikáció terén lenne egy sürgős projekt? Szükséged lenne egy projektmenedzserre, de jól jönne egy UX designer segítsége is? Olyan szakembert alkalmazol az adott feladathoz és annyi időre, amire éppen szükséged van.
 • Azért fizetsz, amire éppen szükséged van. Akár rövid távon van szükséged fejlesztőkre, akár hosszú távon, kiszámítható költségekkel számolhatsz. Miután csak az időszakos igények kielégítésére veszed igénybe a szolgáltatást, ez pénzügyileg kedvezőbb konstrukciót jelent, mintha belsőleg oldanád meg a fejlesztést.
 • Nagyobb fókusz a fő tevékenységen. A kiszervezés lehetővé teszi, hogy a vállalatod kizárólag a fő tevékenységére összpontosíthasson.
Miért a LogiNet szakembereid válaszd IT projekted megvalósításához?

Legújabb technológia: felkészült munkatársakat biztosítunk, akik a legfrissebb technológiákat alkalmazzák. Ez lehetővé teszi, hogy a változó piaci körülményekhez hatékonyan alkalmazkodj.

Erőforráshiány gyors kezelése: rövid határidővel tudunk professzionális, megbízható szakemberek nyújtani a céged számára.

Széles szolgáltatás választék: komplex szolgáltatást biztosítunk különböző kompetenciákkal, megvalósítjuk az egyedi IT-igényeidet, dedikált kapcsolattartót biztosítunk.

Rugalmas helyzetkezelés: megoldást tudunk nyújtani akár folyamatos erőforrás pótlására, akár bővítésére.

Növekedési lehetőség: szolgáltatásrendszerünkkel rugalmasan alkalmazkodunk az üzleti igények változásához.

Erőforrás szükséglet felmérése: tanácsadást nyújtunk a kompetencia, csapatméret felméréséhez.

Erőforrás kiszervezésben szerzett több éves tapasztalat: a LogiNet több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik erőforrás kiszervezés terén, 90 főnél több IT szakemberből álló csapatában web-, mobil fejlesztő, tanácsadó és UX designer is található, akik számos közép- és nagyvállalati környezetben megvalósított projektekben bizonyítottak már.

Milyen erőforrás kiszervezés megoldásokat nyújtunk?
Milyen erőforrás kiszervezés megoldásokat nyújtunk?

Dedikált csapat a projektedhez

 • Egy olyan csapatot kapsz kézhez, amely több éves know-how-jával, piaci tapasztalatával sikerre viszi az IT fejlesztésedet.
 • A csapatban megtalálható backend, frontend fejlesztő, UX/UI designer, QA, business analyst, project manager (ha szükséges).

Egy-egy fejlesztő a hiányzó kompetenciáik lefedéséhez

 • A felmerülő fejlesztési igények gyors kezelése megoldható a meglévő fejlesztői csapat időleges kibővítésével: ehhez rövid időn belül megfelelő szakembert tudunk biztosítani.

End-to-end szoftverfejlesztés

 • Szakembereket biztosítunk az IT projekt teljes folyamatához, az ötleteléstől a megvalósításig és a folyamatos karbantartásig.
Milyen technológiai tudással, kompetenciákkal rendelkeznek szakembereink?
Milyen technológiai tudással, kompetenciákkal rendelkeznek szakembereink?

Java stack
Java 11, Java 17, Spring, Spring Boot, Spring Cloud, Spring Security, Spring Data, Spring MVC, Spring Integration, JPA, Hibernate, QueryDSL, Lombok, RabbitMQ, RESTful, OpenAPI, JSON, JWT, Maven, Gradle, Docker

PHP stack
PHP 8.x, Symfony 4.4, 5.x, API Platform, MySQL, PostgreSQL, Doctrine, TWIG, Redis, Composer, PHP Unit

Node stack
MongoDB, Mongoose, Express, Koa, Mocha, Chai

Frontend
VueJS, NuxtJS, SCSS, Node.js, REST API, JSON, HTML, Webpack, ES6, JavaScript, CSS, Buefy, ReactJS

Mobil
iOS - Swift, SwiftUI, Xcode, UIKit; Android - Kotlin, Android Studio, Android SDK, Cross platform (Flutter, Dart)

Integráció
SOAP, RESTful, XML, JSON, SOA, Swagger 2, OAS3, MSSQL

Devops
AWS, Docker, Gitlab CI, Ansible, Vagrant, Helm

Minőségbiztosítás
White-Box Testing, Black-Box Testing, Performance Test, Regression Test, Usability Test, Test Automation, SOAP-UI, Selenium

Digital Product Design
UX/UI design, Styleguide, Prototyping, Figma, Axure, Research, Heuristic analysis, Usability testing, UX tracking, Analytics, Service design, Persona, Journey

Projekt- és feladatkezelés
Jira

Ismerd meg outsourcing projektjeinket - Graphisoft Android fejlesztés
Ismerd meg outsourcing projektjeinket - Graphisoft Android fejlesztés

A Graphisoft az ArchiCAD építészeti tervezőszoftver fejlesztéséhez folyamatosan igénybe veszi a LogiNet szakembereinek kimagasló szakértelmét. A webes megoldások mellett a mobil projekteknél (BIMx mobil app) is kollaborál a cég fejlesztőivel.

Ismerd meg outsourcing projektjeinket - Vodafone webfejlesztés
Ismerd meg outsourcing projektjeinket - Vodafone webfejlesztés

Közel egy éves fejlesztést követően 2021 nyarán élesedett a Vodafone új weboldala, a New Portal, amelyhez a LogiNet outsource szolgáltatást biztosított egy nagyobb létszámú frontend és backend fejlesztői csapattal.

 • Megoldás: Vodafone New Portal Vue.js alapokon, Vodafone Portal fejlesztés Liferay alapokon, webshop működtetése, integrációk elkészítése
 • Outsource: 2009 óta folyamatos agilis együttműködés, többfős teljes csapat, backend, frontend fejlesztők, business analyst, UX designerek, researcherek részvételével
 • Olvasd el a projektről szóló esettanulmányt!

 

Fejlődj tudásanyagaikkal!
Fejlődj tudásanyagaikkal!

Hasznos cikkek, esettanulmányok, rendezvények, ebookok online növekedés, e-commerce és IT-fejlesztések témákban.

Tanulj velünk, fejleszd vállakozásodat!

Tudj meg többet rólunk, hogyan dolgozunk, hogyan segítjük ügyfeleink online növekedését!

Referenciák

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.