Dunapack Truck Tracking System

A Truck Tracking System végzi a beszállított anyagok érkeztetésének online szervezését a Dunapacknál.

A Dunapack Kft. egy közép-kelet-európai hullámpapír csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport, a Dunapack Packaging magyarországi tagvállalata. A vállalat csepeli gyárában bevezetett LogiNet Truck Tracking System a beszállított anyagok érkeztetésének online szervezését végzi.

Dunapack Kft. gyárában a LogiNet Truck Tracking System-et a beszállítók folyamatos, kiegyenlített és tervezhető árubeszállítása miat volt szükséges bevezetni. A gyárterületen problémát jelentett a kifelé irányított forgalom dokumentálatlansága, a nehezen visszakövethető és ellenőrizhető rakodás-történet, a túlságosan hosszú ideig tartó rakodások.

A LogiNet Truck Tracking System logisztikai alapmodul segítségével a fuvar rakodása pontosan dokumentálttá és elérhetővá vált. A rendszert az idei évtől Android alapú terminál segítségével használják a sofőrök.

Mivel a cégcsoporton belül a TTS már bizonyított a dunaújvárosi Hamburger Hungária papírhulladék feldolgozó üzemében, így logikus választás volt itt is ezt a rendszert bevezetni. Az installálási és bevezetési projekt alig két hónap alatt sikeresen végigment és azonnal valódi értéket teremtett a Dunapack számára.