Díjazták az ELTE honlapját

Egy kiemelkedő projektünk különdíjban részesült az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményén

2016-12-09
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem új honlapja különdíjat kapott oktatás kategóriában "Az Év Honlapja" pályázatidei díjátadóján. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 240 nevezés érkezett. A  pályázó honlapoknál elbírálás fő szempontjai a design, a felhasználói élmény, a kategóriának megfelelő tartalom, a kreativitás és a reszponzivitás voltak. 

Magyarország legrégebbi, folyamatosan működő és egyik legnagyobb egyeteme számára fejlesztett, többnyelvű, felhasználóbarát és akadálymentes webes portálunk 2016 júliusában indult el.
 

A zsűri indoklása szerint a portál korszerű, letisztult formában, átláthatóan jelenít meg hatalmas mennyiségű tartalmat, amelyek közül célcsoportok szerint válogat.

– számol be a hírről az elte.hu.

’Az Év Honlapja díj’ nem jár pénzjutalommal, szakmai elismerés, melyet a díjazott azért kap, mert munkáját a szakmai zsűri elismeri és nagyra értékeli, példaként állítja a közönség elé.

Az értékes díjnak nem csak azért örülünk, mert a teljes fejlesztési folyamatot A LogiNet csapata vitte végig a designtól a programozásig, hanem azért is, mert sokunk alma materét, szakmai kiindulópontját díjazták.