IT fejlesztés megoldások, kompetenciák

IT fejlesztés megoldások, kompetenciák
A webes platformoktól kezdve a személyre szabott mobil alkalmazásokig a technológiai megoldások széles skáláját kínálja a LogiNet, amelynek a megvalósítását a professzionális backend hátterünk biztosítja. Az általunk alkalmazott fejlett technológiának és a gördülékeny integrációnak köszönhetően olyan megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, amelyek egyénre szabottak, költséghatékonyak, bővíthetőek, biztonságosak és olyan funkciókat tartalmaznak, amelyek biztosítják a további növekedést. Ismerd meg milyen technológiákat alkalmazunk frontend fejlesztés, backend fejlesztés során.
Webfejlesztés a logiNetnél

Webfejlesztés

A webfejlesztés során a célunk olyan innovatív digitális termékek fejlesztése ügyfeleink számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy az adott platformot a felhasználók egyszerűen elérhessék, modern kialakításuknak köszönhetően támogassa az optimális felhasználói élményt, funkciói összhangban legyenek a változó felhasználói igényekkel. A legnépszerűbb technológiáknak számító React, Angular, illetve Vue.js terén komoly szakértelemmel rendelkezünk. 

Olvass tovább a részletekről!

Mobil app fejlesztés a Loginetnél

Mobil app fejlesztés

A mobil alkalmazások személyre szabott és kényelmes módot kínálnak a felhasználók számára, hogy elérjék az adott digitális termékeket. A mobilra optimalizált megoldások nyújtása kulcsfontosságú, ha a “mozgásban” lévő felhasználókat szeretnéd megcélozni, segítségével kihasználhatod a mobil natív funkcióban rejlő lehetőségeket, és olyan extra élményt, hasznos funkciókat kínálhatsz számukra, amely konverzióra ösztönöz.

Az új mobil alkalmazás technológiák, mint például a Flutter megjelenésével a platformok közötti fejlesztés rendkívül költséghatékonnyá vált, csökkentve az általános karbantartási költségeket, miközben mind az iOS, mind az Android platformokon minőségi szolgáltatást nyújt.

Olvass tovább a részletekről!

Backend fejlesztés  a LogiNetnél

Backend fejlesztés

Ha a frontend az alkalmazás “teste”, akkor a backend az agya: irányítja, hogy mi történik a szerveren, feldolgozza az adatokat, miközben biztosítja, hogy minden gördülékenyen folyjon.

A backend fejlesztés kulcsfontosságú szerepet játszik az egyedi, nagy teljesítményű webes és mobil alkalmazások készítésében. Backend fejlesztőink legtöbbször a PHP, Java, Kotlin, és NodeJS technológiák felhasználásával kezelik az adattárolást, az adatlekérdezést és az adatbázis-kapcsolatokat, de más backend fejlesztési technológiák, mint például Python, Ruby on Rails, Go és .NET területén is rendelkezünk kompetenciákkal.

Olvass tovább a részletekről!

Integrációs megoldások a LogiNetnél

Integráció

A modern digitális termékfejlesztés egyre több speciális szolgáltatás - mint például a fizetési rendszerek, analitika és a felhasználó kezelés - integrálása köré összpontosul, annak érdekében, hogy a felhasználóknak minél több és teljeskörű élményt nyújtson. Ez elősegíti olyan összefüggő ökoszisztémák létrehozását, amelyek maximalizálják az egyes szolgáltatások értékét és hatását.

Olvass tovább a részletekről!

Technológiai kompetenciáink

Technológiai kompetenciáink

Java stack
Java 11, Java 17, Spring, Spring Boot, Spring Cloud, Spring Security, Spring Data, Spring MVC, Spring Integration, JPA, Hibernate, QueryDSL, Lombok, RabbitMQ, RESTful, OpenAPI, JSON, JWT, Maven, Gradle, Docker

PHP stack
PHP 8.x, Symfony 4.4, 5.x, API Platform, MySQL, PostgreSQL, Doctrine, TWIG, Redis, Composer, PHP Unit

Node stack
MongoDB, Mongoose, Express, Koa, Mocha, Chai

Frontend
VueJS, NuxtJS, SCSS, Node.js, REST API, JSON, HTML, Webpack, ES6, JavaScript, CSS, Buefy, ReactJS

Mobil
iOS - Swift, SwiftUI, Xcode, UIKit; Android - Kotlin, Android Studio, Android SDK, Cross platform (Flutter, Dart)

AI engineering
GenAI APIs (OpenAI ChatGPT-3.5, ChatGPT-4, Vision), Voice APIs (Eleven Labs TTS, Whisper STT), Open Source LLM models (LLama2, Mistral), Vector Databases (PineCone, Milvus) Custom GenAI applications (Langchain, LLamaIndex, AutoGPT), Custom Models (Tensorflow, PyTorch), Python, AI Devops

Integráció
SOAP, RESTful, XML, JSON, SOA, Swagger 2, OAS3, MSSQL

Devops
AWS, Docker, Gitlab CI, Ansible, Vagrant, Helm

Minőségbiztosítás
White-Box Testing, Black-Box Testing, Performance Test, Regression Test, Usability Test, Test Automation, SOAP-UI, Selenium

Digital Product Design
UX/UI design, Styleguide, Prototyping, Figma, Axure, Research, Heuristic analysis, Usability testing, UX tracking, Analytics, Service design, Persona, Journey

Projekt- és feladatkezelés
Jira

Kapcsolódó tartalmak

Leállás nélküli élesítés az Auchannál

Ismerd meg a leállás nélküli élesítés előnyeit!


A LogiNet és az Auchan módszere az új fejlesztések élesítéséhez

Hogyan valósítja meg az Auchan e-commerce élesítéseit a rendelési folyamat zavartalan működése mellett?

Megnézem
Mobil fejlesztés: cross platform vs natív megoldások

Mobil app fejlesztés: natív, hibrid vagy cross-platform megoldás?


Előnyök-hátrányok, tippek a választáshoz

Cikkünkben bemutatjuk az egyes technológiákat és tanácsokat adunk, mikor melyiket érdemes választani.

Megnézem
IT szakmai cikkek

Cikkek IT fejlesztés, szoftverfejlesztés témában


Nézd meg további cikkeinket is!

Böngéssz cikkeink között IT fejlesztések, technológiai megoldások témában.

Megnézem

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS