Fővárosi Csatornázási Művek karrierportál

Új karrierportál a Fővárosi Csatornázási Műveknél

A karrier portál mind az állásokra jelentkezők, mind a Fővárosi Csatornázási Művek számára jelentős segítséget jelent. A pályázók egyszerűen jelentkezhetnek, nyomon követhetik a kiválasztási folyamatot. Az FCSM a felvételi folyamatot automatikusan, személyre és pozícióra szűrve rugalmasan tudja menedzselni

Referenciáink között valódi újdonságot jelent a humán-erőforrás folyamatokat támogató rendszer fejlesztése: a felvételi eljárás során ugyanis számos különböző felhasználói döntés átlátható kezelésére van szükség mind az állásra jelentkezők, mind a HR-munkatársak részéről. A Fővárosi Csatornázási Művek munkáját így saját fejlesztésű, az adatbázis tartalmak rendezhető megjelenítéséért felelős modulunk, a LogiGrid beépítésével segítettük.

A tíz hónap alatt fejlesztett karrier.fcsm.hu publikus felületén az érdeklődők felhasználóbarát szűrők – például munkakör, szakterület, munkavégzés helye – segítségével választhatják ki a számukra releváns pályázatot, amelyre kattintva egyszerűen benyújthatják jelentkezésüket, tölthetik fel önéletrajzukat. A rendszer lehetőséget biztosít a regisztrációra is, ez számos előnnyel jár a pályázóknak, például kedvencnek jelölhetnek állásokat, valamint bekerülnek egy olyan adatbázisba is, amelyből bármikor választhatnak a HR-munkatársak.

A felhasználói élményhez többek között a könnyű kezelhetőség, a social media fiókkal való bejelentkezés, valamint a weboldal beúszó értesítései paneljei is hozzájárulnak. A pályázók adatainak biztonságát kiemelten kezeltük, a rendszerbe például beépítettünk egy olyan funkciót, amely időkorlát segítségével figyeli a felhasználók aktivitását, és ez alapján küld nekik értesítést.

A 2018 októberében zárult folyamat során csapatunk számos olyan megoldást dolgozott ki, amely megkönnyíti és néhány fázis során automatizálja a HR-munkatársak és a back-office munkáját. A java alapú CMS-rendszer egyedi LogiNet-fejlesztés, amely a folyamat több, kiemelt pontján – például pozíció módosítása, interjú egyeztetése, ajánlatok kiküldése stb. – automatikus üzenetben értesíti a jelentkezőket. A back-office kollégák napi munkáját a letisztult, funkcionális adminisztrációs felület, a különböző listázó és rendező alkalmazások és a könnyen módosítható sablonok is segítik. A pályázatok egységes adatbázisban történő kezelése hozzájárulhat a legjobb potenciális munkavállalók kiválasztásához, a rendszerben lehetőség nyílik több adatbázis közös menedzselésére is.

Csapatunk a fejlesztést vízesés-modellben valósította meg, a tapasztalt fejlesztők munkáját UX és UI-specialista, projektmenedzser és tesztelő is segítette. A tesztelés a HR-folyamat különböző fázisaihoz kapcsolódó értesítések, az érzékeny adatok kezelése, valamint az összetett back-end miatt is kiemelten fontos volt számunkra.
 

Az Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., Magyarország legnagyobb hazai környezetvédelmi, csatornázási és szennyvíz-elvezetési szolgáltató cége elégedett az új portállal, számos pozitív visszajelzés érkezett a teljes HR-folyamatot átláthatóan és könnyen kezelhető rendszerrel kapcsolatban.


 

AuchanAuchan
Wolters KluwerWolters Kluwer
HikokiHikoki
VodafoneVodafone
Eötvös Loránd TudományegyetemEötvös Loránd Tudományegyetem
Pingvin PatikaPingvin Patika
DunapackDunapack
KonzolvilágKonzolvilág
Akadémiai KiadóAkadémiai Kiadó
Hamburger HungariaHamburger Hungaria
Fővárosi Csatornázási MűvekFővárosi Csatornázási Művek
RentingoRentingo
Bátor TáborBátor Tábor
GraphisoftGraphisoft
VeoliaVeolia
WitmeupWitmeup
Fairpay ControlFairpay Control
AnglovilleAngloville
IKR Agrár Kft.IKR Agrár Kft.
GE LightningGE Lightning
HotexHotex
Országos Bírósági HivatalOrszágos Bírósági Hivatal
RégikönyvekRégikönyvek
RETRET
Szegedi VízműSzegedi Vízmű
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.