Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés
Széles körű szoftverfejlesztési szolgáltatásaink segítségével nem csak hatékonyabbá, de intelligensebbé is teheted az üzleti folyamataidat, és egyúttal lehetőséget nyújtanak arra, hogy üzleti céljaidat minél gyorsabban megvalósíthasd, legyen szó egyedi szoftver fejlesztéséről, mobil applikáció készítésről, webshop indításról, vagy mesterséges intelligencia alkalmazásáról.
Egyedi webfejlesztés szolgáltatás

Webes szoftverfejlesztés

Webfejlesztés szolgáltatásunkkal egyedi üzleti igényeidnek megfelelő funkciókat és UX/UI design megoldásokat biztosítunk. Legyen szó webes szoftverfejlesztésről, egyedi e-commerce szoftverfejlesztésről, weboldal készítésről, megoldásaink a legkorszerűbb technológiákat és a piaci igényeket ötvözik, hogy a testreszabott, felhasználóbarát megoldásokkal kiemelkedj a versenytársak közül. A webfejlesztés teljes folyamatát lefedjük, az igényfelméréstől a supportig, és több mint 15 éves integrációs tapasztalatunk segítségével a rendszerek összekapcsolása is gördülékenyen valósul meg.

Ismerd meg egyedi webfejlesztés szolgáltatásunkat!

Webshop készítés szolgáltatás

E-commerce szoftverfejlesztés

Ha szintet lépnél vállalkozásodfejlődésében, a webshop nem csupán egy online értékesítési csatorna, hanem egy stratégiai eszköz, amely jelentősen megnövelheti a márkád láthatóságát és piaci részesedését. E-commerce szoftverfejlesztési megoldásaink minden igényt lefednek, akár B2C webshop készítésről, B2B webshop indításról, illetve partner portál fejlesztésről legyen szó.

Saját fejlesztésű Logishop webshop termékünk segítségével pedig olyan B2B, illetve B2C megoldást kaphatsz kézhez, amelyet az egyéni preferenciáid szerint módosíthatsz. Beépített integrációs lehetőségekkel is elérhető (pl. ERP, fizetési rendszerek, marketing eszközök, stb.), gördülékenyen integrálható más szoftverekkel, szolgáltatásokkal, illetve az igényeknek megfelelően akár mobil appal, akár bolti digitális megoldásokkal bővítheted.

Ismerd meg webshop készítés szolgáltatásunkat!

Mobil alkalmazás fejlesztés szolgáltatás

Mobil alkalmazás fejlesztés

A digitalizáció térnyerésével a mobil alkalmazások döntő szerepet játszanak a vállalatok növekedésében és ügyfélkapcsolataik mélyítésében. Ezért fontos, hogy olyan applikációt válassz, amely üzleti céljaidnak megfelel, ami lehet mobilshop alkalmazás készítés, loyalty app fejlesztés, egyedi mobil alkalmazás fejlesztés, mobil app továbbfejlesztés. Professzionális szakembereink számos technológiát ismernek: Android, iOS és cross-platform megoldásokat készítenek, az általuk használt technológiák és keretrendszerek között található a Swift, Kotlin, Flutter. Nem csak elkészítjük alkalmazásodat, de hosszú távú támogatást és karbantartást is biztosítunk, hogy az mindig a csúcstechnológiát képviselje.

Ismerd meg mobil alkalmazás fejlesztés szolgáltatásunkat!

UX Design szolgáltatás

Szoftver design: UX/UI design

Az ügyfélközpontú digitális világban a UX Design nem csupán egy opció, hanem kulcsfontosságú ahhoz, hogyan látják és használják a felhasználók az online felületeidet. UX Design eszközök segítségével javíthatod a felhasználói élményt, növelheted a vásárlóid elégedettségét és hűségét, javíthatod a konverziódat, és kiemelkedhetsz a versenytársaid közül. Egy jól megtervezett design csökkentheti a hosszú távú szoftverfejlesztési költségeit mivel kevesebb a felhasználói probléma, amelyeket később jóval többe kerülne orvosolni. Webfejlesztési, alkalmazás fejlesztési projektjeinknél saját UX és UI designerekből álló csapatunk, a 22.design szakemberei biztosítják a felhasználók igényeire hangolt megoldásokat.

Ismerd meg UX Design szolgáltatásunkat!

IT e-commerce tervezés, tanácsadás szolgáltatás

Rendszertervezés, tanácsadás

Az IT tervezés és tanácsadás a szoftverfejlesztési folyamat fontos része, amely jelentős mértékben elősegítheti vállalatod technológiai és üzleti fejlődését. Szakértőink segítenek azonosítani a legjobb IT fejlesztési, technológiai megoldásokat, amelyek összhangban állnak céged üzleti modelljével és piaci helyzetével. Mivel a technológia gyorsan változik, IT tanácsadóink segítségével lépést tudsz tartani a legújabb trendekkel és technológiákkal, így előnyre tehetsz szert versenytársaihoz képest. E-commerce, integrációs, UX design tanácsadással, rendszertervezés, üzleti igényfelmérés és digitális terméktervezés szolgáltatással segítjük a kereskedő cégeket, fintech, healthtech, agrártech startupokat és nagyvállalatokat.

Ismerd meg IT tanácsadás szolgáltatásunkat!

Üzleti folyamatok digitalizálása AI segítségével szolgáltatás

Üzleti folyamatok digitalizálása és szoftverfejlesztés AI segítségével

Ha a vállalkozásod készen áll arra, hogy a működési hatékonyság következő szintjére lépjen, az AI alkalmazása nem csupán egy előny, hanem szükségszerűség. Miért pont az AI jelentheti azt a bizonyos hiányzó láncszemet a céged növekedéséhez? Kiemelkedő szerepet játszik a nagy mennyiségű adat feldolgozásában, automatizálja a rutinfeladatokat, amivel nem csak gyorsítja a műveleteket, hanem jelentősen csökkenti az emberi hibából eredő kockázatokat is. Az AI által vezérelt digitális megoldások, mint a chatbotok, a személyre szabott marketing javíthatják a vállalat és az ügyfelek közötti kapcsolatot. A vállalat hatékonyan elemezheti az ügyfél visszajelzéseket, a viselkedésüket, ezáltal segítve új termékek és szolgáltatások fejlesztését. AI-alapú hatékonyságnövelési tanácsadás szolgáltatásunk keretében akár 4 héten belül AI eszközök segítségével eredményesebbé teheted a cég folyamatait.

Ismerd meg AI Üzleti Hatékonyság Növelő tanácsadási szolgáltatásunkat!

Szoftverfejlesztési technológiáink

Szoftverfejlesztési technológiáink

A webfejlesztések, weboldal fejlesztések, egyedi szoftverfejlesztések, egyedi mobil alkalmazások készítése esetében technológiai megoldások széles skáláját kínálja a LogiNet. Az általunk alkalmazott fejlett technológiának és a gördülékeny integrációnak köszönhetően olyan megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, amelyek egyénre szabottak, költséghatékonyak, bővíthetőek, biztonságosak és olyan funkciókat tartalmaznak, amelyek biztosítják a további növekedést. 

Ismerd meg milyen technológiákat alkalmazunk frontend fejlesztés, backend fejlesztés során.

Gyakran ismételt kérdések a szoftverfejlesztésről

  • Milyen szolgáltatásokat kínálnak a szoftverfejlesztő cégek?

A szoftverfejlesztő cégek komplex szolgáltatáscsomagot nyújtanak, amely a vállalkozások különböző igényeit lefedik. Ezek a szolgáltatások jellemzően egyéni szoftverfejlesztést, mobil alkalmazás fejlesztést, webfejlesztést, UI/UX tervezést, IT tanácsadást, support és karbantartás szolgáltatást foglalnak magukban.

  • Mennyi időt vesz igénybe a szoftverfejlesztés?

A szoftverfejlesztés időtartama mindig az adott projekt nehézségétől függ. Számít a projekt összetettsége, az igényelt funkciók, integrációk bonyolultsága, a fejlesztés módszertana.

  • Mennyibe kerül a szoftverfejlesztés?

Az ár szorosan összefügg a konkrét megbízással. Árajánlatot csak akkor tudunk meghatározni, ha részletesen megismerjük az igényeidet. Ehhez nyújt hasznos támpontot az üzleti specifikáció elkészítése.

  • Milyen előnyei vannak az egyedi szoftverfejlesztésnek?

Az egyedi szoftvereket a vállalat specifikus igényeihez és üzleti követelményeihez igazodva fejlesztjük ki, így a munkafolyamatok optimálisan támogatják. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a vállalatok saját üzleti logikájukra szabott funkciókat és modulokat építsenek be, ami növeli a hatékonyságot és csökkenti a hibák lehetőségét. Az egyedi szoftverfejlesztés révén a vállalkozások saját tulajdonú, egyedi megoldásokhoz jutnak, ami versenyelőnyt jelenthet a piacon. Ez különösen fontos lehet olyan iparágakban, ahol a rugalmasság és az innováció kulcsfontosságú. Az egyedi szoftverek skálázhatók és bővíthetők, így képesek lépést tartani a vállalat növekedésével és változó igényeivel. 

  • Mikor érdemes egyedi szoftverfejlesztés mellett dönteni?

Olyan esetekben ideális választás, amikor a cég egyedi üzleti modellre épül, és a szabványos szoftverek nem biztosítanak elegendő rugalmasságot, testreszabhatóságot. Ha a vállalat folyamatai összetettek és egyedi megoldásokat igényelnek, egy egyedi szoftver lehetővé teszi, hogy ezek a folyamatok pontosan és hatékonyan legyenek támogatva.

  • Mik a szoftverfejlesztés lépései?

Az első lépés az igények felmérése és az üzleti követelmények meghatározása. Ez a fázis magában foglalja a projekt céljainak, a célközönség igényeinek és a szükséges funkciók részletes feltárását. Ezt követi a tervezési szakasz, a specifikáció készítés, illetve a UX/UI Design. A fejlesztési fázisban maga a kódolás történik, illetve fontos a kész szoftver alapos tesztelése is. Az élesítést követően alapvető a support és karbantartás, ami biztosítja, hogy a szoftver hosszú távon is megfeleljen az üzleti követelményeknek és technológiai fejlődésnek.

  • Mik a leggyakrabban alkalmazott szoftverfejlesztési technológiák?

Az egyik legelterjedtebb technológia a programozási nyelvek közül a JavaScript, amely elsősorban a webfejlesztésben népszerű. A front-end fejlesztéshez gyakran használnak React vagy Angular keretrendszereket. A back-end fejlesztés terén a Node.js az egyik legnépszerűbb eszköz, ezen kívül a Python is széles körben használt a back-end fejlesztésben, különösen a Django és a Flask keretrendszerek segítségével.

Az adatbázis-kezelés terén a MySQL és a PostgreSQL a leggyakrabban használt relációs adatbázisok, míg a MongoDB egy népszerű választás a NoSQL adatbázisok közül, különösen akkor, ha nagy mennyiségű, strukturálatlan adat kezelésére van szükség.

A mobilalkalmazás-fejlesztésben a React Native és a Flutter két vezető technológia, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy egyszerre fejlesszenek alkalmazásokat iOS és Android platformokra. A Swift és a Kotlin nyelvek pedig kifejezetten az iOS, illetve az Android natív alkalmazások fejlesztésére szolgálnak.

>> Ismerd meg a LogiNet frontend és backend fejlesztésnél alkalmazott technológiákat.

  • Miért fontosak a szoftverintegrációs megoldások?

A szoftverfejlesztés egyre több speciális szolgáltatás - mint például a fizetési rendszerek, analitika és a felhasználó kezelés - integrálása köré összpontosul. Az integrációs megoldások lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy az adatok és funkcionalitások könnyen hozzáférhetők és használhatók legyenek a különböző rendszereiken belül, elősegíti az automatizációt. Ezzel időt takaríthat meg a cég, növeli a hatékonyságát, illetve javítja az ügyfélélményt is. 

  • Miért fontos a karbantartás és üzemeltetés szolgáltatás a szoftverfejlesztést követően?

A karbantartás és üzemeltetés szolgáltatás a szoftverfejlesztést követően létfontosságú, hogy biztosítsuk a rendszer zökkenőmentes működését. A karbantartás során a szoftverfrissítések, hibajavítások és teljesítmény-optimalizációk elvégzése elengedhetetlen a folyamatos működés érdekében. Az üzemeltetés során a szoftver megfelelő működésének ellenőrzése, a biztonsági protokollok betartása és a rendszer-erőforrások hatékony kezelése is fontos szerepet kap. Az időszakos ellenőrzések és megelőző karbantartások segítenek azonosítani és megoldani a potenciális problémákat, mielőtt azok komolyabb károkat okoznának. 

>> Ismerd meg a LogiNet karbantartás, üzemeltetés szolgáltatását.

  • Mikor érdemes a szoftverfejlesztést erőforrás kiszervezés formájában megoldani?

A szoftverfejlesztés erőforrás kiszervezés formájában történő megoldása akkor ideális, amikor a vállalat belső kapacitásai vagy szaktudása nem elegendőek a projekt magas színvonalú megvalósításához. Az egyik legfontosabb szempont az idő- és költségmegtakarítás. A külső fejlesztőcsapatok gyakran rendelkeznek a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal, így gyorsabban és hatékonyabban képesek elkészíteni a projektet, mint egy belső, esetleg kevésbé tapasztalt csapat. Ez különösen fontos lehet, ha a projekt határideje szoros, és gyors piacra lépés szükséges.

Egy másik érv a kiszervezés mellett az, hogy hozzáférést biztosít a legújabb technológiákhoz és fejlesztési módszertanokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalat olyan innovatív megoldásokat alkalmazzon, amelyeket belső erőforrásokkal nehéz lenne megvalósítani.

Emellett a kiszervezés rugalmasságot biztosít, mivel a vállalatnak nem kell hosszú távú munkaerő-felvételi és képzési költségeket viselnie. 

A kiszervezés akkor is előnyös, ha a vállalat stratégiai fókusza más területeken van. Ha a fő tevékenység nem a szoftverfejlesztés, érdemes ezt a feladatot olyan partnerekre bízni, akik ebben szakértők, így a belső csapat a fő üzleti célokra koncentrálhat.

>> Mi az IT outsourcing és mikor jó döntés a céged számára? További részletek cikkünkben.

Kapcsolódó tartalmak

Az AI alkalmazásának 4 szintje a szoftverfejlesztésben

Az AI alkalmazásának 4 szintje a szoftverfejlesztésben

Milyen út vezet az AI felhasználástól az AI fejlesztésig?

Az AI "segítségével" vagy "beépítésével" mit lehet elérni a szoftverfejlesztés során, és ehhez mire lehet szükség?

Megnézem
Leállás nélküli élesítés az Auchannál

Ismerd meg a leállás nélküli élesítés előnyeit!


A LogiNet és az Auchan módszere az új fejlesztések élesítéséhez

Hogyan valósítja meg az Auchan e-commerce élesítéseit a rendelési folyamat zavartalan működése mellett?

Megnézem
Szoftverfejlesztési módszertanok

Szoftverfejlesztési módszertanok ügyfélre szabva

Mitől függ, hogy agilis módszertannal vagy vízesés módszertannal folyik a fejlesztés?

Ismerd meg milyen belső fejlődési folyamat mentén jutottunk el oda, hogy kialakítottuk ügyfeleink számára a leghatékonyabb projektmódszertant.

Megnézem

Referenciák

Ügyfeleink mondták

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS