ELTE portál

Elkészült az ELTE új, reszponzív, többnyelvű, felhasználóbarát portálja

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Magyarország legrégebbi és legnagyobb presztízzsel bíró egyeteme. 2016-ben kezdték el megújítani az oldalukat a LogiNet közreműködésével. Mi végeztük a design és a felhasználói felület megtervezését, továbbá a fejlesztést és az integrációt is.

Ez ELTE portál kivitelezését a rendszertervezéstől a fejlesztésen át a beüzemelésig a LogiNet csapata végezte. Mivel az oldal több nyelven készült - angol, német, kínai - ezért a LogiNet CMS többnyelvű modulját kellett alkalmaznunk, amely flexiblisen képes támogatni a több nyelven történő tartalomfejlesztést. A projekt hangsúlyos része volt az adatmigráció, amelynek során a korábbi CMS-ből több ezer cikket, oldalt és képet kellett átmigrálnunk.

Kiemelten fontos szempont volt az ELTE online arculatát 2016 színvonalára hozni, ezért a UX és grafikai tervezésre a 22.design csapatát vontuk be, akiknek köszönhetően közösen a magyar oktatási piacon kiemelkedő színvonalú végeredményt értünk el.

Az ELTE nagyon elégedett a végeredménnyel, ami nem csak amiatt fontos nekünk, mert a teljes készítési folyamatot mi vittük végig a designtól a programozásig, hanem azért is, mert a régi iskolánknak dolgozhattunk.


 

Ügyfeleink mondták