UX Design
A versenyelőny eléréséhez mára már nem elég egy jó termék vagy minőségi szolgáltatás. A tervezés folyamán figyelembe kell vennünk a vásárlóink érzéseit és mentális modelljeit. A jó minőségű és testreszabott felhasználói élmény fogyasztói elvárássá vált. Az értékesítés támogatásában a UX design és a termékfejlesztési folyamatok tudatos tervezése stratégiai jelentőségű. A LogiNet munkáinál saját UX és UI designerekből álló csapatunk, a 22.design szakemberei biztosítják a felhasználók igényeire hangolt megoldásokat.
Pontosan mit csinálnak a UX és UI designerek?
Pontosan mit csinálnak a UX és UI designerek?

A LogiNet UX csapatának, a 22.design-nak a munkája a digitális stratégiai tervezés, a versenytársak felmérése. Felkutatják, miként használná célcsoportunk digitális eszközeinket. Ennek mentén elkészítik azok vázlatait, grafikai terveit, majd még a fejlesztés megkezdése előtt felhasználói tesztekkel mérik azok hatékonyságát. A visszajelzések felhasználásával folyamatosan finomítják a javaslatokat, designt, amíg az tökéletesen azt nem nyújtja, amit ügyfeleink keresnek.

Miért éri meg a UX-be fektetni?

Amennyiben kihagyjuk online fejlesztéseinkből a UX designerek képességeit, dupla veszteséget kockáztatunk: ügyfeleink ugyanis nem szívesen vásárolnak bonyolult, nehézkes felületeken. Így elbukjuk a vásárlások bevételeit és állnunk kell a módosítással járó költségeket is. A UX módszertan nagy előnye, hogy még a fejlesztés megkezdése előtt vásárlóbaráttá tudja tenni online értékesítési felületeinket, alkalmazásával egyszerre spórolunk időt és pénzt.

Hogyan lehet mérni, mit szeretnének a vásárlók?
Hogyan lehet mérni, mit szeretnének a vásárlók?

A UX szakemberek módszertant követve dolgoznak. Kialakítanak egy feltevést, majd a felhasználói elégedettség felmérésével validálják azt a megtakarítás érdekében. Ehhez olyan kvalitatív eszközöket használnak, mint a user teszt, az interjú vagy a terepszemle, míg kvantitatív módszereik között online kérdőívek, remote tesztek és analitikák szerepelnek.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Aki online értékesítésben gondolkozik és elégedett ügyfeleket szeretne iparágtól függetlenül, annak szüksége lesz a UX és UI designerek munkájára.

Fontos számodra az online értékesítés? Webshop vagy mobilshop indításban gondolkozol? Töltsd le ingyenesen az Ecommerce növekedés sikerkönyvet!
 

  • Ingyenesen elérhető tippek az ecommerce növekedéshez. Válaszd a siker útját és kerüld el a buktatókat!
  • Tanulj a hazai ecommerce szakértők tapasztalataiból elsőkézből!
  • Szerezz versenyelőnyt új megoldások megismerésével, mint a UX, service design és a mobil applikációk.
Referenciák
Ügyfeleink mondták

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.