Pingvin Patika mobil applikáció

Elindult a Pingvin Patika appshopja

A Pingvin Patika közel 10 éve működő webáruházát egyre többen keresték fel mobil eszközről, ezért a patika úgy döntött, hogy a vásárlói igények még professzionálisabb és kényelmesebb kiszolgálása érdekében appshopot indít. A Pingvin Zsebpatika februári indulása óta több mint 2500 felhasználó számára segít kézben tartani az egészségét.

Az első patika appshop

A meglévő webshop mellett egy mobilshop applikáció bevezetése jellemzően azokban a szektorokban releváns, ahol az aktív apphasználat leegyszerűsítheti a rendszeres rendelést, így a gyógyszer- és egészségiparban különösen hatékony lehet. A Pingvin Patika a LogiNet white-label shop applikációját, az Mcomappot választotta, hazánkban így elsőként nyitottak patika appshopot: az App Store-ban és a Google Play-en elérhető Zsebpatikában a vásárlók több mint 7000 termék közül választhatnak.

Új értékesítési csatorna

A Pingvin Patika látva azt, hogy eladásainak egyre nagyobb hányadát bonyolítja mobileszközökön keresztül, mobilshop applikáció indítása mellett döntött. Partnerünk olyan megoldást keresett, amelyet könnyen és gyorsan integrálhat Magento 2 alapú webáruházával, az ott elérhető szolgáltatások vásárlói számára mobilalkalmazáson is kényelmesen elérhetővé válnak.

Optimális megoldás appshop indításához

Mcomapp mobilshop applikációnk előnyei – többek között a gyors, néhány hónapos bevezetési idő, a Magento és Shopify-rendszerek kész integrációja, valamint számos beépített funkció – meggyőzték partnerünket arról, hogy a Mcomappot válassza. Termékünk Standard csomagja minden olyan lehetőséget tartalmaz, amellyel elindítható az új értékesítési felület: a termékek, árak és promóciók megjelenítése mellett többlépcsős szűrő is rendelkezésre áll, a vásárlók rugalmasan választhatnak a rendelkezésre álló fizetési és szállítási módok közül, kívánságlistát hozhatnak létre kedvenc termékeikből, korábbi rendeléseiket egy kattintással újra kosárba tehetik.

Fejlesztői csapatunk agilis munkaszervezésének köszönhetően a Pingvin Zsebpatika mindössze négy hónapos testreszabási, fejlesztési és tesztelés szakasz után letölthető volt az App Store és a Google Play felületéről. A LogiNet saját fejlesztésű white label shop applikációja – mivel számos funkciója előre meghatározott – az egyedi fejlesztéseknél jóval alacsonyabb költségszinten elérhető.

Push kampányok indítása - értesítések a Zsebpatika felhasználóinak mobilján

Pingvin Patika munkatársai mobil CMS-ben kezelhetik a mobilra optimalizált tartalmakat, valamint az értékesítést növelő push notification tartalmak küldésére is lehetőség nyílik. A nyitóoldalon az aktuális ajánlatok, promóciók megjelenítésére bannerek, termékválogatások formájában is lehetőség van, a vásárlók az appban könnyen feliratkozhatnak a Pingvin Patika hírlevelére is.

Több mint 2500 aktív letöltés

Az online legjobban értékesíthető termékek listájának dobogósai között évek óta stabilan ott találjuk a gyógyszereket és a vitaminokat, ezért büszkék vagyunk arra, hogy a Pingvin Patika csapatunk támogatásával hazánkban elsőként nyitotta meg patika shop alkalmazását. A vásárlók értékelik az újításokat, hiszen az app a februári kiadás óta már több mint 2500 felhasználó mobilján megtalálható.

A LogiNetnél mobilshop applikáció fejlesztés kapcsán első alkalommal dolgoztunk a dinamikusan fejlődő egészség- és gyógyszeriparban, csapatunk ezért felmérte a speciális szegmens jogi és gazdasági szabályozását. Egy tavalyi felmérés szerint a szektorban mintegy 90 gyógyszertár üzemeltet webáruházat, így óriási potenciál rejlik a felhasználóbarát mobilshop applikációk elindításában.

Ügyfeleink mondták
AuchanAuchan
Wolters KluwerWolters Kluwer
HikokiHikoki
VodafoneVodafone
Eötvös Loránd TudományegyetemEötvös Loránd Tudományegyetem
Pingvin PatikaPingvin Patika
DunapackDunapack
KonzolvilágKonzolvilág
Akadémiai KiadóAkadémiai Kiadó
Hamburger HungariaHamburger Hungaria
Fővárosi Csatornázási MűvekFővárosi Csatornázási Művek
RentingoRentingo
Bátor TáborBátor Tábor
GraphisoftGraphisoft
VeoliaVeolia
WitmeupWitmeup
Fairpay ControlFairpay Control
AnglovilleAngloville
IKR Agrár Kft.IKR Agrár Kft.
GE LightningGE Lightning
HotexHotex
Országos Bírósági HivatalOrszágos Bírósági Hivatal
RégikönyvekRégikönyvek
RETRET
Szegedi VízműSzegedi Vízmű
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.