Innovatív HR-megoldások a LogiNettől

Újabb karrieroldalakkal bővült HR-megoldás portfóliónk

Egyre népszerűbbek karrierportál megoldásaink: a Fővárosi Csatornázási Művek oldala mellet elindult a karrier.veolia.hu és a karrier.szegedivizmu.hu is: az oldalak teljeskörűen támogatják a humán erőforrás felvételt, így a toborzást, valamint a jelentkezési és felvételi folyamatot is.

Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar energia-, víz- és hulladékgazdálkodási piac egyik vezető szereplője, a Veolia a LogiNetet választotta: karrierportál megoldásunkat használja a Fővárosi Csatornázási Művek, a Veolia, valamint a Szegedi Vízmű Zrt. is. Ennek eredményeként a Veolia-cégcsoport több hazai érdekeltségénél a LogiNet fejlesztései támogatják a humán erőforrás folyamatokat. Az új karrieroldalak alapját is az adatbázis tartalmak rendezhető megjelenítéséért felelős modulunk, a LogiGrid jelenti.


Felhasználóbarát megoldások – az álláskeresők szempontjából

karrier.veolia.hu és a karrier.szegedivizmu.hu oldalak felületén a szűrők – például munkakör, szakterület vagy a munkavégzés helye – segítségével választhatják ki a számukra releváns pályázatot, amelyre kattintva egyszerűen benyújthatják jelentkezésüket az adott pozícióra. A felhasználói élményhez többek között a könnyű kezelhetőség, a social media fiókkal való bejelentkezés, valamint a weboldal beúszó értesítései paneljei is hozzájárulnak.


Felhasználóbarát megoldások – a munkáltatók szempontjából

A vállalatok számára hatékony segítséget jelent, hogy a beépített modulokkal a felvételi folyamat automatikusan, személyre és pozícióra szűrve rugalmasan menedzselhető. Csapatunk számos olyan megoldást dolgozott ki, amely megkönnyíti és néhány fázis során automatizálja a HR-munkatársak és a back-office munkáját. A Java alapú CMS-rendszer egyedi LogiNet-fejlesztés, amely a folyamat több, kiemelt pontján – például pozíció módosítása, interjú egyeztetése stb. – automatikus üzenetben értesíti a jelentkezőket. A back-office kollégák napi munkáját a letisztult, funkcionális adminisztrációs felület, a különböző listázó és rendező alkalmazások és a könnyen módosítható sablonok is segítik.
 

A Veolia a magyar energia-, víz- és hulladékgazdálkodási piac egyik vezető szereplője. A vállalatcsoport mintegy 2500 alkalmazottja települések, intézmények és iparvállalatok számára nyújt szolgáltatásokat az erőforrásokkal való hatékony gazdálkodáshoz, valamint víziközmű és távfűtési üzletágai ivóvizet és hőszolgáltatást biztosítanak a lakosság számára.
Innovatív HR-megoldások a LogiNettől: a Veolia és Szegedi Vízmű karrierportálja
Nézd meg a Veolia karrier portálját!