FEJLESZTÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

 • DIGITÁLIS KERESKEDELEM

  DIGITÁLIS KERESKEDELEM


  Web- és mobil áruház, összetett webáruház felület, termékinformáció kezelés, rendelési folyamat, omnichannel felhasználói élmény és még sok más. Nagyvállalati e-commerce applikációnk az összes olyan funkcióval bír, ami a mobilon történő eladáshoz, promócióhoz és a megrendelések kezeléséhez szükséges.

  » LogiNet e-Commerce Suite, termék alapú fejlesztés
  » Web- és mobil áruház applikáció teljeskörű háttér funkciókkal
  » B2B és B2C online áruházak

 • MOBIL APPLIKÁCIÓK

  MOBIL APPLIKÁCIÓK


  Cégünk felhasználóbarát és könnyen kezelhető mobil applikációkat készít startupok, vállalkozók és nagyvállalatok számára agilis módszerek felhasználásával. Ügyfeleink számára gondosan választjuk ki a tervezett céloknak és költségvetésnek leginkább megfelelő technológiát.

  » Androidos applikációk fejlesztése Java-ban és Android SDK-val
  » iOS alkalmazások fejlesztése Objective-C és Swift technológiákkal
  » Webalapú és hibrid alkalmazás technológiák
  » Testreszabott mobil alkalmazások kivitelezése
  » Backend integráció RESTful API-n keresztül

 • WEB FRONTEND FEJLESZTÉS

  WEB FRONTEND FEJLESZTÉS


  A frontend fejlesztés jóval több, mint honlapkészítés. A JavaScript technológia, az MVVM és a reaktív framework felhasználásával a legkomplexebb felhasználói felületek és interakciók is megvalósíthatók.

  » Reszponzív fejlesztés mobil first szemlélettel 
  » HTML5, CSS3, Bootstrap, LESS, SASS
  » Interaktív oldalak JavaScript, AJAX és jQuery segítségével
  » Single page weboldalak fejlesztése AngularJS és ReactJS segítségével

 • BACKEND FEJLESZTÉS

  BACKEND FEJLESZTÉS


  Adatbázisokat, adatmodelleket tervezünk a legkorszerűbb backend technológiák és keretrendszerek felhasználásával, valamint üzleti logikákat dolgozunk ki ügyfeleink igényei szerint.

  » Microservice architektúrák
  » PHP csomag: PHP5.6, PHP7, Symfony2 keretrendszer, Doctrine, Twig
  » Java csomag: Java, Spring, Hibernate
  » JavaScript csomag: NodeJS

 • RENDSZER/API INTEGRÁCIÓ

  RENDSZER/API INTEGRÁCIÓ


  A rendszerintegráció az a folyamat, amikor egy új, nagy rendszert hozunk létre több különböző alrendszer és azok összetevőinek az összekapcsolásával. Az integráció értéket teremt, mert kiváltja a korábbi manuális lépések nagy részét.

  » Webservice-k kliens és szerver oldali tervezése és fejlesztése
  » Standard technológiák: SOAP/XML, RESTful/JSON
  » SOA architektúra, ESB architektúra

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

UX és grafika

Az applikációk tervezése közben végig a felhasználót tartjuk szem előtt, hogy a lehető legnagyobb üzleti értékkel bíró terméket hozhassuk létre.

Agilis termékfejlesztés

Web, mobil, integráció. Olyan szoftvereket szállítunk, amelyek pontosan lefedik az ügyfeleink üzleti igényeit, ezáltal teremtve értéket számukra.

Erőforrás-kiszervezés

Ügyfeleink egy része külső erőforrásokat vesz igénybe projektekhez. Cégünk több területen is segítséget tud nyújtani ebben, például Java, PHP, frontend, mobil fejlesztések vagy tesztelés területén.

Szaktanácsadás

Specifikációk, megvalósíthatósági tanulmányok, teljesítménynövelés, felhasználói élmény kutatás, MVP (prototípus) kialakítás - ez csak néhány példa a szolgáltatások közül, amiket nyújtani tudunk önnek.

Projektvezetés

Waterfall, V-model, Lean, Scrum, Kanban - nem hiszünk az egyetlen tökéletes módszerben. Mindig azt választjuk, ami a legjobban illik a megrendelő igényeihez.

Minőségbiztosítás

A kulcsfontosságú szoftverek váratlan leállása rengeteg pénzbe kerülhet. Nálunk kézi- és automatikus, továbbá teljesítmény- és biztonsági tesztek garantálják, hogy ne maradjanak hibák a rendszerekben.