Nemzetközi e-commerce rendszer fejlesztés

Nemzetközi e-commerce rendszer fejlesztés
Szeretnél nemzetközi irányba terjeszkedni az online értékesítés területén? Ha saját webshop készítésben gondolkodnál a külföldi célpiacok felé, esetleg marketplace kialakításában gondolkodsz, számíthatsz nemzetközi e-commerce tervezési, fejlesztési és integrációs tapasztalatainkra. Nemzetközi piacra lépésnél e-commerce tanácsadással is támogatunk akár az üzleti logika, vagy a portfólió kialakításában.
Milyen előnyökkel járhat a nemzetközi terjeszkedés?

Milyen előnyökkel járhat a nemzetközi terjeszkedés?

Az európai e-commerce piac, ezen belül is Közép-Európa dinamikus (10% feletti) növekedése és a magas internetes penetráció kellő ösztönzést jelenthet több hazai webáruház számára is az országhatárok átlépéséhez.

Az új bevételi lehetőségeken túlmenően a globális működés stabilabbá teheti a céget, biztosíthatja a több lábon állást, növelheti a márka ismertségét, új vevői rétegeket vonzhat be.

Kiknek ajánljuk a szolgáltatást?

Kiknek ajánljuk a szolgáltatást?

 • Olyan vállalatoknak, akik lépésről lépésre - azaz országról országra - szeretnének haladni a nemzetközi terjeszkedésben.
 • Nemzetközi marketplace-eken már kipróbálták magukat és önálló e-commerce weboldalt szeretnének kiépíteni.
 • Akiknek már van tapasztalata a magyar e-commerce piacon.
Nemzetközi kereskedelem: a legnagyobb kihívások, amikre érdemes figyelned

Nemzetközi kereskedelem: a legnagyobb kihívások, amikre érdemes figyelned

Versenytársak feltérképezése: milyen e-commerce platformokat használnak, hol hirdetnek, milyen kiszállítási időt, szállítási alternatívákat, fizetési opciókat kínálnak.

A termék megfelel-e az adott piaci igényeknek: a termékkínálatodból mely termékekre van kereslet az adott országban.

A megcélozni kívánt piacok megismerése: mik a helyi felhasználói igények, mik a preferált fizetési rendszerek, házhozszállítási megoldások, csomagolási módok, kik a logisztikai szolgáltatók, szükség lesz-e helyi átvételi pontokra.

Helyi felügyeleti szervek, helyi jogi szabályozás megismerése: vannak-e eltérő szabályozások (pl. promóciók esetében), hogyan értelmezik a GDPR-t.

A nemzetközi terjeszkedés módja, a platform kiválasztása: marketplace-hez csatlakozol, saját e-commerce weboldal készítést tervezel, vagy párhuzamosan mindkét platformon elindulsz. 

Ügyfelekkel való kapcsolattartás: milyen módon tudod megoldani a megfelelő ügyfélszolgálatot az adott nyelven, milyen megoldásod van a visszáru és a garancia kezelésére. 

Idegen nyelvű tartalommenedzsment: a vállalat rendelkezik-e anyanyelvi szinten beszélő munkatárssal, akire az idegen nyelvű tartalmakat lehet bízni.

Integrációk kialakítása: helyi szolgáltatók (pénzügyi, logisztikai, stb.) integrálása az e-commerce rendszeredbe, hogy gördülékenyen menjen a kiszolgálás.

Logisztika és raktározási folyamatok átgondolása: logisztikai megoldások, futárszolgálatok és raktározási megoldások feltérképezése és a megfelelő megoldás kiválasztása.

Miben segíti céged külföldi terjeszkedését a LogiNet szolgáltatása?

Hogyan segítjük céged külföldi terjeszkedését?

 • E-commerce IT tanácsadással segítjük nemzetközi piacra lépésed. Széleskörű iparági és e-commerce ismerettel rendelkező tanácsadó, rendszertervező kollégáinkkal részletesen át tudod beszélni a kulcsfontosságú tényezőket. Segítünk a számodra a megfelelő e-commerce platform kiválasztásában, egyedi megoldás esetében pedig megtervezzük a szükséges funkciókat.
  Saját nemzetközi e-commerce rendszer indítása esetében választhatsz például a multistore megoldás, azaz országokra szabott különálló webshopok készítése, vagy multilanguage & multicurrency store, azaz többnyelvű, több valutát kezelni tudó e-commerce weboldal készítés között.
 • Elkészítjük a nemzetközi webshopot. E-commerce webfejlesztési és mobil applikáció készítési szolgáltatásunkkal a rendelkezésedre állunk. Válaszd az induláshoz Logishop webshop platformunkat, amit egyedi igényeid és a helyi piaci sajátosságok szerint testreszabhatsz és továbbfejleszthetsz.
Multistore webshop fejlesztés referencia: Mountex HU, SK, RO

Multistore webshop fejlesztés referencia: Mountex HU, SK, RO

 • Prémium szabadidős és szabadtéri sportruházat, kiegészítők kiskereskedelme
 • Webshop megoldás: nemzetközi terjeszkedés támogatása többnyelvű webshopokkal
 • Webshopok indulása: 2022
 • Logishop webshop platform egyedi testreszabással
 • Kiemelt funkciók, igények: kiterjedt kedvezményrendszer, rugalmasan felépíthető oldalstruktúra, PCI DSS audit

Olvasd el az Mountex esettanulmányunkat!

Szlovák webshop fejlesztés referencia: Konzolvilág Szlovákia - gamers.sk

Szlovák webshop fejlesztés referencia: Konzolvilág Szlovákia - gamers.sk

 • Műszaki cikk és játékkonzol kiskereskedelme
 • Webshop megoldás: nemzetközi terjeszkedés támogatása szlovák nyelvű webshoppal
 • Webshop indulása: 2022
 • Logishop webshop platform egyedi testreszabással
 • Kiemelt funkciók, igények: előrendelői naptár és előrendelés, készlet erőltetés (hamarosan érkező termékek eladása), SaferPay fizetési lehetőség

Nézd meg a Konzolvilág szlovák webshopját!

E-commerce ökoszisztéma fejlesztés referencia: Auchan Lengyelország

E-commerce ökoszisztéma fejlesztés referencia: Auchan Lengyelország

 • FMCG nemzetközi kiskereskedelmi lánc
 • Lengyel webshop indulása: 2021
 • Webshop megoldás: teljesen egyedi fejlesztésű e-commerce rendszer kialakítása, Microsoft Dynamics NAV ERP-vel integrálva
 • Helyi specifikumok: másfajta fizetési rendszerek, GDPR eltérő értelmezése, eltérő helyi preferenciák (például ingyenes kiszállítás, SMS küldés, csomagolás, időablak, helyettesítő termékek), helyi sajátosságok (pl. boltválasztó)

Olvasd el az Auchan Poland esettanulmányunkat!

A nemzetközi piacra lépésben 15 éves e-commerce fejlesztői és rendszerintegrációs tapasztalatunkkal segítjük cégedet.

Tudj meg többet rólunk, hogyan dolgozunk, hogyan segítjük ügyfeleink online növekedését!

Ügyfeleink mondták

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS