Termékeink

A LogiNet saját megoldásai


A biztos kiindulópont a piaci versenyelőny megtartásához az online értékesítésben.

Logishop webshop megoldásunk magában foglalja a standard megoldás előnyeit és lehetőséget nyújt a további egyedi fejlesztésre. A termék mind az e-commerce szegmensbe újonnan belépők, mind a régóta ott tevékenykedő vállalatok igényeihez alkalmazkodik, amelyek a B2B, viszonteladói és a magánvásárlók felé kívánnak webáruházat működtetni. A Logishop kész szoftvertermék, könnyen integrálható más külső rendszerekkel és lehetőséget biztosít az e-commerce ökoszisztéma kiépítésére.

Tovább

Bővítsd értékesítési csatornáidat a partnerek felé a B2B igényekre kialakított webshop megoldásunkkkal.

A digitális transzformáció egyre több nagykereskedelmi cégnél zajlik le, ami a B2B webshopok számának növekedését is maga után vonja. Az egyedi igényekre is szabható Logishop B2B webshop platformunk biztosítja a gyors bevezetést, a különböző külső rendszerek gördülékeny integrációját, és lehetőség van az üzemeltetés és karbantartás szolgáltatások igénybevételére is.

Tovább

Tarts lépést versenytársaiddal a dinamikusan növekvő online kereskedelmi piacon!

Az e-commerce és UX best practise-ek felhasználásával készült B2C webshop megoldásunk biztosítja, hogy versenyelőnyhöz juss az e-commerce piacon: egyedi igényekkel rugalmasan testreszabható, gördülékeny rendszerintegrációt és kiemelt B2C felhasználói élményt biztosít, teljesen reszponzív és vállalkozásod növekedésével további megoldásokkal továbbépíthető e-commerce ökoszisztémává.

Tovább

E-commerce rendszer, integrált B2C webshop, B2B webshop, mobilshop applikáció és egyedileg kialakítható bolti digitális megoldásokkal.

Fejleszd online csatornáidat a vállalkozás növekedési ütemével együtt az ökoszisztéma elemeinek bővítésével. Indulj Logishop webshoppal, és vezesd be gyorsan további digitális megoldásaidat a modulok közti előre kiépített integrációknak köszönhetően. Erősítsd online és offline értékesítésed egyaránt!

Tovább

Marketing és jogi területet támogató megoldás, a saját és versenytársi oldalak figyelésére, mentésére, riportolására, hiteles időbélyegzővel ellátott tartalmak formájában.

A saját és más weboldalak monitorozása számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában: támogathatja marketing oldalon a SEO optimalizálást, míg a döntéshozatalt a versenytársi árak, aktivitások napi, heti figyelésével, riportolásával teheti egyszerűbbé. Az archivált weboldaltartalmakat Netlock hiteles időbélyeggel látja el, így jogi viták esetén támogató erővel bírhatnak mentései.

Tovább

Logisztikai yard management szoftver a telephelyen belüli járműforgalom hatékony szervezéséhez.

A rendszer képes lekövetni a szállítmányok és a járművek mozgását gyára területén, illetve további hardverek beépítésével irányítani is tudja azokat. A beérkező teherautó-sofőrök koordinációját egy erre a célra kialakított mobilapplikáció támogatja.

Tovább

Szabadságtervező és nyilvántartó program: áttekinthető és bárhonnan elérhető

Követhetetlenek az alkalmazottak papíralapú nyomtatványokon vagy excel táblázatokban vezetett szabadságai? Az otthoni munkavégzést, a kötetlen munkarendet nem tudja kezelni a rendszer? Megnehezíti az erőforrás tervezést, hogy nem átlátható, éppen ki van szabadságon, ki dolgozik és hol? Termékünk mindezekre megoldást kínál.

Tovább
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.