Termékeink

A LogiNet saját megoldásai


A biztos kiindulópont a piaci versenyelőny megtartásához az online értékesítésben.

Logishop webshop megoldásunk magában foglalja a standard megoldás előnyeit és lehetőséget nyújt a további egyedi fejlesztésre. A termék mind az e-commerce szegmensbe újonnan belépők, mind a régóta ott tevékenykedő vállalatok igényeihez alkalmazkodik, amelyek a B2B, viszonteladói és a magánvásárlók felé kívánnak webáruházat működtetni. A Logishop kész szoftvertermék, könnyen integrálható más külső rendszerekkel és lehetőséget biztosít az e-commerce ökoszisztéma kiépítésére.

Tovább

Tarts lépést versenytársaiddal a dinamikusan növekvő online kereskedelmi piacon!

Az e-commerce és UX best practise-ek felhasználásával készült B2C webshop megoldásunk biztosítja, hogy versenyelőnyhöz juss az e-commerce piacon: egyedi igényekkel rugalmasan testreszabható, gördülékeny rendszerintegrációt és kiemelt B2C felhasználói élményt biztosít, teljesen reszponzív és vállalkozásod növekedésével további megoldásokkal továbbépíthető e-commerce ökoszisztémává.

Tovább

Bővítsd értékesítési csatornáidat a partnerek felé a B2B igényekre kialakított webshop megoldásunkkkal.

A digitális transzformáció egyre több nagykereskedelmi cégnél zajlik le, ami a B2B webshopok számának növekedését is maga után vonja. Az egyedi igényekre is szabható Logishop B2B webshop platformunk biztosítja a gyors bevezetést, a különböző külső rendszerek gördülékeny integrációját, és lehetőség van az üzemeltetés és karbantartás szolgáltatások igénybevételére is.

Tovább

Hatékony megoldás a mobilról érkező vásárlók eléréséhez egy natív applikáció, push notification eszközzel a vásárlásösztönzéséhez

Megoldásunk pár hónap alatt, könnyen illeszthető meglévő webshopjához, így ügyfelei saját applikáción keresztül is vásárolhatnak. Segítségével teljes omnichanel ügyfélélmény építhető, hiszen az online értékesítés mellett, a bolti eladásokat is ösztönzi. Az applikáció iOS és Android mobil eszközökön is támogatja a mobilos vásárlást.

Tovább

E-commerce rendszer, integrált B2C webshop, B2B webshop, mobilshop applikáció és egyedileg kialakítható bolti digitális megoldásokkal.

Fejleszd online csatornáidat a vállalkozás növekedési ütemével együtt az ökoszisztéma elemeinek bővítésével. Indulj Logishop webshoppal, és vezesd be gyorsan további digitális megoldásaidat a modulok közti előre kiépített integrációknak köszönhetően. Erősítsd online és offline értékesítésed egyaránt!

Tovább

Szabadságtervező és nyilvántartó program: áttekinthető és bárhonnan elérhető

Követhetetlenek az alkalmazottak papíralapú nyomtatványokon vagy excel táblázatokban vezetett szabadságai? Az otthoni munkavégzést, a kötetlen munkarendet nem tudja kezelni a rendszer? Megnehezíti az erőforrás tervezést, hogy nem átlátható, éppen ki van szabadságon, ki dolgozik és hol? Termékünk mindezekre megoldást kínál.

Tovább

Toborzási és kiválasztási folyamatok támogatására, valamint nyomon követésére szolgáló HR támogató platform social media integrációval.

Toborzási és kiválasztási folyamatot támogató karrier portálunkkal a pályázók egyszerűen jelentkezhetnek a felkínált pozíciókra, nyomon követhetik a kiválasztási folyamat alakulását. Munkaadóként a beépített modulok segítségével automatikusan személyre, pozícióra szűrve, rugalmasan koordinálhatja a felvételi eljárást.

Tovább

Marketing és jogi területet támogató megoldás, a saját és versenytársi oldalak figyelésére, mentésére, riportolására, hiteles időbélyegzővel ellátott tartalmak formájában.

A saját és más weboldalak monitorozása számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában: támogathatja marketing oldalon a SEO optimalizálást, míg a döntéshozatalt a versenytársi árak, aktivitások napi, heti figyelésével, riportolásával teheti egyszerűbbé. Az archivált weboldaltartalmakat Netlock hiteles időbélyeggel látja el, így jogi viták esetén támogató erővel bírhatnak mentései.

Tovább

Az értékesítők munkáját segítő mobilalkalmazás a nyomonkövethetőséget támogató funkcióval.

Mobilalkalmazásunk támogatja értékesítői munkáját például azonnal elérhető termékleírásokkal, promóciós anyagokkal, végigköveti a teljes értékesítést, így tervezhetővé, átláthatóvá és hatékonyabbá válik annak folyamata. A vállalkozás vezetőjeként riportfunkciója segít nyomon követni üzletkötői munkáját, beszámol a látogatott útvonalakról.

Tovább

Logisztikai yard management szoftver a telephelyen belüli járműforgalom hatékony szervezéséhez.

A rendszer képes lekövetni a szállítmányok és a járművek mozgását gyára területén, illetve további hardverek beépítésével irányítani is tudja azokat. A beérkező teherautó-sofőrök koordinációját egy erre a célra kialakított mobilapplikáció támogatja.

Tovább
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.