Background Image
Termékek

LogiNet termékek

LogiNet Platform

A LogiNet Platform egy PHP alapú alkalmazásfejlesztési platform, ami Symfony2 keretrendszer segítségével biztosítja az összes szükséges alapszolgáltatást a leggyakoribb webalkalmazásokhoz.

LogiNet e-Commerce Suite

A LogiNet e-Commerce Suite egy robosztus, nagyvállalati e-commerce megoldás, ami magában foglalja a webáruházat, a termékek kezelését, a promóciók kezelését, a tartalom menedzsmentet, a teljes rendelésfolyamat kezelését, a külső rendszerekkel való kommunikációt REST API-val és még sok minden mást.

LogiNet Mobile Shop

A Mobile Shop egy natív mobil webáruház alkalmazás iOS és Android rendszerekre. A legjobb felhasználói élményt nyújtja a termékek közötti böngészéshez, a kosár kezeléséhez és a megrendeléshez. Backend-független, a LogiNet e-Commerce Suite teljeskörűen támogatja, de szükség esetén kapcsolódni tud standard RESTful API-t biztosító rendszerekhez is.

Truck Tracking System

A Truck Tracking System egy raktár- és telephely kezelő szoftver, melynek célja, hogy a gyári és telephelyi folyamatok hatékonyabbak és átláthatóbbak legyenek. A rendszer képes lekövetni a szállítmányok és a járművek mozgását a gyár területén, illetve további hardverek beépítésével irányítani is tudja azokat.

3rd PARTY SZOFTVEREK

OroCRM

OroCRM

Az OroCRM egy nyílt forráskódú ügyfélkapcsolat-kezelő szoftver. Az OroCRM struktúrája, tesztelő eszközei és átlátható dokumentációja, illetve bővíthetősége és rugalmassága lehetővé teszi, hogy a vállalatok a CRM-et a saját igényükre szabják.

SugarCRM

SUGARCRM

A SugarCRM egy innovatív, rugalmas és megfizethető ügyfélkapcsolat-kezelő szoftver, ami a hasonló rendszerek közül a legjobb szolgáltatást nyújtja. A SugarCRM biztosítja a lokális és felhőalapú telepítési lehetőségek legszélesebb választékát, továbbá ez a leginkább személyre szabható CRM platform a nyílt forráskódú technológiák közül.

Liferay

Liferay portal

A Liferay Portal egy Java-ban írt ingyenes és nyílt forráskódú nagyvállalati portál, ami az összes olyan funkcióval bír, ami a weboldalak és portálok fejlesztéséhez általánosan szükséges. A Liferay magába foglal egy beépített CMS rendszert, lehetőséget nyújtva a felhasználóknak különböző témákat, oldalakat, portleteket és navigációkat egyesítő webalkalmazások létrehozására.

Integrált rendszerek

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

A Microsoft Dynamics NAV egy globális vállalati erőforrás tervezési (ERP) rendszer, ami kis- és középvállalkozásoknak nyújt segítséget a hatékonyabb pénzügyi ellenőrzésben és az ellátási lánc, a gyártás és a működés egyszerűbb megszervezésében.

Cégünk valós idejű integrációt tud kiépíteni a LogiNet e-Commerce Suite, a Truck Tracking System és a Microsoft Dynamics NAV között.

Oracle JD Edwards

Oracle JD Edwards

Az Oracle's JD Edwards egy olyan integrált alkalmazáscsomag az ERP szoftverek között, ami alacsony költség mellett egy üzleti megoldásban egyesíti az üzleti értéket, a szabvány alapú technológiát és az iparági tapasztalatot.

Cégünk valós idejű integrációt tud kiépíteni a LogiNet e-Commerce Suite, a Truck Tracking System és az Oracle JD Edwards között.

SAP Business One

SAP Business One

Az SAP Business One egy az SAP SE által fejlesztett kis- és középvállalkozásokra szabott ERP szoftver. Vállalati erőforrás tervezési megoldásként a szoftver célja a legfontosabb üzleti funkciók automatizálása a pénzügy, az üzemeltetés és az emberi erőforrás területén.

Cégünk valós idejű integrációt tud kiépíteni a LogiNet e-Commerce Suite és az SAP Business One rendszer között.