Termékeink

A LogiNet saját megoldásai


Webshop készítéshez biztos kiindulópontot jelent a bővíthető, testreszabható Logishop webshop megoldás: lehetővé teszi a B2C, B2B webáruház gyors bevezetését.

Logishop webshop megoldásunk magában foglalja a standard megoldás előnyeit és lehetőséget nyújt a további egyedi fejlesztésre. A termék mind az e-commerce szegmensbe újonnan belépők, mind a régóta ott tevékenykedő vállalatok igényeihez alkalmazkodik, amelyek a B2B, viszonteladói és a magánvásárlók felé kívánnak webáruházat működtetni. A Logishop kész szoftvertermék, könnyen integrálható más külső rendszerekkel és lehetőséget biztosít az e-commerce ökoszisztéma kiépítésére.

Tovább

B2B webáruház készítéshez használd a Logishop B2B webshopot, amelynek funkciói kifejezetten a viszonteladói partnerek kiszolgálására vannak szabva.

A digitális transzformáció egyre több nagykereskedelmi cégnél zajlik le, ami a B2B webshopok számának növekedését is maga után vonja. Az egyedi igényekre is szabható Logishop B2B webshop platformunk biztosítja a gyors bevezetést, a különböző külső rendszerek gördülékeny integrációját, és lehetőség van az üzemeltetés és karbantartás szolgáltatások igénybevételére is.

Tovább

B2C webshop készítés Logishop B2C webshop megoldással: testreszabható, gördülékenyen bevezethető, kiemelt felhasználói élményt nyújtó e-commerce platform.

Az e-commerce és UX best practise-ek felhasználásával készült B2C webshop megoldásunk biztosítja, hogy versenyelőnyhöz juss az e-commerce piacon: egyedi igényekkel rugalmasan testreszabható, gördülékeny rendszerintegrációt és kiemelt B2C felhasználói élményt biztosít, teljesen reszponzív és vállalkozásod növekedésével további megoldásokkal továbbépíthető e-commerce ökoszisztémává.

Tovább

Fejleszd e-commerce csatornáidat a vállalkozás növekedésével együtt: B2C webshop készítés, B2B webáruház indítás, applikáció készítés, bolti digitális megoldások.

Fejleszd online csatornáidat a vállalkozás növekedési ütemével együtt az ökoszisztéma elemeinek bővítésével. Indulj Logishop webshoppal, és vezesd be gyorsan további digitális megoldásaidat a modulok közti előre kiépített integrációknak köszönhetően. Erősítsd online és offline értékesítésed egyaránt!

Tovább

Szoftver megoldásunkkal optimalizálhatja a jármű- és áruforgalmat a telephelyen és a raktáron belül, a koordinációt mobil alkalmazás támogatja.

A rendszer képes lekövetni a szállítmányok és a járművek mozgását gyára területén, illetve további hardverek beépítésével irányítani is tudja azokat. A beérkező teherautó-sofőrök koordinációját egy erre a célra kialakított mobilapplikáció támogatja.

Tovább