Termékek

A LogiNet saját megoldásai


Az online értékesítés alaprendszere: a standard megoldástól a teljesen egyedi igények lefedéséig, B2B és B2C értékesítés támogatására egyaránt optimalizálva.

A közép- és nagyvállalatok igényeire szabott e-commerce megoldásunk magában foglalja a webáruházat, a tartalommenedzsment eszközöket, biztosítja a termékek, promóciók és a teljes rendelés folyamat kezelését. Könnyen integrálhatóak felületébe a legfontosabb vállalatirányítási, marketingtámogató- és automatizációs eszközök is. Előre kódolt, de vállalati profilra szabható funkcióira építve gyors, költséghatékony piacra lépést tesz lehetővé.

Tovább

Hatékony megoldás a mobilról érkező vásárlók eléréséhez egy natív applikáció, amely a vásárlás ösztönzéséhez push notification eszközzel is rendelkezik.

Megoldásunk pár hónap alatt, könnyen illeszthető meglévő webshopjához, így ügyfelei saját applikáción keresztül is vásárolhatnak. Segítségével teljes omnichanel ügyfélélmény építhető, hiszen az online értékesítés mellett, a bolti eladásokat is ösztönzi. Az applikáció iOS és Android mobil eszközökön is támogatja a mobilos vásárlást.

Tovább

Marketing és jogi területet támogató megoldás, a saját és versenytársi oldalak figyelésére, mentésére, riportolására, hiteles időbélyegzővel ellátott tartalmak formájában.

A saját és más weboldalak monitorozása számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában: támogathatja marketing oldalon a SEO optimalizálást, míg a döntéshozatalt a versenytársi árak, aktivitások napi, heti figyelésével, riportolásával teheti egyszerűbbé. Az archivált weboldaltartalmakat Netlock hiteles időbélyeggel látja el, így jogi viták esetén támogató erővel bírhatnak mentései.

Tovább

Az értékesítők munkáját segítő mobilalkalmazás a nyomonkövethetőséget támogató funkcióval.

Mobilalkalmazásunk támogatja értékesítői munkáját például azonnal elérhető termékleírásokkal, promóciós anyagokkal, végigköveti a teljes értékesítést, így tervezhetővé, átláthatóvá és hatékonyabbá válik annak folyamata. A vállalkozás vezetőjeként riportfunkciója segít nyomon követni üzletkötői munkáját, beszámol a látogatott útvonalakról.

Tovább

Toborzási és kiválasztási folyamatok támogatására, valamint nyomon követésére szolgáló HR támogató platform social media integrációval.

Toborzási és kiválasztási folyamatot támogató karrier portálunkkal a pályázók egyszerűen jelentkezhetnek a felkínált pozíciókra, nyomon követhetik a kiválasztási folyamat alakulását. Munkaadóként a beépített modulok segítségével automatikusan személyre, pozícióra szűrve, rugalmasan koordinálhatja a felvételi eljárást.

Tovább

Szabadságtervező és nyilvántartó program: áttekinthető és bárhonnan elérhető

Követhetetlenek az alkalmazottak papíralapú nyomtatványokon vagy excel táblázatokban vezetett szabadságai? Az otthoni munkavégzést, a kötetlen munkarendet nem tudja kezelni a rendszer? Megnehezíti az erőforrás tervezést, hogy nem átlátható, éppen ki van szabadságon, ki dolgozik és hol? Termékünk mindezekre megoldást kínál.

Tovább

Logisztikai yard management szoftver a telephelyen belüli járműforgalom hatékony szervezéséhez.

A rendszer képes lekövetni a szállítmányok és a járművek mozgását gyára területén, illetve további hardverek beépítésével irányítani is tudja azokat. A beérkező teherautó-sofőrök koordinációját egy erre a célra kialakított mobilapplikáció támogatja.

Tovább
AuchanAuchan
Wolters KluwerWolters Kluwer
HikokiHikoki
VodafoneVodafone
Eötvös Loránd TudományegyetemEötvös Loránd Tudományegyetem
Pingvin PatikaPingvin Patika
DunapackDunapack
KonzolvilágKonzolvilág
Akadémiai KiadóAkadémiai Kiadó
Hamburger HungariaHamburger Hungaria
Fővárosi Csatornázási MűvekFővárosi Csatornázási Művek
RentingoRentingo
Bátor TáborBátor Tábor
GraphisoftGraphisoft
VeoliaVeolia
WitmeupWitmeup
Fairpay ControlFairpay Control
AnglovilleAngloville
IKR Agrár Kft.IKR Agrár Kft.
GE LightningGE Lightning
HotexHotex
Országos Bírósági HivatalOrszágos Bírósági Hivatal
RégikönyvekRégikönyvek
RETRET
Szegedi VízműSzegedi Vízmű
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.