Technológiák

FEJLESZTÉSI TECHNOLÓGIÁK

Széleskörű és up-to-date technológiai szaktudás

IT fejlesztés megoldások, kompetenciák

Olyan szoftverfejlesztési megoldásokkal dolgozunk, amelyek egyénre szabottak, költséghatékonyak, bővíthetőek, biztonságosak. Ismerd meg technológiai megoldásainkat: PHP, Java, Symfony, Devops, Kotlin, Swift, Flutter, Vue.js.

Web frontend technológiák

Frontend fejlesztések terén a legnépszerűbbnek számító React, Angular, Vue.js terén komoly szakértelemmel rendelkezünk.Ismerd meg az általunk alkalmazott technológiákat a Javascript és CSS keretrendszerektől a PHP és Java alapú templating motorokig.

Web backend technológiák

Nagy teljesítményű és biztonságos webes és mobil alkalmazások készítésénél backend fejlesztőink főként PHP, Java és NodeJS felhasználásával dolgoznak. Ismerd meg a LogiNet backend fejlesztésnél alkalmazott technológiákat.

Mobil app technológiák

Mobil alkalmazás fejlesztés Android, iOS és cross-platform megoldásokkal. Ismerd meg a LogiNet által alkalmazott mobil app technológiákat, melyek között megtalálható a Swift, Kotlin, Flutter.

Szoftverfejlesztési módszertanok

Minden fejlesztés esetében az adott feladat paraméterei döntik el, hogy csapatunk milyen szoftverfejlesztési módszertannal (agilis módszertan / klasszikus vízesés módszertan / hibrid), milyen humánerő-forrással, és milyen technológiával dolgozik.

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.