Professzionális e-kereskedelmi fejlesztési szolgáltatások 2008 óta

A LogiNet Systems Kft. magyar tulajdonban lévő, egyedi webes kereskedelmi szoftvereket fejlesztő vállalat, 60+ fős IT szakember csapattal. Több mint 10 éves szakmai múlttal a hátunk mögött számos, kis-, közép-, valamint piacukat meghatározó nagyvállalatnak segítettünk beindítani vagy újraindítani e-kereskedelmi rendszerét. Fejlesztőcégként a B2C megoldások átfogó ismerete mellett rendelkezünk azzal a hozzáértéssel és rutinnal is, ami a B2B piac kiszolgálásához lényeges. Állandó ügyfeleink között olyan jelentős cégeket találunk, mint az Auchan vagy a Vodafone. Legyen szó mobil-, portál- vagy webalkalmazásokról, szakértőink segítségével megtaláljuk és a vállalt időn belül megvalósítjuk a vállalkozása igényeire szabott legjobb megoldást.

A LogiNet története

Ez a LogiNet!

Történetünk, értékeink,
látásmódunk röviden
A LogiNet két friss diplomás fejlesztőmérnök ötleteként látott napvilágot az első pár garázsban készített webes alkalmazás felett még 2007-ben, amit 2008-ban követett a cég hivatalos megalapítása. Azóta kiépült több mint hatvan kiváló szakemberből álló csapatunk szoftverfejlesztő mérnökökkel, projektvezetőkkel, szaktanácsadókkal és designerekkel; kétévente sikerült megdupláznunk bevételünket; egyedülálló tapasztalatra tettünk szert az e-kereskedelem terén nagyvállalati partnereinknek megalkotott sikeres fejlesztéseinknek hála.

Eredményességünk titka viszont az évek során sem változott: cégünk elég nagy ahhoz, hogy minőségi szoftvereket állítson elő a megbeszélt határidőre, fix költségvetéssel; mindemellett elég kicsi ahhoz, hogy rugalmasan és bátran kezelje az új kihívásokat is.

Nem pusztán elégedett ügyfelekért dolgozunk. Szolgáltatá­sainkkal lenyűgözni szeretjük partnereinket. Épp ezért nemcsak versenyelőnyt biztosító, egyedi igényekre szabott szoftvereket adunk át. Megosztjuk partnereinkkel piaci tapasztalatainkat, azt a szemléletet, módszertant, digitalizációs logikát, aminek segítségével sikeresen fejlődhetnek tovább később is ezen a területen. 

Szerethető munkahely szakértőinknek

Hisszük, hogy a kimagasló színvonalú, motivált szakmai munka egyik legfontosabb forrása a szerethető munkahely. Épp ezért saját magunk és partnereink érdekében, mindent megteszünk, hogy olyan légkört, szakmai környezetet, közös programokat kínáljunk az irodában, amitől munkatársaink érzik: nem csak kollégaként, csapattagként is számítunk rájuk.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.