Grow with IT

A LogiNet Systems Kft. magyar tulajdonban lévő, egyedi webes kereskedelmi szoftvereket fejlesztő vállalat 90+ fős IT szakember csapattal, kiemelkedő AI technológiai tudással. Több mint 15 éves szakmai múlttal a hátunk mögött számos, kis-, közép-, valamint piacukat meghatározó nagyvállalatnak segítettünk beindítani vagy újraindítani e-kereskedelmi és digitális rendszerét. Fejlesztőcégként a B2C megoldások átfogó ismerete mellett rendelkezünk azzal a hozzáértéssel és rutinnal is, ami a B2B piac kiszolgálásához lényeges. Állandó ügyfeleink között olyan jelentős cégeket találunk, mint az Auchan vagy a Vodafone. Legyen szó mobil-, portál- vagy webalkalmazásokról, szakértőink segítségével megtaláljuk és a vállalt időn belül megvalósítjuk a vállalkozásod igényeire szabott legjobb megoldást.

15 év folyamatos piaci jelenlét
15 év
folyamatos piaci jelenlét
100+ IT szakember
100+
IT szakember
120+ megvalósult projekt
120+
megvalósult projekt
A LogiNet története

Ez a LogiNet!

Történetünk, értékeink,
látásmódunk röviden
A LogiNet két friss diplomás fejlesztőmérnök ötleteként látott napvilágot az első pár garázsban készített webes alkalmazás felett még 2007-ben, amit 2008-ban követett a cég hivatalos megalapítása. Azóta kiépült több mint kilencven kiváló szakemberből álló csapatunk szoftverfejlesztő mérnökökkel, projektvezetőkkel, szaktanácsadókkal és designerekkel; kétévente sikerült megdupláznunk bevételünket; nagyvállalati partnereinknek megalkotott sikeres fejlesztések révén egyedülálló tapasztalatra tettünk szert az e-kereskedelem terén.

Eredményességünk titka az évek során sem változott: cégünk elég nagy ahhoz, hogy minőségi szoftvereket állítson elő a megbeszélt határidőre, fix költségvetéssel; mindemellett elég kicsi ahhoz, hogy rugalmasan és bátran kezelje az új kihívásokat is.

Nem pusztán elégedett ügyfelekért dolgozunk. Szolgáltatá­sainkkal szeretjük lenyűgözni partnereinket. Épp ezért nemcsak versenyelőnyt biztosító, egyedi igényekre szabott szoftvereket adunk át. Megosztjuk partnereinkkel piaci tapasztalatainkat, azt a szemléletet, módszertant, digitalizációs logikát, aminek segítségével sikeresen továbbfejlődhetnek ezen a területen.
Hogyan segítjük ügyfeleink növekedését? Hogyan dolgozunk? Tudj meg rólunk többet videónkból!

Komplex megoldások ügyfeleinknek

Több éves fejlesztői tapasztatunknak köszönhetően a legösszetettebb üzleti kérdésekre is megtaláljuk az ideális digitális megoldást. Tanácsadói és UX tanácsadói csapatunk teljeskörű üzleti igényfelmérése nyomán olyan e-commerce megoldást javaslunk a vállalkozásod számára, ami a legjobban illeszkedik az üzletmenetedhez. Komplex megoldásainkkal a későbbiekben is folyamatosan támogatjuk vállalkozásod növekedését.

Ügyfeleink rólunk mondták

Így értékelték a velünk való közös munkát a legnagyobb IT szolgáltatói gyűjtőoldalon, a Clutchon

Növekedj e-commerce megoldásainkkal!

A vállalkozások piacra lépését és fejlődését olyan e-commerce megoldásokkal támogatjuk, amelyek biztos alapot nyújtanak a gyors induláshoz, és a vállalkozás növekedésével is lépést tudnak tartani. Logishop webshop megoldásunk könnyedén bővíthető mobil applikációval, vagy egyedi bolti digitális megoldásokkal egy teljes e-commerce ökoszisztémává. Ügyfeleinket tudásanyagokkal, oktatóvideókkal, szakmai tanulmányokkal is segítjük.

Szerethető munkahely szakértőinknek

Hisszük, hogy a kimagasló színvonalú, motivált szakmai munka egyik legfontosabb forrása a szerethető munkahely. Épp ezért saját magunk és partnereink érdekében, mindent megteszünk, hogy olyan légkört, szakmai környezetet, közös programokat kínáljunk az irodában, amitől munkatársaink úgy érzik: nem csak kollégaként, csapattagként is számítunk rájuk.

Dolgozz velünk, nézz körül a karrier oldalunkon!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.