Különdíjat nyert az Auchan shop applikációja

Az Auchan shop applikációja elnyerte Az Év Applikációja Különdíjat

17. alkalommal rendezték meg az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, "Az Év Honlapja" pályázatát. A versenyre összesen 200 nevezés érkezett. A LogiNet által fejlesztett, Mcomapp termékünkön alapuló Auchan shop applikáció Különdíjat nyert el Az Év Applikációja kategóriában.

A díjátadóra november 14-én a Magyar Marketing Szövetség konferenciája, a Marketing Summit Hungary első estéjén került sor. "Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke és Varga István László, a pályázat alapítója, ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket" – számolt be az eseményről azevhonlapja.hu.

“Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Manapság számos olyan dolgot megvalósíthatunk, amely eddig nem is létezett. Akár egyetlen gombnyomással a rendelkezésünkre áll a legújabb technológia, hogy egy forradalmi üzleti modellt alkothassunk! Az életünk minden területére hatással van a digitalizáció, miért kímélné épp a marketinget? Azok, akik most az innováció élére állnak, hosszútávú versenyelőnyt szerezhetnek.” - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

Idén nemcsak a magyar nyelvű pályaműveket, de magyar fejlesztők angol nyelvű munkáit is várták a versenybe, amelyekből a legjobbak továbbjuthatnak a nemzetközi “World Summit Award” 2019. évi versenyébe.

A legtöbb nevezés az e-kereskedelem (22), a B2B (19) és a Szolgáltatás (19) kategóriába érkezett. A szakmai zsűri 57 díjazottat választott ki, amelyek között egy ifjúsági nyertes is szerepelt.

Díjat nyert többek között az Answear.hu, a Nosalty alkalmazás, a Lidl weboldala, a MOL Limo honlap, a Semmelweis Egyetem és a BringaSport, a Magyar Kerékpáros Szövetség és a Budapest Music Center honlapja, valamint a Sága és a Praktiker webshopja is.

2018 Abszolút Év Honlapja győztese Miskolc Megyei Jogú Városának honlapja lett. Az Internet Kultúra Fővárosa díjat pedig ismét, immáron ötödik alkalommal Debrecen városa kapta meg.


Az Auchan shop applikációja elnyerte Az Év Applikációja Különdíját "Az Év Honlapja" versenyén


Büszkék vagyunk, hogy a LogiNet által fejlesztett Auchan shop applikáció Különdíjat kapott Az Év Applikációja kategóriában "Az Év Honlapja Pályázatán". Próbáld ki, rendelj Te is az Auchan appshopjából, töltsd le a Google Play-ről, vagy az App Store-ból!