Background Image

Karrier a LogiNetnél

Szükségünk van a tehetségedre!

Pozíció megnevezéseKategóriaElvárt tapasztalatSzükséges ismeretekKezdés
Node.js fejlesztőFejlesztés2+ évNode.js, MongoDB, Express2019/Q3

Változatos projektjeinkhez Node.js fejlesztőt keresünk. Ha volt már dolgod adatbázis, valamint backend interface tervezésével és fejlesztésével, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzod a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
Frontend fejlesztőFejlesztés2+ évHTML5, CSS, JavaScript, ES6, Vue.js2019/Q3

Változatos e-commerce, telco, banki és portál projektjeinkhez tapasztalt Frontend fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 2 éve dolgozol Frontend fejlesztőként, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP/Symfony programozóFejlesztés3+ évSymfony, PHP7, OOP, ORM2019/Q3

Teljes munkaidős PHP/Symfony programozót keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal, erős Symfony ismerettel és OOP szemlélettel. Az új csapattag feladata web- és mobilalkalmazások backend fejlesztése lesz termékfejlesztési- és ügyfélprojektekben. Jelentkezz most önéletrajzoddal a karrier@loginet.hu címen!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
SzoftvertesztelőTesztelés2+ évTeszt tervezés, Tesztelés, Web/Mobil2019/Q3

Megtalálod a tűt a szénakazalban és le is tudod írni, hogyan tudja ezt más is utánad csinálni? Mobil és webes alkalmazások tesztelését végző QA csapatunkba keresünk legalább 2 év tapasztalattal rendelkező szoftvertesztelőt teljes munkaidőben. Feladatod tesztesetek írása, tesztadat előkészítés, tesztelés, hibajelentések készítése és a programozócsapat támogatása lesz a javítások elvégzésében. Legyél precíz és ismerd a tesztelést segítő eszközöket (pl. issue tracking rendszerek). Ha magadra ismertél, jelentkezz most önéletrajzoddal a karrier@loginet.hu címen!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
Tehetséges kolléga???Folyamatosan
Nem találod a hozzád illő pozíciót a listában, de szívesen dolgoznál a LogiNet csapatában? Biztos vagy benne, hogy hasznos csapattag válna belőled? Írj nekünk a karrier@loginet.hu címre. Küldd el az önéletrajzodat és egy rövid bemutatkozást, amelyben leírod, milyen pozícióban dolgoznál szívesen nálunk és milyen tapasztalattal rendelkezel ebben a témában.
Teljes álláskiírás és jelentkezés

Olyan barátságos légkört teremtünk, ami minden szakemberből a legtöbbet hozza ki.

Tudj meg többet
MENŐ IRODA

Modern, tágas, startup stílusú iroda vár Budapesten rengeteg extrával, ahol élmény dolgozni: céges notebook, kávé, tea, müzli, mini-könyvtár, xbox, elvonulós chill-zóna és még sok minden más!

BARÁTSÁGOS KOLLÉGÁK

Barátságos, befogadó és segítőkész légkörben dolgozunk. Rendszeresen tartunk grillpartikat, csapatépítő eseményeket, közösen focizunk és egy-egy nagyobb projekt lezárását egy közös sörözés-pizzázással ünnepeljük, melyekben a részvételedre az első napodtól számítunk.

JUTTATÁSOK

Hiszünk abban, hogy munkatársainkat extra juttatásokkal is motiváljuk: kollégáinkkal együtt te is ingyenes kondibérletben, rendszeres focipálya bérlésben, nyelvtanulási lehetőségben, konferenciákon való részvételben és szakmai továbbképzésekben részesülhetsz.