Background Image

Karrier a LogiNetnél

Szükségünk van a tehetségedre!

Pozíció megnevezése Kategória Elvárt tapasztalat Szükséges ismeretek Kezdés
PHP/Symfony2 programozó Fejlesztés 3+ év Symfony 2, PHP, OOP 2017/Q4
Teljes munkaidős PHP/Symfony2 programozót keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal, erős Symfony2 ismerettel és OOP szemlélettel. Az új csapattag feladata web- és mobilalkalmazások backend fejlesztése lesz termékfejlesztési- és ügyfélprojektekben. Jelentkezz most önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
Project consultant Tanácsadás 3+ év Requirement analysis, Web, Mobile, Product ownership 2017/Q4
Bővülő csapatunkba keressük leendő Project Consultant kollégánkat. Ha van legalább 3 év szakmai tapasztalatod, értesz az üzleti oldal és a fejlesztők nyelvén is, jelentkezz hozzánk önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP support engineer Fejlesztés 4+ év PHP OOP, JavaScript, HTML5, CSS 2017/Q4

Ha tapasztalt PHP fejlesztő vagy, könnyen kiismered magad a régi technológiákban, de az újak sem okoznak fejtörést, valamint megoldás-központú szemléletedről vagy híres, csatlakozz a csapatunkhoz! Várjuk önéletrajzod és rövid bemutatkozó leveled a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
Tapasztalt Java portál fejlesztő Fejlesztés 5+ év Java, Spring, Web stack, Portal 2017/Q4
Változatos telekommunikációs, banki, portál és mobilapp projektjeinkhez tapasztalt Java fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 3 éve dolgozol Java backend fejlesztőként, ismered a Springet (MVC, integration) és foglalkoztál már rendszerintegrációval, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP full stack fejlesztő Fejlesztés 3+ év PHP OOP, JavaScript, HTML5, CSS 2017/Q4
Teljes munkaidős PHP full stack fejlesztőt keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal. A Symfony2 keretrendszerben szerzett tapasztalat nem elvárás, de előnyt jelent. Olyan csapattagot keresünk, aki a frontend technológiákban is jártas (html5, css3, javascript, ajax), így önállóan képes összetett problémák megoldására. Ha magadra ismertél, jelentkezz hozzánk önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
Tehetséges kolléga ? ? ? Folyamatosan
Nem találod a hozzád illő pozíciót a listában, de szívesen dolgoznál a LogiNet csapatában? Biztos vagy benne, hogy hasznos csapattag válna belőled? Írj nekünk a karrier@loginet.hu címre. Küldd el az önéletrajzodat és egy rövid bemutatkozást, amelyben leírod, milyen pozícióban dolgoznál szívesen nálunk és milyen tapasztalattal rendelkezel ebben a témában.
Teljes álláskiírás és jelentkezés

Olyan barátságos légkört teremtünk, ami minden szakemberből a legtöbbet hozza ki.

Tudj meg többet
MENŐ IRODA

Modern, tágas, startup stílusú iroda vár Budapesten rengeteg extrával, ahol élmény dolgozni: céges notebook, kávé, tea, ping-pong, xbox, babzsákok, elvonulós chill-zóna és még sok minden más!

BARÁTSÁGOS KOLLÉGÁK

Barátságos, befogadó és segítőkész légkörben dolgozunk. Rendszeresen tartunk grillpartikat, csapatépítő eseményeket, közösen focizunk és egy-egy nagyobb projekt lezárását egy közös sörözés-pizzázással ünnepeljük, melyekben a részvételedre az első napodtól számítunk.

JUTTATÁSOK

Hiszünk abban, hogy munkatársainkat extra juttatásokkal is motiváljuk: kollégáinkkal együtt te is ingyenes kondibérletben, rendszeres focipálya bérlésben, nyelvtanulási lehetőségben, konferenciákon való részvételben és szakmai továbbképzésekben részesülhetsz.