Background Image

Karrier a LogiNetnél

Szükségünk van a tehetségedre!

Pozíció megnevezése Kategória Elvárt tapasztalat Szükséges ismeretek Kezdés
Webdesigner Design 3+ év Adobe Suite (Photoshop, Indesign, Illustrator), Responsive Web Design ASAP
Változatos ecommerce, portál és mobilapp projektjeinkhez tapasztalt webdesignert keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 2 éve dolgozol backend webdesignerként és még érdekel a UX is, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
Business Consultant Tanácsadás 3+ év Requirement analysis, specification, product ownership 2018.06.15.
Web- és mobilalkalmazás fejlesztési és integrációs projektjeinkhez Business Consultant (Tanácsadó) munkakörbe keresünk teljes munkaidős munkatársat. Feladatod az üzleti igénye megismerése, megértése és a lehető legjobb szoftveres megoldások kitalálása és specifikálása lesz. Jelentkezz most önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
Java backend fejlesztő Fejlesztés 3+ év Java, Spring, SQL 2018/Q2
Változatos telekommunikációs, banki, portál és mobilapp projektjeinkhez tapasztalt Java backend fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 3 éve dolgozol backend Java fejlesztőként, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP/Symfony programozó Fejlesztés 3+ év Symfony, PHP7, OOP, ORM 2018/Q2
Teljes munkaidős PHP/Symfony programozót keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal, erős Symfony ismerettel és OOP szemlélettel. Az új csapattag feladata web- és mobilalkalmazások backend fejlesztése lesz termékfejlesztési- és ügyfélprojektekben. Jelentkezz most önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
Full stack Java fejlesztő Fejlesztés 3+ év Java, Spring, Web stack 2018/Q2
Változatos telekommunikációs, banki, portál és mobilapp projektjeinkhez tapasztalt full stack Java fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 3 éve dolgozol full stack Java fejlesztőként, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
Projektmenedzser Tanácsadás 3+ év Projektmenedzsment, Agile, Ügyfélkapcsolat 2018.07.15.
Web- és mobilalkalmazás fejlesztési projektek vezetéséhez IT projektmenedzsert keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 5 éve dolgozol IT területen, és van legalább 3 év tapasztalatod projektmenedzserként beszállítói oldalon, ismered és alkalmazod az agilis módszertanokat, megalkuvást nem tűrően elviszed csapatodat a célig akkor ez a pozíció rád vár. A feladatod komplex e-commerce, crm és egyedi alkalmazások fejlesztésének koordinálása lesz nagyvállalati és startup ügyfelek számára. Ha magadra ismertél, jelentkezz most önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP support engineer Fejlesztés 4+ év PHP5, PHP7, OOP, Frontend 2018/Q2

Ha tapasztalt PHP fejlesztő vagy, könnyen kiismered magad a régi technológiákban, de az újak sem okoznak fejtörést, valamint megoldás-központú szemléletedről vagy híres, csatlakozz a csapatunkhoz! Várjuk önéletrajzod és rövid bemutatkozó leveled a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP full stack fejlesztő Fejlesztés 3+ év PHP OOP, JavaScript, HTML5, CSS 2018/Q2
Teljes munkaidős PHP full stack fejlesztőt keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal. A Symfony2 keretrendszerben szerzett tapasztalat nem elvárás, de előnyt jelent. Olyan csapattagot keresünk, aki a frontend technológiákban is jártas (html5, css3, javascript, ajax), így önállóan képes összetett problémák megoldására. Ha magadra ismertél, jelentkezz hozzánk önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Teljes álláskiírás és jelentkezés
Tehetséges kolléga ? ? ? Folyamatosan
Nem találod a hozzád illő pozíciót a listában, de szívesen dolgoznál a LogiNet csapatában? Biztos vagy benne, hogy hasznos csapattag válna belőled? Írj nekünk a karrier@loginet.hu címre. Küldd el az önéletrajzodat és egy rövid bemutatkozást, amelyben leírod, milyen pozícióban dolgoznál szívesen nálunk és milyen tapasztalattal rendelkezel ebben a témában.
Teljes álláskiírás és jelentkezés

Olyan barátságos légkört teremtünk, ami minden szakemberből a legtöbbet hozza ki.

Tudj meg többet
MENŐ IRODA

Modern, tágas, startup stílusú iroda vár Budapesten rengeteg extrával, ahol élmény dolgozni: céges notebook, kávé, tea, mini-könyvtár, xbox, babzsákok, elvonulós chill-zóna és még sok minden más!

BARÁTSÁGOS KOLLÉGÁK

Barátságos, befogadó és segítőkész légkörben dolgozunk. Rendszeresen tartunk grillpartikat, csapatépítő eseményeket, közösen focizunk és egy-egy nagyobb projekt lezárását egy közös sörözés-pizzázással ünnepeljük, melyekben a részvételedre az első napodtól számítunk.

JUTTATÁSOK

Hiszünk abban, hogy munkatársainkat extra juttatásokkal is motiváljuk: kollégáinkkal együtt te is ingyenes kondibérletben, rendszeres focipálya bérlésben, nyelvtanulási lehetőségben, konferenciákon való részvételben és szakmai továbbképzésekben részesülhetsz.