Background Image

Karrier a LogiNetnél

Szükségünk van a tehetségedre!

Pozíció megnevezése Kategória Elvárt tapasztalat Szükséges ismeretek Kezdés
PHP/Symfony2 programozó Fejlesztés 3+ év Symfony 2, PHP, OOP Azonnal
Teljes munkaidős PHP/Symfony2 programozót keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal, erős Symfony2 ismerettel és OOP szemlélettel. Az új csapattag feladata web- és mobilalkalmazások backend fejlesztése lesz termékfejlesztési- és ügyfélprojektekben. Jelentkezz most önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Részletek és jelentkezés
Linux rendszergazda Üzemeltetés 5+ év Linux sysadmin, LAMP üzemeletetés Azonnal
Teljes munkaidős, Linux rendszergazda munkatársat keresünk minimum 5 év LAMP alkalmazás üzemeltetési tapasztalattal, ebből legalább 3 év professzionális munkahelyi környezetben. A feladat Linux rendszerek (Gentoo, Ubuntu) adminisztrációja, szolgáltatások (Apache, PHP, MySQL, Postfix, OpenVPN) telepítése és konfigurációja, install scriptek írása, valamint a fejlesztési munka támogatása. Jelentkezz hozzánk önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Részletek és jelentkezés
Java fejlesztő Fejlesztés 3+ év Java EE, Web, Spring 2017.06.01.
Változatos telekommunikációs, banki, portál és mobilapp projektjeinkhez senior Java fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 5 éve dolgozol Java backend fejlesztőként, ismered a Springet (MVC, integration) és foglalkoztál már rendszerintegrációval, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!
Részletek és jelentkezés
Projektmenedzser Fejlesztés 3+ év Projektmenedzsment, Agilis módszertan 2017.06.01.
Web- és mobilalkalmazás fejlesztési projektek vezetéséhez IT projektmenedzsert keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 5 éve dolgozol IT területen, és van legalább 3 év tapasztalatod projektmenedzserként beszállítói oldalon, ismered és alkalmazod az agilis módszertanokat, megalkuvást nem tűrően elviszed csapatodat a célig akkor ez a pozíció rád vár. A feladatod komplex e-commerce, crm és egyedi alkalmazások fejlesztésének koordinálása lesz nagyvállalati és startup ügyfelek számára. Ha magadra ismertél, jelentkezz most önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Részletek és jelentkezés
PHP full stack fejlesztő Fejlesztés 3+ év PHP OOP, JavaScript, HTML5, CSS Azonnal
Teljes munkaidős PHP full stack fejlesztőt keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal. A Symfony2 keretrendszerben szerzett tapasztalat nem elvárás, de előnyt jelent. Olyan csapattagot keresünk, aki a frontend technológiákban is jártas (html5, css3, javascript, ajax), így önállóan képes összetett problémák megoldására. Ha magadra ismertél, jelentkezz hozzánk önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!
Részletek és jelentkezés
Tehetséges kolléga ? ? ? Folyamatosan
Nem találod a hozzád illő pozíciót a listában, de szívesen dolgoznál a LogiNet csapatában? Biztos vagy benne, hogy hasznos csapattag válna belőled? Írj nekünk a karrier@loginet.hu címre. Küldd el az önéletrajzodat és egy rövid bemutatkozást, amelyben leírod, milyen pozícióban dolgoznál szívesen nálunk és milyen tapasztalattal rendelkezel ebben a témában.

Olyan barátságos légkört teremtünk, ami minden szakemberből a legtöbbet hozza ki.

Tudj meg többet
MENŐ IRODA

Modern, tágas, startup stílusú iroda vár Budapesten rengeteg extrával, ahol élmény dolgozni: céges notebook, kávé, tea, ping-pong, xbox, babzsákok, elvonulós chill-zóna és még sok minden más!

BARÁTSÁGOS KOLLÉGÁK

Barátságos, befogadó és segítőkész légkörben dolgozunk. Rendszeresen tartunk grillpartikat, csapatépítő eseményeket, közösen focizunk és egy-egy nagyobb projekt lezárását egy közös sörözés-pizzázással ünnepeljük, melyekben a részvételedre az első napodtól számítunk.

JUTTATÁSOK

Hiszünk abban, hogy munkatársainkat extra juttatásokkal is motiváljuk: kollégáinkkal együtt te is ingyenes kondibérletben, rendszeres focipálya bérlésben, nyelvtanulási lehetőségben, konferenciákon való részvételben és szakmai továbbképzésekben részesülhetsz.