Background Image

Karrier a LogiNetnél

Szükségünk van a tehetségedre!

Pozíció megnevezéseKategóriaElvárt tapasztalatSzükséges ismeretekKezdés
Java backend fejlesztőFejlesztés3+ évJava, Spring, SQL2019/Q2

Változatos telekommunikációs, banki, portál és mobilapp projektjeinkhez tapasztalt Java backend fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 3 éve dolgozol backend Java fejlesztőként, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
Frontend fejlesztőFejlesztés2+ évHTML5, CSS, JavaScript, ES6, Vue.js2019/Q2

Változatos e-commerce, telco, banki és portál projektjeinkhez tapasztalt Frontend fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 2 éve dolgozol Frontend fejlesztőként, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP/Symfony programozóFejlesztés3+ évSymfony, PHP7, OOP, ORM2019/Q2

Teljes munkaidős PHP/Symfony programozót keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal, erős Symfony ismerettel és OOP szemlélettel. Az új csapattag feladata web- és mobilalkalmazások backend fejlesztése lesz termékfejlesztési- és ügyfélprojektekben. Jelentkezz most önéletrajzoddal a karrier@loginet.hu címen!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP full stack fejlesztőFejlesztés3+ évPHP OOP, JavaScript, HTML5, CSS2019/Q2

Teljes munkaidős PHP full stack fejlesztőt keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal. A Symfony keretrendszerben szerzett tapasztalat nem elvárás, de előnyt jelent. Olyan csapattagot keresünk, aki a frontend technológiákban is jártas (html5, css3, javascript, ajax), így önállóan képes összetett problémák megoldására. Ha magadra ismertél, jelentkezz hozzánk önéletrajzoddal a karrier@loginet.hu címen!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
Tehetséges kolléga???Folyamatosan
Nem találod a hozzád illő pozíciót a listában, de szívesen dolgoznál a LogiNet csapatában? Biztos vagy benne, hogy hasznos csapattag válna belőled? Írj nekünk a karrier@loginet.hu címre. Küldd el az önéletrajzodat és egy rövid bemutatkozást, amelyben leírod, milyen pozícióban dolgoznál szívesen nálunk és milyen tapasztalattal rendelkezel ebben a témában.
Teljes álláskiírás és jelentkezés

Olyan barátságos légkört teremtünk, ami minden szakemberből a legtöbbet hozza ki.

Tudj meg többet
MENŐ IRODA

Modern, tágas, startup stílusú iroda vár Budapesten rengeteg extrával, ahol élmény dolgozni: céges notebook, kávé, tea, mini-könyvtár, xbox, babzsákok, elvonulós chill-zóna és még sok minden más!

BARÁTSÁGOS KOLLÉGÁK

Barátságos, befogadó és segítőkész légkörben dolgozunk. Rendszeresen tartunk grillpartikat, csapatépítő eseményeket, közösen focizunk és egy-egy nagyobb projekt lezárását egy közös sörözés-pizzázással ünnepeljük, melyekben a részvételedre az első napodtól számítunk.

JUTTATÁSOK

Hiszünk abban, hogy munkatársainkat extra juttatásokkal is motiváljuk: kollégáinkkal együtt te is ingyenes kondibérletben, rendszeres focipálya bérlésben, nyelvtanulási lehetőségben, konferenciákon való részvételben és szakmai továbbképzésekben részesülhetsz.