Background Image

Karrier a LogiNetnél

Szükségünk van a tehetségedre!

Pozíció megnevezéseKategóriaElvárt tapasztalatSzükséges ismeretekKezdés
WebdesignerDesign2+ évAdobe Suite (Photoshop, Indesign, Illustrator), Responsive Web DesignASAP

Változatos e-commerce, portál és mobilapp projektjeinkhez tapasztalt webdesignert keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 2 éve dolgozol webdesignerként és még érdekel a UX is, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
Java backend fejlesztőFejlesztés3+ évJava, Spring, SQL2019/Q1

Változatos telekommunikációs, banki, portál és mobilapp projektjeinkhez tapasztalt Java backend fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 3 éve dolgozol backend Java fejlesztőként, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
Full stack Java fejlesztőFejlesztés3+ évJava, Spring, Web stack2019/Q1

Változatos telekommunikációs, banki, portál és mobilapp projektjeinkhez tapasztalt full stack Java fejlesztőt keresünk folyamatosan bővülő csapatunkba. Ha legalább 3 éve dolgozol full stack Java fejlesztőként, jelentkezz hozzánk! Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveledet a karrier@loginet.hu címre!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
PHP/Symfony programozóFejlesztés3+ évSymfony, PHP7, OOP, ORM2019/Q1

Teljes munkaidős PHP/Symfony programozót keresünk legalább 3 év szakmai tapasztalattal, erős Symfony ismerettel és OOP szemlélettel. Az új csapattag feladata web- és mobilalkalmazások backend fejlesztése lesz termékfejlesztési- és ügyfélprojektekben. Jelentkezz most önéletrajzoddal és rövid bemutatkozó leveleddel a karrier@loginet.hu címen!

Teljes álláskiírás és jelentkezés
Tehetséges kolléga???Folyamatosan
Nem találod a hozzád illő pozíciót a listában, de szívesen dolgoznál a LogiNet csapatában? Biztos vagy benne, hogy hasznos csapattag válna belőled? Írj nekünk a karrier@loginet.hu címre. Küldd el az önéletrajzodat és egy rövid bemutatkozást, amelyben leírod, milyen pozícióban dolgoznál szívesen nálunk és milyen tapasztalattal rendelkezel ebben a témában.
Teljes álláskiírás és jelentkezés

Olyan barátságos légkört teremtünk, ami minden szakemberből a legtöbbet hozza ki.

Tudj meg többet
MENŐ IRODA

Modern, tágas, startup stílusú iroda vár Budapesten rengeteg extrával, ahol élmény dolgozni: céges notebook, kávé, tea, mini-könyvtár, xbox, babzsákok, elvonulós chill-zóna és még sok minden más!

BARÁTSÁGOS KOLLÉGÁK

Barátságos, befogadó és segítőkész légkörben dolgozunk. Rendszeresen tartunk grillpartikat, csapatépítő eseményeket, közösen focizunk és egy-egy nagyobb projekt lezárását egy közös sörözés-pizzázással ünnepeljük, melyekben a részvételedre az első napodtól számítunk.

JUTTATÁSOK

Hiszünk abban, hogy munkatársainkat extra juttatásokkal is motiváljuk: kollégáinkkal együtt te is ingyenes kondibérletben, rendszeres focipálya bérlésben, nyelvtanulási lehetőségben, konferenciákon való részvételben és szakmai továbbképzésekben részesülhetsz.