Ismerd meg, hogyan zajlik a kiválasztási folyamat a LogiNetnél

Gyors lépések, hatékony folyamat, minőségi jelöltélmény

2022-11-11

Nagyra értékelünk minden jelentkezést a LogiNet üres pozícióira, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kiválasztási folyamat egyszerű és gördülékeny legyen. Milyen lépések vezetnek afelé, hogy csapatunk legújabb tagja légy? Ismerd meg a felvételi folyamatunkat.

Folyamatosan keressük az új tehetségeket, a juniortól a senior szintig. Ha úgy döntesz, közöttünk a helyed, lényeges lehet számodra, milyen kiválasztási folyamattal találod szembe magad. A LogiNetre jellemző dinamikusság, céltudatosság, ám közvetlen stílus, itt is tetten érhető, és optimális esetben akár egy hét alatt lezárulhat a folyamat.

Karrier a LogiNwtnél - Dolgozz nálunk!


Milyen lépésekre kell felkészülnöd?

1. Kapcsolatfelvétel

A LogiNet honlapjának Karrier oldalán megtalálod a legújabb állásajánlatainkat, amire jelentkezhetsz. De előfordul az is, hogy mi keresünk meg, mint potenciális jelöltet.

2. Telefonos beszélgetés

A jelentkezést követően a HR-es kollégák felhívnak téged, bemutatják a céget, tájékoztatnak a juttatásokról, a várható feladatokról, projektekről. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy amit kínálunk, mennyire van összhangban azzal, amit keresel, a LogiNetnél valóban megtalálod-e számításaidat.

Bíró Eszter - HR manager  
Bíró Eszter
HR Manager
  Csapuka Bettina
HR Asszisztens

3. Online szakmai interjú

Az online beszélgetésen a HR-eseink mellett az operatív vezető és egy szakmai vezető (tech lead vagy senior szakértő) is részt vesz. A szakmai képességeidet szeretnénk felmérni, azaz milyen fókusszal rendelkezel, milyen technológiát használsz, mit csináltál korábban, és milyen irányba szeretnél továbbhaladni. Bár a hangsúly a szakmaiságon van, kötetlen beszélgetésre készülj, hiszen a LogiNetre is ez jellemző. Ha bármilyen kérdésed volna a céggel, a projektekkel, az általunk használt technológiákkal kapcsolatban, nyugodtan tedd fel, mindenre válaszolunk.

4. Pár nap türelem

Ez az idő azért fontos nekünk, hogy a cégen belül átbeszéljük, milyen közös pontjaink vannak, melyik projektnél tudnád kamatoztatni képességeidet. Neked is van időd átgondolni a LogiNettel kapcsolatos benyomásaidat, mennyiben felel meg ez az elvárásaidnak, illetve, ha még bármilyen kérdés eszedbe jutna még, biztatunk rá, hogy keress minket nyugodtan.

5. Ismerkedés a CEO-val

Ha közös nevezőre jutottunk, akkor egy személyes beszélgetésre invitálunk, ahol az ügyvezetőnkkel, Máriás Zsigmonddal ismerkedhetsz meg. Átbeszéljük a részleteket, megmutatjuk a Galvani utcai irodát, bemutatjuk a leendő kollégákat.

Máriás Zsigmond - ügyvezető
Máriás Zsigmond
Ügyvezető

6. Érkezik az írásos ajánlatunk

Egy napon belül elküldjük az írásos ajánlatunkat, egyeztetjük az adatokat, a felmondási időt, illetve, hogy mikor tudnál nálunk kezdeni.

7. Preboarding

A felmondási idő alatt is tartjuk a kapcsolatot veled, ha a felmondáshoz kapcsolódó munkaügyi tanácsra lenne szükséged, segítünk. Lehetőséged van a nálunk kötendő szerződésminta megtekintésére. A belépést megelőzően pedig arra kérünk téged, hogy tölts ki egy preboarding kérdőívet, amely néhány informális kérdést tartalmaz. A válaszaidat szeretnénk körbeküldeni a LogiNet munkatársainak, így mindenkinek "kötetlenül" bemutatkozhatsz.

8. Belépés, onboarding folyamat kezdete

Az első napod. Szerződéskötéssel kezdünk, majd átveszed az eszközöket (laptop, mobil, stb.) Körbevezetünk a tágas irodánkban, elmondjuk a szükséges irodai tudnivalókat, hozzáféréseket, együtt ebédelünk és bemutatunk az irodában lévő munkatársaknak (amúgy hibrid módon dolgozunk), megismered a mentorod és a projektmenedzsert. Az első nap az asszimilálódás jegyében zajlik majd, lazíthatsz a minden jóval felszerelt konyhában, vagy akár a ping-pong asztalnál és a darts táblánál.

Az első heteid - hónapjaid. Folyamatosan kapcsolatban állsz a HR-es kollégákkal és a mentoroddal, így ha bármilyen problémád, észrevételed volna, jelezheted számunkra. Másfél, illetve három hónap után újabb beszélgetésre hívunk, ahol a szakmai mentorral, a projektmenedzserrel és a HR menedzserrel közösen átbeszéljük az addigi tapasztalataidat, élményeidet, illetve kíváncsiak vagyunk a jövőképedre.

Karrier a LogiNetnél - Dolgozz nálunk!

Nézd meg nyitott pozícióinkat a Karrier oldalon, ha olyat találsz, ami felkeltette az érdeklődésedet, jelentkezz rá. Szeretnénk mielőbb a LogiNet csapat tagjaként üdvözölni!

Kíváncsi vagy arra, hogyan dolgozunk a LogiNetnél? Nézd meg az erről szóló videónkat!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.