Mobil applikáció fejlesztés

Mobil applikáció fejlesztés
Partnereinknek mobil értékesítés területén is innovatív megoldásokat kínálunk. Mcomapp „white label” shop applikációnkkal a növekvő mobil vásárlói réteget célozhatjuk meg direkt értékesítéssel. Ügyfeleink számára a tervezéshez stratégiai és e-commerce tanácsadást biztosítjuk. Vállaljuk az ügyfélélmény szempontjából meghatározó UX design kialakítását. Megbízóinkat az online és appmarketing területen is támogatjuk.
A saját mobilapplikáció termékünk ideális megoldás a B2B és B2C szektorban mobil webshop kiépítésére
Bemutatkozik a Mcomapp mobilshop applikáció

Az Mcomapp mobilshop applikáció előkészített moduljaival a piacra lépés gyors és költséghatékony. Az applikáció a mobileszköz technikai tudását arra használja, hogy előmozdítsa a többcsatornás vásárlási folyamatok kiépítését, visszatérő ügyfeleket generáljon, akik számára egyszerre előny és élmény az appon keresztül történő vásárlás. Az Mcomapp ideális megoldás kereskedelmi szolgáltatások mobilvásárlási csatornáinak kiépítésére.

Mcomapp mobilshop számokban

Az Mcomapp shop applikáció akár 3X magasabb konverziót és 30%-kal nagyobb kosárértékű vásárlásokat hozhat üzletünknek, a mobil böngészőjében megnyitott webshopos vásárlásokkal összehasonlítva. Összességében akár 21%-al több online árbevételt eredményezhet megbízóinknak a B2B és B2C szektorban egyaránt. Megoldásunk könnyen illeszthető vállalkozása már meglévő webshopjához.

A saját mobilapp termékkel lehetővé válik a digitalizált törzsvásárlói program létrehozása, a lojális ügyfélkör kiépítése
Milyen vállalkozásoknak jelent versenyelőnyt a LogiNet Mcomapp mobil shop applikációja?

Saját mobilapplikációs termékünk képességeit jellemzően azok a közép- és nagyvállalatok, digitális fókuszú startupok tudják leginkább kihasználni, akiknél az apphasználat egyszerűsítheti, meggyorsíthatja a rendelést; akik klub- vagy hűségrendszer kialakításában gondolkoznak; fontos célcsoportjukat képzi a fiatalabb generáció; növelnék a visszatérő vásárlások arányát; egyedi vásárlói élményt szeretnének nyújtani, amihez az app használata plusz értéket ad.

Milyen funkciókat biztosít saját mobilapplikáció termékünk?

Termékünk a mobileszköz push notification és kamera funkcióit a marketingtartalmak személyre szabásához használja. Hűségprogramjainkat a lokációs, vonalkódolvasó eszközök igénybevételével erősíthetjük, push notification kampányokat indíthatunk használatával. Az applikáció felhasználási köre rugalmasan módosítható, ahogy a webshopot lehetőségünk van csak termékkatalógus funkcióra módosítani, ugyanúgy használhatjuk banki- vagy biztosítási szolgáltatás értékesítésének támogatására is. Utóbbi esetben digital sales tools appként segítheti az üzletkötőket (termékkatalógust, leírásokat, kitölthető űrlapokat tartalmaz például). Iparágtól függetlenül egyszerűen átalakítható marketplace- vagy online katalógus rendszerré.

 

A mobil alkalmazásunk elérhető iOS és Android platformokon is.
Hogyan válik elérhetővé az applikációnk az Android és iOS app áruházakban?

Munkánk nem ér véget a natív Android vagy iOS alkalmazás átadásával. Rendelkezünk fejlesztői hozzáféréssel a Google Play áruház és az App Store felületeihez is. Tudjuk, milyen típushibákat kell elkerülni az applikációk feltöltése során azok jóváhagyásához. Szolgáltatásaink stratégiai partnereinken keresztül kiterjednek az online marketingre, appmarketing terén is tudjuk segíteni a piacra lépést.

Alkalmazkodik-e a digitális értékesítési eszközünk a mobil operációsrendszer frissítésekhez?

Igen, folyamatosan monitorozzuk a mobil operációsrendszerek változásait: amennyiben frissítés szükséges az applikáció hibamentes futtatásához, értesítjük partnerünket, intézzük a szükséges módosításokat. Mobil termékünk későbbi bővítése, módosítása hosszú távon megoldott, rendszerünk agilis szemlélet mentén, különböző modulokkal bővíthető.

A mobil applikáció fejlesztéssel innovatív megoldásokat tartalmazó értékesítési felület nyílna a felhasználók mobilján is
Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Mobilos megoldásunkat minden olyan közép- és nagyvállalatnak nyugodt szívvel ajánljuk, akik innovatív megoldásokat tartalmazó értékesítési felületet nyitnának felhasználóik mobilján is. Jelenleg számos iparágban megelőzhető saját app-pal a konkurencia, ez a versenyelőny pedig egyszerűen váltható át többletbevételre.

Fontos számodra az online értékesítés? Webshop vagy mobilshop indításban gondolkozol? Töltsd le ingyenesen az Ecommerce növekedés sikerkönyvet!
 

  • Ingyenesen elérhető tippek az ecommerce növekedéshez. Válaszd a siker útját és kerüld el a buktatókat!
  • Tanulj a hazai ecommerce szakértők tapasztalataiból elsőkézből!
  • Szerezz versenyelőnyt új megoldások megismerésével, mint a UX, service design és a mobil applikációk.

Tudj meg többet rólunk, hogyan dolgozunk, hogyan segítjük ügyfeleink online növekedését!

Referenciák
Ügyfeleink mondták

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.