Mobil applikáció fejlesztés

Partnereink e-kereskedelmi specialista fejlesztő cégként mobil megoldások terén is számíthatnak szolgáltatásainkra. Mcomapp „white label” shop applikációnkkal a robbanásszerűen növekvő mobil vásárlói réteget szolgálhatjuk ki új, direkt értékesítési csatornával. IT projektek esetében ügyfeleinknek a digitális kereskedelmi megoldás felépítésén túl biztosítani tudjuk a tervezéshez lényeges stratégiai és e-commerce tanácsadást, illetve az ügyfélélmény szempontjából meghatározó UX design tudást, tesztelést és support kapacitásokat is. Csapatunk az applikáció elkészítésén túl képes online- és appmarketing területen is támogatni megbízóink munkáját.

Az Mcomapp mobilshop applikáció előkészített moduljainak hála a piacra lépés gyorssá, költséghatékonnyá válik, megoldásunkkal kihasználható a mobileszköz minden technikai erőforrása a többcsatornás vásárlási folyamatok kiépítéséhez, az ügyfélmegtartás és az értékesítés fokozásához. Ez mit jelent? Akár 3X magasabb konverziót, és 30%-os pluszt kosárérték tekintetében a többi mobil webshoppal összehasonlítva. Összességében 21%-al több online árbevételt eredményezhet megbízóinknak a B2B és B2C szektorban egyaránt. Megoldásunk könnyen illeszthető vállalkozása már meglévő webshopjához.

Milyen vállalkozásoknak jelent versenyelőnyt a LogiNet Mcomapp mobil shop applikációja?

Saját mobilapplikációs termékünk képességeit jellemzően azok a közép- és nagyvállalatok, digitális fókuszú startupok tudják leginkább kihasználni, akiknél az apphasználat egyszerűsítheti, meggyorsíthatja a rendelést; akik klub- vagy hűségrendszer kialakításában gondolkoznak; fontos célcsoportjukat képzi a fiatalabb generáció; szeretnék növelni a visszatérő vásárlások arányát; illetve olyan egyedi vásárlói élményt szeretnének nyújtani, amihez a mobil applikáció plusz értéket ad. Utóbbira jó példa az IKEA applikációja, amely virtuálisan elhelyezi a bútort a szobánkban, majd ezt meg is tudjuk vásárolni.

Milyen célokhoz milyen funkciókat biztosít saját mobilapplikáció termékünk?

Az Mcomapp ideális megoldás kereskedelmi szolgáltatások mobilvásárlási csatornáinak kiépítésére; jól használható szolgáltatások értékesítéséhez; egyszerűen átalakítható marketplace- vagy online katalógus rendszerré, iparágtól függetlenül. Termékünk kihasználja a mobileszköz push notification és kamera funkcióit a marketingtartalmak személyre szabásához is. Hűségprogramjainkat a lokációs, vonalkódolvasó eszközök igénybevételével erősíthetjük, push notification kampányokat indíthatunk használatával. Az e-kereskedelmi megoldás esetében a felhasználás köre rugalmasan módosítható, ahogy a webshopot lehetőségünk van csak termékkatalógus funkcióra módosítani, ugyanúgy használhatjuk banki- vagy biztosítási szolgáltatás értékesítésének támogatására is. Utóbbi esetben digital sales tools appként segítheti az üzletkötőket (termékkatalógust, leírásokat, kitölthető űrlapokat tartalmaz például).

Hogyan válik elérhetővé az applikációnk az Android és iOS app áruházakban?

Munkánk nem ér véget a natív Android vagy iOS alkalmazás átadásával. Rendelkezünk fejlesztői hozzáféréssel a Google Play áruház és az App Store felületeihez is, tudjuk, milyen típushibákat kell elkerülni az applikációk feltöltése során azok jóváhagyásához. Szolgáltatásaink kiterjednek stratégiai partnereinken keresztül az online marketing tevékenységekre is, de konkrétan appmarketing terén is tudjuk segíteni a piacra lépést.

Alkalmazkodik-e a digitális értékesítési eszközünk a mobil operációsrendszer frissítésekhez?

Igen, folyamatosan monitorozzuk a mobil operációsrendszerek változásait: amennyiben frissítés szükséges az applikáció hibamentes futtatásához, értesítjük partnerünket, intézzük a szükséges módosításokat. Mobil termékünk későbbi bővítése, módosítása hosszú távon megoldott, rendszerünk agilis szemlélet mentén, különböző modulokkal bővíthető.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Mobilos megoldásunkat minden olyan közép- és nagyvállalatnak nyugodt szívvel ajánljuk, akik innovatív megoldásokat tartalmazó értékesítési felületet nyitnának felhasználóik mobilján is. Jelenleg számos iparágban megelőzhető saját app-pal a konkurencia, ez a versenyelőny pedig egyszerűen váltható át többletbevételre.

Referenciák

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.