Wolters Kluwer webshop

Innovatív webáruházat adtunk át a Wolters Kluwernek

A Wolters Kluwer Kft. Magyarország vezető jogi és adóügyi tartalomszolgáltatója. A Loginet innovatív webáruházat adott át nemzetközi kiadó- és információszolgáltató vállalatnak, mely képes arra, hogy komplex termékpalettát vonultasson fel, mégis leegyszerűsítse a vásárlási folyamatot.

Újabb webáruházzal bővült a referenciakörünk: a közelmúltban indítottuk el a Wolters Kluwer Kft. – hazánk vezető jogi és adóügyi tartalomszolgáltatója – innovatív webáruházát.

Könnyű kezelhetőség és letisztult design

A projekt elsősorban a Wolters Kluwer jelenlegi és leendő ügyfeleit segíti: az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően az online kiadványok közötti böngészés és vásárlás sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá vált. A több mint egy éves előkészítői és fejlesztői folyamat során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a platform funkciójában és megjelenésében is kövesse a nemzetközi trendeket.

Nyolc fős csapatunk a korábban működő webshop megoldásait továbbgondolva – a Wolters Kluwer munkatársaival szorosan együttműködve – nemcsak a különböző terméktípusokat kapcsolta össze, hanem olyan egyedi termékajánlókat és funkciókat épített a rendszerbe, amelyek hozzájárulhatnak az értékesítésből származó profit növekedéséhez is. A felhasználók online viselkedését monitorozó megoldások alapját a terméklisták- és adatlapok jelentik. Az innovatív rendszer specifikációjában és integrálásában nemcsakinformatikusaink, hanem a üzleti elemzőink, UX-specialistáink és projektmenedzsereink is részt vettek.

Pár kattintással a könyvtárunkban lehet a tudásanyag

A projekt egyik legnagyobb kihívása a Wolters Kluwer komplex termékpalettájának bemutatása és a vásárlási folyamat egyszerűsítése volt: a fejlesztés és rendszerintegráció aLogiNetPHP alapú Webshop ökoszisztéma megoldását alapul véve, a cég saját fejlesztésű CMS rendszerével valósult meg. Az újwebshopot a Wolters Kluwer marketing automatizációs eszközéhez (Oracle Eloqua) kapcsolva alakítottuk ki.

A komplex munka eredményeként a webáruház látogatói néhány kattintással nemcsak megvásárolhatják a keresett terméket, hanem számos kapcsolódó, személyre szabott ajánlattal is gazdagodnak: a termékajánló rendszer a korábbi kereséseket figyelembe véve segíti a Wolters Kluwer ügyfeleit. A felhasználói élmény jelentős javulásához a letisztult grafikai megoldások, a könnyen kezelhető vásárlási folyamat és az átlátható struktúra is hozzájárul.

AuchanAuchan
Wolters KluwerWolters Kluwer
HikokiHikoki
VodafoneVodafone
Eötvös Loránd TudományegyetemEötvös Loránd Tudományegyetem
Pingvin PatikaPingvin Patika
DunapackDunapack
KonzolvilágKonzolvilág
Akadémiai KiadóAkadémiai Kiadó
Hamburger HungariaHamburger Hungaria
Fővárosi Csatornázási MűvekFővárosi Csatornázási Művek
RentingoRentingo
Bátor TáborBátor Tábor
GraphisoftGraphisoft
VeoliaVeolia
WitmeupWitmeup
Fairpay ControlFairpay Control
AnglovilleAngloville
IKR Agrár Kft.IKR Agrár Kft.
GE LightningGE Lightning
HotexHotex
Országos Bírósági HivatalOrszágos Bírósági Hivatal
RégikönyvekRégikönyvek
RETRET
Szegedi VízműSzegedi Vízmű
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.