Wolters Kluwer Hungary

Center image

A Wolters Kluwer Kft. Magyarország vezető jogi és adóügyi tartalomszolgáltatója. A Loginet innovatív webáruházat adott át nemzetközi kiadó- és információszolgáltató vállalatnak, mely képes arra, hogy komplex termékpalettát vonultasson fel, mégis leegyszerűsítse a vásárlási folyamatot.

A Wolters Kluwer holland székhelyű nemzetközi kiadó és információszolgáltató vállalat, amely a világ negyven országában közel 19 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cégcsoport Európában a jogi és adóügyi kiadásban, míg Amerikában elsősorban az orvosi, egészségügyi kiadásban és a pénzügyi szolgáltatásokat támogató információszolgáltatásban tölt be vezető pozíciót. Magyarországon az Akadémiai Kiadó Zrt. 75%-os résztulajdonosa.

Több mint egy éves előkészítői és fejlesztői folyamat során alakítottuk ki a vállalat új webshopját, mely funkciójában és megjelenésében is követi a nemzetközi trendeket. 

Nyolc fős csapatunk a korábban működő webshop megoldásait továbbgondolva – a Wolters Kluwer munkatársaival szorosan együttműködve – nemcsak a különböző terméktípusokat kapcsolta össze, hanem olyan egyedi termékajánlókatés funkciókat épített a rendszerbe, amelyek hozzájárulhatnak az értékesítésből származó profit növekedéséhez is. A felhasználók online viselkedését monitorozó megoldások alapját a terméklisták- és adatlapok jelentik. Az innovatív rendszer specifikációjában és integrálásában a LogiNet informatikusai, üzleti elemzői, UX-specialistái és projektmenedzserei is részt vettek.

A fejlesztés és rendszerintegráció a LogiNet PHP alapú E-commerce Suite megoldását alapul véve, a cég saját fejlesztésű CMS rendszerével valósult meg. Az új webshopot a Wolters Kluwer marketing automatizációs eszközéhez (Oracle Eloqua) kapcsolva alakították ki.

A projekt egyik legnagyobb kihívása a Wolters Kluwer komplex termékpalettájának bemutatása és a vásárlás leegyszerűsítése volt. Munkánk eredményeként a webáruház látogatói most már könnyedén kiválaszthatják és néhány kattintással megvásárolhatják a keresett terméket, és emelett számos kapcsolódó, személyre szabott ajánlattal is gazdagodnak: a termékajánló rendszer a korábbi kereséseket figyelembe véve segíti a Wolters Kluwer ügyfeleit.

A felhasználói élmény is jelentős javult az új webáruházban való böngészésnél, melyet letisztult grafikai megoldásokkal és átlátható struktúrával értünk el.

A webshopelindulásával azonban nem ért véget a LogiNet feladata. A jövőben, a Wolters Kluwer igényeihez alkalmazkodva, továbbra is részt veszünk a fejlesztésekben.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.