Digitális, e-commerce stratégia kialakítása

Digitális, e-commerce stratégia kialakítása
Egy IT fejlesztési projekthez a gyakorlati tudás elengedhetetlen, de nemcsak ez számít. Sikereket úgy érhetünk el, ha a professzionális megvalósítást egy jól átgondolt digitális stratégiába illeszkedik. Ennek érdekében szükséges aktuális helyzetünk vizsgálata, meg kell fogalmaznunk elvárásainkat a fejlesztéssel kapcsolatban és mérhetővé kell tenni munkánk eredményességét. A LogiNet partnereként épp ezért nemcsak kiemelkedő webes, mobilfejlesztési szolgáltatásainkra számíthat. Szakértőink kialakítják a céljai eléréséhez szükséges ecommerce stratégiát.

E-commerce tanácsadás

Projektjeink része a célzott e-commerce tanácsadás is. Ügyfeleinket tájékoztatjuk az elképzeléseiknek leginkább megfelelő technológiákról, javaslatokkal. Ötletekkel segítjük a tervezési folyamatot. Célunk, hogy a kivitelezéssel olyan felületeket valósítsunk meg, amelyek ötvözik az ügyfélélményt is magasabb szinten kiszolgáló, átlátható vásárlási folyamatok előnyeit, a bevétel maximalizáláshoz lényeges eladásösztönző elemekével.

A digitális stratégia tervezése lényeges a sikeres webes vagy mobil alkalmazás létrehozásához.

Miért nincs sikeres e-kereskedelmi megoldás digitális stratégia nélkül?

Ahhoz, hogy egy IT megoldás üzletileg sikeressé váljon, megbízóként tudnunk kell, miként lehet azt fejleszthető projektté tenni. A cél eléréséhez szükségünk lesz egy tervre és tudnunk kell, mit jelent az agilis módszertan. Ennek megfelelően kell összegyűjteni a munkához lényeges információkat, elvárásokat, kijelölni azokat a részfeladatokat, eredményességi mutatókat, amikkel később mérhetjük eszközünk sikerességét.

Milyen kérdéseket kell megválaszolni egy sikeres fejlesztéshez?

A teljesség igénye nélkül: milyen célközönségnek szeretnénk digitális megoldást nyújtani? Hogyan fogják használni a felületet? Milyen vállalatirányítási, ügyfélkezelési, számlázási vagy fizetési rendszereket kötünk majd össze a megoldással? Milyen kész megoldásokkal tudjuk a munkát költség- és időhatékonnyá tenni?

Az IFUA Horváth and Partners-szel dolgozunk együtt stratégiai tanácsadás terén.

Ki a szakmai partnerünk a területen?

A teljes üzleti szintű stratégiai tanácsadásban - árazás, termékportfolió kérdések - stratégiai partnerünkkel, az IFUA Horváth and Partners-szel dolgozunk szorosan együtt. Cégük több mint 30 éve tartozik a tanácsadási szakma élvonalába, ahol vállalatirányítási, controlling és teljesítményoptimalizálási területen segítik ügyfeleiket.

Fontos számodra az online értékesítés? Webshop vagy mobilshop indításban gondolkozol? Töltsd le ingyenesen az Ecommerce növekedés sikerkönyvet!
 

  • Ingyenesen elérhető tippek az ecommerce növekedéshez. Válaszd a siker útját és kerüld el a buktatókat!
  • Tanulj a hazai ecommerce szakértők tapasztalataiból elsőkézből!
  • Szerezz versenyelőnyt új megoldások megismerésével, mint a UX, service design és a mobil applikációk.

Ügyfeleink mondták

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS