Digitális, e-commerce stratégia kialakítása

Egy sikeres IT fejlesztési projekthez kivitelező cégünk tudása döntő fontosságú, de nemcsak ez számít. Megrendelőként tudnunk kell, miként írjuk le elvárásainkat, hogyan fogalmazzuk meg, tegyük mérhetővé üzleti céljainkat a megoldással kapcsolatban. A LogiNet partnereként épp ezért nemcsak kiemelkedő webes, mobilfejlesztési szolgáltatásainkra számíthat. Szakértőinkkel kialakíthatja az ezek felépítéséhez lényeges digitális stratégiát, átadjuk azt a módszertani tudást is, ami biztosítja a későbbi eredményes munkát is a területen.

Projektjeinknek ugyanezért része a célzott e-commerce tanácsadás is. Ügyfeleinket tájékoztatjuk az elképzeléseiknek leginkább megfelelő technológiákról, javaslatokkal, ötletekkel segítjük a tervezési folyamatot. Így a kivitelezéssel olyan felületeket valósíthatunk meg, amelyek ötvözik az ügyfélélményhez lényeges átlátható vásárlási folyamatok előnyeit a bevétel maximalizáláshoz lényeges hatékony, eladásösztönző elemekével.

Miért nincs sikeres e-kereskedelmi megoldás digitális stratégia nélkül?

Ahhoz, hogy egy IT megoldás üzletileg sikeressé váljon, megbízóként tudnunk kell, miként lehet azt fejleszthető projektté tenni. A cél eléréséhez itt is szükségünk lesz egy tervre, tudnunk kell, mit jelent a gyakorlatban az agilis módszertan, amivel manapság a fejlesztő cégek – köztük mi is a LogiNetnél – dolgoznak. Ennek szellemében kell összegyűjteni a munkához lényeges információkat, elvárásokat, kijelölni azokat a részfeladatokat, eredményességi mutatókat, amikkel később mérhetjük eszközünk sikerességét.

Milyen kérdéseket kell megválaszolni egy sikeres fejlesztéshez?

A teljesség igénye nélkül: milyen célközönségnek szeretnénk digitális megoldást nyújtani? Hogyan fogják használni a felületet? Milyen vállalatirányítási, ügyfélkezelési, számlázási vagy fizetési rendszereket kötünk majd össze a megoldással? Milyen kész megoldásokkal tudjuk a munkát költség- és időhatékonnyá tenni?

Ki a szakmai partnerünk a területen?

A teljes üzleti szintű stratégiai tanácsadásban - árazás, termékportfolió kérdések - stratégiai partnerünkkel, az IFUA Horváth and Partners-szel dolgozunk szorosan együtt. Cégük több mint 30 éve tartozik a tanácsadási szakma élvonalába, ahol vállalatirányítási, controlling és teljesítményoptimalizálási területen segítik ügyfeleiket.

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.