Közösen dolgozik az IFUA Horváth & Partners és a LogiNet

Stratégiai partnerségünk az IFUA Horváth & Partners tanácsadó céggel

Ügyfélkörünk további bővítése, valamint a komplex tendereken való sikeres részvétel érdekében eredményes partnerségi kapcsolatot alakítottunk ki az IFUA Horváth & Partners tanácsadó céggel.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az online kereskedelemhez kapcsolódó tervezés, fejlesztés és integráció, valamint a vállalati szintű mobil, portál és webalkalmazások területén. A 2018-as év második fele óta dolgozunk együtt az IFUA Horváth & Partners munkatársaival: hazánk egyik vezető tanácsadó cége igény szerint piackutatási és koncepcióalkotási kérdésekben támogatja projektjeinket. Ez azt jelenti, hogy partnereink számára egyszerre nyújtjuk a stratégiai tervezést és digitális megvalósítást.


Stratégiai tervezés és digitális megvalósítás - csapatban hatékonyabb

Ügyfeleink gyors megoldásokat várnak, hiszünk abban, hogy csapatban hatékonyabban dolgozunk: a LogiNet kimagasló digitális kompetenciájának támogatásához és kiegészítéséhez ezért olyan partnert kerestünk, amely pontos válaszokat nyújt a közép- és nagyvállalatok koncepcióalkotási és piackutatási kérdéseire.

A LogiNet tapasztalata a portálspecifikációk, mobilalkalmazások és a felfutó webshopok területén remekül illeszkedik az IFUA Horváth & Partners vezető tanácsadóinak stratégiai javaslataihoz, portfólió kialakítással kapcsolatos felvetéseihez, így közösen járulunk hozzá projektjeink sikeréhez.


A webshop és applikáció koncepcióalkotást komplexen értelmezzük

Egy jól működő webshop vagy mobilalkalmazás front-endje a jól látható jéghegy csúcsát jelenti, de a sikeres projekthez olyan fontos stratégiai döntések (árazás, logisztika, termékspecifikáció, versenytárs-elemzés) meghozatalára is szükség van, amelyekben hathatós segítséget jelent a tanácsadó cég bevonása.

Stratégiai partnerségünk alapját a kölcsönös bizalom, a hasonló ügyfélkör, a vállalkozó szellem és nyitottság jelenti. Rendszeres meetingjeinken és workshopjainkon folyamatosan új megoldásokon gondolkodunk: az első ügyfél-visszajelzések alapján úgy érezzük, hogy a LogiNet–IFUA Horváth & Partners team hatékonyan működik együtt, partnereink kompetens és tettre kész csapatként tekintenek ránk.

Az IFUA Horváth & Partners a stuttgarti központú Horváth & Partners nemzetközi tanácsadó cég magyarországi tagja sokrétű nemzetközi referenciákkal, ez fontos kapcsolódási pont lehet csapatunk külföldi jelenlétéhez is. 

Partnerségben az IFUA Horváth & Partners tanácsadó céggel
Tudj meg többet stratégiai partnerünkről!