Online marketing, appmarketing

Hogyan érhetjük el, hogy portálunk, webshopunk vagy applikációnk esetében rendelkezésre álljon a nyereségesség szempontjából lényeges látogatói szám? Ezt biztosítja az online marketing és az appmarketing eszköztára. E-kereskedelmi megoldásaink fejlesztése során ehhez ügyelünk a SEO elvekre, applikációknál segítjük a megjelenést az Android és iOS áruházakban. A tartalomgyártási és keresőoptimalizálási feladatokat, illetve a PPC kampányokat stratégiai partnereinkkel tudjuk megvalósítani.

Miért fontos az online marketing egy digitális fejlesztésnél?

Hiába gyors, könnyen kezelhető digitális eszközünk, lehet bármennyire élmény a felületén vásárolni, ha nincs, aki használja azt. Az online marketing tevékenysége szerteágazó, de fő feladata, hogy növelje portálunk, webshopunk vagy appunk látogatóinak, felhasználóinak a számát, segítse, hogy minél több látogatás záruljon a célunknak megfelelő végeredménnyel.

Digitális felületeinkre a látogatók érkezhetnek fizetett forrásból: ez a SEM, vagyis a search enginge marketing világa, vagy épp a social media, e-mail marketingé, de dolgozhatunk azon is, hogy a felhasználói szám organikusan növekedjen, ez a SEO – search enginge optimalization. Ezeken felül ma már webshopunkba, portálunkba beköthetünk marketing automatizációs rendszereket is, amelyek tanuló algoritmusok segítségével segítik személyre szabott tartalmakkal ellátni látogatóinkat. Utóbbi segítségével jobb konverziós számot érhetünk el.

A LogiNetnél olyan fejlesztéseket adunk át, amelyek támogatják ezeket a törekvéseket, valamint rendelkezünk megbízható partnerekkel a kapcsolódó kivitelezési feladatokhoz is.

Hogyan kerül majd fel az applikációm a Google Play store-ba vagy az iOS App storba?

A mobilfejlesztések sikerességét általában letöltésszámban és ügyfél ratingben mérik. Ennek előfeltétele, hogy saját appunk felkerüljön az Android és az iOS áruházak kínálatába. Fejlesztő cégként rendelkezünk hozzáféréssel ezekhez a felületekhez, tudjuk, mire kell ügyelni a jóváhagyatási folyamat során, milyen grafikai anyagokra lesz szükség az ottani marketinghez.

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.