Online marketing, appmarketing

Online marketing, appmarketing
Hogyan érjük el, hogy a vásárlókat saját felületeinkre tereljük, a mi webshopunkat látogassák vagy letöltsék az applikációnkat? E-kereskedelmi fejlesztéseink során ügyelünk a megfelelő alapokra, a SEO elvekre. Applikációknál segítjük a megjelenést az Android és iOS áruházakban. A látogatói szám és a nyereségesség növeléséhez szükséges további feltételek megteremtésére az online marketing és az okostelefonokra készített alkalmazásoknál az appmarketing eszköztára áll rendelkezésünkre. A tartalomgyártási és keresőoptimalizálási feladatokat, illetve a PPC kampányokat stratégiai partnereinkkel tudjuk megvalósítani.
Az online marketing hozzájárul a jobb konverzió eléréséhez

Miért fontos az online marketing egy digitális fejlesztésnél?

Hiába gyors, könnyen kezelhető digitális eszközünk, lehet bármennyire élmény a felületén vásárolni, ha nincs, aki használja azt. Az online marketing tevékenysége szerteágazó, de fő feladata, hogy növelje portálunk, webshopunk vagy appunk látogatóinak, felhasználóinak a számát, segítse, hogy minél több látogatás záruljon a célunknak megfelelő végeredménnyel.

Digitális felületeinkre beköthetünk marketing automatizációs rendszereket is, amelyek tanuló algoritmusok segítségével segítik személyre szabott tartalmakkal ellátni látogatóinkat. Utóbbi segítségével jobb konverziós számot érhetünk el.

A LogiNetnél olyan fejlesztéseket adunk át, amelyek támogatják ezeket a törekvéseket, valamint rendelkezünk megbízható partnerekkel a kapcsolódó kivitelezési feladatokhoz is.

Az appmarketing segít, hogy a mobil alkalmazást letöltsék és használják az ügyfelek

Hogyan kerül majd fel az applikációm a Google Play store-ba vagy az iOS App storba?

A mobilfejlesztések sikerességét általában letöltésszámban és ügyfél ratingben mérik. Ennek előfeltétele, hogy saját appunk felkerüljön az Android és az iOS áruházak kínálatába. Fejlesztő cégként rendelkezünk hozzáféréssel ezekhez a felületekhez. Tudjuk, mire kell ügyelni a jóváhagyatási folyamat során, milyen kreatív anyagokra lesz szükség az e- marketinghez.

Mikor érdemes SEO tanácsadót bevonni?

 • Ha a webshopot organikus látogató aránya kevesebb, mint 50% és költesz fizetett hirdetésekre is.
 • Ha új webshop indítását tervezed és érdekel milyen potenciál van a keresőkből érkező, ingyenes forrásokban.
 • Ha meglévő webáruházad (vagy egyes részei) nem teljesítenek az elvárásaidnak megfelelően - akár forgalom, akár kulcsszó helyezések terén.
 • Ha webshop váltás előtt állsz és szeretnéd a meglévő organikus forgalmadat átmenteni egy új oldalra.

Milyen SEO szolgáltatásokat ajánlunk?

 • Technikai SEO Audit, ami azt biztosítja, hogy a webshopod tartalmait felismerje és értékelje a Google.
 • Kulcsszókutatás és oldalstruktúra optimalizálás, ami segít objektíven megérteni az organikus potenciált és versenyt, valamint a számodra kedvező struktúrába rendezi a termékeidet.
 • Tartalommarketing, aminek segítségével szakértői pozíciót építünk Neked és mind a Google, mind a vásárlóid értékelni fogják.
 • Linképítés, aminek köszönhetően javulni fognak helyezéseid az organikus versenyben.

Ki a szakmai partnerünk SEO szolgáltatások területén?

Keresőoptimalizálási (SEO) projekteket stratégiai partnerünkkel, a BP Digital-el valósítunk meg. A BP Digital SEO-ra specializálódott, tapasztalt szakembergárdát foglalkoztató ügynökség, akik olyan közép- és nagyválllalatokkal dolgoztak együtt mint az Akadémiai Kiadó, BioTechUSA, BENU Gyógyszertár, EON Magyarország, Róbert Magánkórház vagy a Bónusz Brigád.

Fontos számodra az online értékesítés? Webshop vagy mobilshop indításban gondolkozol? Töltsd le ingyenesen az Ecommerce növekedés sikerkönyvet!
 

 • Ingyenesen elérhető tippek az ecommerce növekedéshez. Válaszd a siker útját és kerüld el a buktatókat!
 • Tanulj a hazai ecommerce szakértők tapasztalataiból elsőkézből!
 • Szerezz versenyelőnyt új megoldások megismerésével, mint a UX, service design és a mobil applikációk.

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS