Office Depot webshop

Újra az Office Depot Hungarynek dolgoztunk

A LogiNet csapata komplex megoldásokkal segítette az Office Depot Hungary webshopjának átalakítását: az új rendszer felhasználóbarát felülete hozzájárulhat a hazai irodaszer-piac egyik meghatározó szereplőjének további eredményeihez. A webanalitikából kiderül: a tavalyi év ugyanazon időszakához képest a konverziós arány az új webshop élesítést követően közel 50%-kal növekedett. Az Office Depot webáruházát 2020 októberéig üzemeltette a LogiNet.

Az Office Depot Hungary az egyetlen olyan vállalat Magyarországon, amely a berendezési tárgyak és technikai eszközök teljes skáláját kínálja – legyen szó otthoni dolgozószobáról vagy irodaházról. Portfóliójuk jelenleg több mint 16 ezer cikket tartalmaz, köztük 700 saját márkás terméket. Több mint négy éve támogatjuk a webáruház folyamatos működését, ezért különösen fontos volt számunkra, hogy új fejlesztési projektjük partneréül is minket választottak.

Az előző, szintén LogiNet-fejlesztésű webáruház optimalizálását és frissítését célzó, 2018-as projekt közel nyolc hónapig tartott. Csapatunk a korábbi webshop kialakítása és folyamatos üzemeltetése alatt olyan meghatározó tapasztalatot szerzett, amely jelentős előnyökkel járt a projekt során.

A redesign alapját saját fejlesztésű nagyvállalati e-kereskedelmi keretrendszerünk, a LogiNet eCommerce Suite jelentette, amely rendelkezik az összes olyan funkcióval, amely a webes és mobilos értékesítéshez és rendelés-kiszolgáláshoz szükséges. A projekt eredményeként egy olyan up-to-date, felhasználóbarát felület jött létre, amelynek reszponzív dizájnja egyszerűen és megbízhatóan kezeli a desktop és mobil funkciókat is. A háttérben CMS (tartalomkezelő rendszer, content management system) segíti a tartalmak, bannerek és az általános szerződési feltételeket tartalmazó oldalak kezelését.
 

Szakértőink számára valódi kihívást jelentett az Office Depot háttérrendszereivel (például Oracle JD Edwards) való kommunikáció biztosítása: korábbi tapasztalatainkat felhasználva azonban áthidaltuk a felmerülő nehézségeket. Az előző webáruház egyedi, jól működő megoldásait az Office Depot szakértőinek javaslatait figyelembe véve építettük az új rendszerbe.

A projektre dedikált tapasztalt PHP fejlesztőink munkáját a tervezés során vezető technológiai és üzleti tanácsadó kolléga is segítette. Cégünk fejlesztői és a 22 Média UX-specialistája többek között olyan, a felhasználói élményt javító megoldást is javasolt partnerünknek, mint az egyszerű, hatékony regisztrációs felület vagy a termékkategóriák áttekinthető megjelenítése. A weboldalon lehetőség nyílik social login-ra is, Facebook vagy Google fiókkal. A vásárlók elégedettségéhez reményeink szerint a 22 Média dizájnerei által megálmodott letisztult grafikai megoldások és az átlátható struktúra is hozzájárul. Kollégáink a webshop további supportjában is részt vesznek.

Büszkék vagyunk arra, hogy e-kereskedelmi alkalmazásokat tartalmazó portfóliónk újabb fejlesztéssel gazdagodott.

AuchanAuchan
Wolters KluwerWolters Kluwer
HikokiHikoki
VodafoneVodafone
Eötvös Loránd TudományegyetemEötvös Loránd Tudományegyetem
Pingvin PatikaPingvin Patika
DunapackDunapack
KonzolvilágKonzolvilág
Akadémiai KiadóAkadémiai Kiadó
Hamburger HungariaHamburger Hungaria
Fővárosi Csatornázási MűvekFővárosi Csatornázási Művek
RentingoRentingo
Bátor TáborBátor Tábor
GraphisoftGraphisoft
VeoliaVeolia
WitmeupWitmeup
Fairpay ControlFairpay Control
AnglovilleAngloville
IKR Agrár Kft.IKR Agrár Kft.
GE LightningGE Lightning
HotexHotex
Országos Bírósági HivatalOrszágos Bírósági Hivatal
RégikönyvekRégikönyvek
RETRET
Szegedi VízműSzegedi Vízmű
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.