Nagyvállalati szoftverfejlesztés

E-kereskedelmi specialista fejlesztő cégként segítjük partnereinket a digitalizációban ahol a B2C megoldások mellett minden olyan speciális ismerettel és rutinnal rendelkezünk, amelyek a B2B piac nagyvállalatai számára lényegesek. Agilis módszertant követve tudjuk gyorssá, hatékonnyá tenni a kivitelezést. Olyan állandó ügyfeleinknek köszönhetően, mint az Auchan vagy a Vodafone Magyarország, átlátjuk egy nagy cég szempontrendszerét, folyamatait. Felkészültünk esetükben az integrációk gyors, rugalmas kezelésére, tudjuk, hogy több forrásból, maximális IT biztonsági elvárásoknak megfelelve kell összekötni rendszereiket az e-commerce fejlesztésekkel. Nagyvállalati ügyfeleinkkel a munkát dedikált kapcsolattartó teszi gördülékennyé, aki egyezteti a teendőket szoftverfejlesztés tekintetében az adott cég jogi, értékesítési és marketing osztályával is.

Milyen fejlesztésekben számíthat ránk nagyvállalati partnerünkként?

Minden szolgáltatásunk elérhető nagyvállalati ügyfeleinknek is, legyen szó portál vagy e-kereskedelmi megoldásokról, mobilapplikációkról, HR portálról, vagy épp logisztikai, raktározási szoftverről. Minden feladaton tudunk saját vagy megbízható harmadik féltől származó technológiával dolgozni. A gyors, hatékony megvalósítást agilis módszertannal támogatjuk, amelyet mindig a projektre szabva alkalmazunk. 

Milyen e-kereskedelmi megoldásokat ajánlunk?

E-kereskedelmi alaprendszerünk, webshop ökoszisztémánk rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, funkcióval, amely nagyvállalati igények kiszolgálásához is lényeges webes és mobilos értékesítésnél egyaránt. Előre lefejlesztett moduljaival idő- és költséghatékony bevezetéssel számolhatunk, míg biztosítani tudja az egyedi fejlesztések szabadságát is. Ugyanígy rendelkezésre áll Mcomapp shop applikációnk, amellyel felhasználói mobilján nyithat értékesítési felületet. Megoldásunk ezen a téren natív funkciókkal növeli a felhasználói élményt (lokáció, kamerahasználat, üzenetküldés), miközben könnyen illeszthető a már meglévő webshophoz. Biztonsági, analitikai oldalról mindkét megoldásunk megfelel minden elvárásnak.

Nagyvállalati portál esetében milyen technológiával dolgozunk?

2019 nyarától hivatalos Liferay Silver partnerként dolgozunk Magyarországon. A világ egyik vezető Java alapú, nyílt forráskódú portál- és keretrendszere kialakításában ötvözi az üzleti szemléletet a fejlesztőbarát megoldásokkal. Segítségével a vásárlói életút minden állomásához létrehozhatjuk landing vagy termékismertető oldalainkat. Grafikus tartalomkezelő rendszerével, könnyű kezelhetőséget biztosít, képességeivel ugyanúgy kiépíthetőek a céges intranet vagy épp az ügyfélkapcsolati oldalaink is. A platform biztonsági szempontból rendkívül megbízható, fejlesztéséről több tízezres közösség gondoskodik. 2019 óta B2B e-kereskedelmi megoldás is elérhető hozzá. A Liferay B2B Digital Commerce Platform ebben a tekintetben is teljesíti a nagyvállalati elvárásokat.

Referenciák

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.