Liferay portálrendszer: nagyvállalatként is élmény az online vásárlás

Új portál- és e-kereskedelmi rendszer már LogiNet szakértelemmel is

Mindent meghódító webshopok, felhőalapú alkalmazások, mobilos forradalom. Amekkora lehetőség, akkora nyűg is az értékesítésben, ha közép- vagy nagyvállalatként szeretnénk élménnyé tenni a vásárlást online felületeinken. Amire ugyanis szükségünk lesz: termékbemutató és landing oldalak, partner és vásárlói portálok, több termékkatalógus, saját céges csapatunkat összetartó netes felületek. Az elvárások bőven túlmutatnak egy egyszerű honlapépítő rendszer vagy „dobozos webshop” képességein. Ezt a problémát oldja fel a Liferay, a világ egyik piacvezető portál- és keretrendszere, amellyel végre nyűg nélkül, egy megoldással hozhatjuk létre, kezelhetjük a fentieket. Képességeit nyártól egy új B2B e-kereskedelmi platform egészíti ki. A LogiNetnél pedig mindezt hivatalos Silver partnerként üzemeljük be, szabjuk egyéni igényekre a magyar piac bármely szereplőjének!


A kereskedelem jövőjét a gördülékeny, többcsatornás vásárlási élmény jelenti, ahol szétválaszthatatlanul összeforr fizikai boltunk, webáruházunk, belső céges online felületeink és közösségimédia-aktivitásunk. Ennek ellenére a legtöbb kereskedő, vállalkozás még csak küzd a digitális átállással, ami csalódott vásárlókkal és elmaradt üzleti lehetőségekkel jár együtt. Ez nem véletlen, hiszen a közelmúltig nem voltak elérhetőek a nagyobb vállalkozásokra szabott eszközök. Ezen változtat a Liferay Java alapú, nyílt forráskódú portál- és keretrendszere, amely üzleti szemlélettel ötvözi a fejlesztőbarát megoldásokat. Segítségével a teljes vásárlói életút minden állomásához létrehozhatjuk oldalainkat, kezelhetjük azok tartalmait. Ezt saját, grafikus tartalomkezelő rendszer teszi könnyűvé. A platform biztonsági szempontból rendkívül megbízható, ráadásul több tízezres fejlesztői közösséget tudhat magáénak. Utóbbi garancia a rugalmasságra, és az innovációra.


Ezek szerint a Liferay mindent tud? Nagyjából így áll a helyzet!

A Liferay DXP digitális megoldásait használva kiépíthetjük komplett céges intranet oldalunkat / oldalainkat. Itt a követendő jó megoldások, stratégiák és az új kampányanyagaink mind elérhetőek lehetnek, de helyet kaphat a céges chat vagy a HR felület is. Ugyanúgy a Liferay DXP képességeivel építhetjük fel azokat a termékoldalakat, amelyek a többcsatornás vásárlói élmény megteremtéséhez nélkülözhetetlenek. Mindezt az egy platformnak köszönhetően egységes dizájnnal hozhatjuk létre. Ezeket a felületeket összefogva gördülékenyen haladhat a vásárlási folyamat mobiltól asztali gépig, online-tól bemutatóteremig, a vásárlással bezárólag. A lehetőségek a Liferay esetében ezzel nem merültek ki, legyen szó ügyfélszolgálatról, partner portálról vagy épp a korábbi vásárlók megtartását célzó hűségprogramokról, a rendszer megbirkózik a feladattal. Plusz ehhez megfelelő analitika is társul. Megalkotása során arra is gondoltak, hogy egy nagyobb vállalkozásnál nem lehet egy fejlesztés idejére felkapcsolni a „karbantartás alatt” üzemmódot, így azokon a háttérben párhuzamosan is dolgozhatunk. Élesíteni ráérünk a változtatásokat, ha már minden összeállt.

Az idei év nyarától mindezt e-kereskedelmi felület egészíti ki, amit tapasztalt e-kereskedelmi kivitelezőként a LogiNet részéről is örömmel fogadtunk. A Liferay B2B Digital Commerce Platform pontosan azt tudja, amit egy közép- és nagyvállalat lakossági ügyfelek esetében keres, de mindezt egyedülálló módon képes a B2B piacra hangolt megoldásokkal is kiegészíteni. Több számlázási cím, több egyedi termékkatalógus, partnerenként eltérő, rögzített egyedi árazással, több telephely, eltérő pénznemek. Csupa olyan kiegészítőelem, amelyeket a kisvállalkozásokra szakosodott e-commerce versenytársak képtelenek megadni a vállalkozásoknak.


Megbízható beüzemelés, egyéni fejlesztői megoldások: ezt nyújtja mindehhez a LogiNet

Ügyfeleink kiszolgálásához elengedhetetlen, hogy fejlesztőink technológiai kompetenciáit folyamatosan fejlesszük. A LogiNetnél ezért dedikált csapat foglalkozik a Liferay-keretrendszerrel, immár mint minősített Silver partner. Itthon még kevés fejlesztőcég tudja kamatoztatni partnerei érdekében a portál- és keretrendszer képességeit. Büszkék vagyunk arra, hogy a LogiNetnél mi már több nagyvállalatnak is sikeresen szállítottunk Liferay- megoldásokat!


Liferay: új portál- és e-commerce rendszer nagyvállalatokra szabva már LogiNet szakértelemmel is


Amennyiben a Liferay technológiájára építve gondolkozik vállalkozása online jelenlétének felépítésében vagy újraépítésében, magyarországi partnerként számíthat a LogiNet csapatára!