Átadtuk az ELTE új honlapját

Elkészültünk az Eötvös Loránd Tudományegyetem új, többnyelvű honlapjával

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Magyarország legrégebbi és legnagyobb presztízzsel bíró egyeteme 2016-ben kezdte el megújítani a weboldalát a LogiNet közreműködésével. Mi végeztük a design és a felhasználói felület megtervezését, továbbá a fejlesztést és az integrációt is.


A LogiNet Platformon és CMS rendszerrel készült oldal tervezése során odafigyeltünk, hogy minden hasznos információt átmentsünk a régi site-ról, mégis felhasználóbarát, mobilon és tableten is szépen megjelenő felületet alakítsunk ki.

Mivel az oldal több nyelven készült – angol, német, kínai – ezért a LogiNet CMS többnyelvű modulját kellett alkalmaznunk, amely flexiblisen képes támogatni a több nyelven történő tartalomfejlesztést. A projekt hangsúlyos része volt az adatmigráció, amelynek során a korábbi CMS-ből több ezer cikket, oldalt és képet kellett átmigrálnunk.


Közel 10 év után újult meg az egyetem portálja

Kiemelten fontos szempont volt az ELTE online arculatát 2016 színvonalára hozni, ezért a UX és grafikai tervezésre a 22.design csapatát vontuk be, akiknek köszönhetően közösen a magyar oktatási piacon kiemelkedő színvonalú végeredményt értünk el.

Az ELTE nagyon elégedett a végeredménnyel, ami nem csak amiatt fontos nekünk, mert a teljes készítési folyamatot mi vittük végig a designtól a programozásig, hanem azért is, mert a régi iskolánknak dolgozhattunk.

A LogiNet fejlesztette az Eötvös Loránd Tudományegyetem új portálját
elte.hu
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.