A LogiNet is indul a Szerethető Munkahelyek díjért

A mi vállalati oldalunk is várja az érdeklődőket és a szavazatokat a Szerethető Munkahelyek díjért

A Szerethető Munkahelyek Díjat a DreamJo.bs újgenerációs állásportáljának csapata hozta létre még 2017-ben, hogy a munkavállalók megismerkedjenek azokkal a vállalkozásokkal, ahol öröm dolgozni. A szervezők célja kettős: szeretnék elérni, hogy a részletgazdag profilok láttán a munkavállalók tudatosan válasszanak nekik tetsző munkahelyet. Miközben a vállalkozások így a legprofibb leendő munkatársakat érhetik el.

Az idei évben a LogiNet is ott van az indulók között vállalati oldalával. Hiszen családbarát munkahelyként,ahol lehetőség van rugalmas beosztás mellett dolgozni, nagy ügyfelek (pl. Auchan, Vodafone) kihívást jelentő projektjeivel fejlődni, miközben a csapatépítő programokat, nagy nevetéseket sem vetjük meg, mi is egyetértünk ezzel a gondolattal.

Szeretnénk minél több érdeklődőnek megmutatni, hogy tudjuk: a kiváló munka titka a jó csapat, a jó csapaté pedig az, ha törődünk egymással a munkahelyen.


Hol lehet megnézni profilunkat?

A LogiNet céges profilját itt lehet elérni a szavazás ideje alatt www.dreamjo.bs/hu/company/loginet-systems-kft


Hogyan szavazhatunk a résztvevőkre?

A szavazatokat név nélkül lehet leadni, a végeredményben pedig az számít, melyik cégnek mennyire találták szimpatikusnak a bemutatkozó oldalát a látogatók. A szavazás névtelen, és regisztrációhoz kötött. A regisztráció után egy algoritmus véletlenszerűen osztja ki a látogatók számára az értékelhető profilokat, amelyekre ezután 1-től 10-ig voksolhatnak.

Szavazóként nincs bonyolult dolgunk, el kell döntenünk, hogy a profil nem szimpatikus (1-es) vagy nagyon szimpatikus (10-es). Erre október 31-ig van lehetőségünk.

Naponta akár többször is szavazhatunk, ami különösen jó dolog. Hiszen így növekszik az esélyünk az ajándékokra, amelyeket a szervezők a szavazás résztvevői között sorsolnak ki a későbbiekben.

A Szerethető Munkahelyek Díjért az idén a LogiNet is indult
 

Aki teheti, látogasson el profilunkra, előre is köszönjük az értékeléseket! Eredményhirdetés november 4-én!