Egyedi webfejlesztés

Egyedi webfejlesztés
Professzionálisan megvalósított webfejlesztési igények, legyen szó webes szoftverfejlesztésről, egyedi webshop fejlesztésről, weboldal készítésről. A LogiNet IT csapata lefedi a technológiai megoldások széles körét és a webfejlesztés teljes folyamatát biztosítja az igényfelméréstől a supportig, rendszerintegrációs tapasztalattal rendelkezik és a különböző ökoszisztémák összekapcsolását is biztosítja.
Egyedi webfejlesztés kiszámíthatóan a LogiNettől

Egyedi webfejlesztés kiszámíthatóan

Legújabb technológia: Több mint 90 fős fejlesztői csapatunk a legoptimálisabb webes technológiát használja, ami lehetővé teszi, hogy a változó piaci körülményekhez hatékonyan alkalmazkodjon a cég.

Professzionális csapat: A projekt komplexitásának függvényében állítjuk össze a szakembergárdát, amely fejlesztők mellett tanácsadókból, projektmenedzserekből, UX,UI designerekből áll.

Többféle módszertan: Az ügyfél igényeire optimalizáljuk a módszertant, ami lehet waterfall, agilis, hibrid. 

End-to-end projektmenedzsment és fejlesztés: Az igényfelméréstől az élesítésig teljes körű fejlesztési szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a UX designt is. Az élesítést követően pedig üzemeltetési és karbantartási szolgáltatást biztosítunk.

Integrációs tapasztalat: Több mint 10 éves tapasztalat rendszerintegrációk terén (vállalatirányítási rendszerek, logisztikai, számlázó és fizetési rendszerek, árösszehasonlító oldalak, marketing megoldások).

Kiszámíthatóság, gyorsaság: Nagymértékben megkönnyíti és felgyorsítja a projekt menetét, hogy a fejlesztés teljes folyamata - beleértve a UX designt is - "házon belül" történik.

Széles iparági tapasztalat: Erős e-commerce fókusz, elsődlegesen a kereskedelem területén tevékenykedő cégek terén (pl. élelmiszer, ruházat, gyógyszer, egészséggel kapcsolatos termékek, szórakoztató elektronika, barkács), de más iparágban is vannak egyedi webfejlesztéseink (pl. pénzügyi szolgáltatók, távközlési cégek, logisztika, agrár, startup, IT).

Elkötelezettség: Célunk, hogy szakértelmünkkel, tudásunkkal segíthessük ügyfeleinket a további növekedésben.

A webfejlesztés teljes folyamatát lefedjük: igényfelmérés és tervezés, UX design és fejlesztés, karbantartás és üzemeltetés

A webfejlesztés teljes folyamatát lefedjük

Igényfelmérés és tervezés

 • Előzetes konzultáció, indikatív ajánlat
 • Specifikáció készítés
 • Pontos árajánlat és várható projekt ütemezés

Webfejlesztés és UX design

 • UX és UI design, felhasználói tesztelés, interjúk, kutatás
 • Webfejlesztés
 • Tesztelés
 • Demó
 • Webes alkalmazás, egyedi webshop, weboldal élesítése

Support

 • Élesítést követő aktív support
 • Kisebb fejlesztések folyamatos megvalósítása
 • Üzemeltetési (rendszergazda) és karbantartási szolgáltatás
Módszertanok a LogiNetnél: agilis, waterfall, hagyományos, hibrid

Milyen módszertannal dolgozunk a LogiNetnél?

Alapvetően egy agilis alapokon nyugvó hibrid módszertant alkalmazunk, de a választott módszertant az ügyféllel közösen határozzuk meg.

Ennek során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit, a fejlesztendő területekre vonatkozó esetleges kötöttségeket.

Széleskörű kompetenciák, technológiák

Széleskörű kompetenciák, technológiák

Java stack
Java 11, Java 17, Spring, Spring Boot, Spring Cloud, Spring Security, Spring Data, Spring MVC, Spring Integration, JPA, Hibernate, QueryDSL, Lombok, RabbitMQ, RESTful, OpenAPI, JSON, JWT, Maven, Gradle, Docker

PHP stack
PHP 8.x, Symfony 4.4, 5.x, API Platform, MySQL, PostgreSQL, Doctrine, TWIG, Redis, Composer, PHP Unit

Node stack
MongoDB, Mongoose, Express, Koa, Mocha, Chai

Frontend
VueJS, NuxtJS, SCSS, Node.js, REST API, JSON, HTML, Webpack, ES6, JavaScript, CSS, Buefy, ReactJS

AI engineering
GenAI APIs (OpenAI ChatGPT-3.5, ChatGPT-4, Vision), Voice APIs (Eleven Labs TTS, Whisper STT), Open Source LLM models (LLama2, Mistral), Vector Databases (PineCone, Milvus) Custom GenAI applications (Langchain, LLamaIndex, AutoGPT), Custom Models (Tensorflow, PyTorch), Python, AI Devops

Integráció
SOAP, RESTful, XML, JSON, SOA, Swagger 2, OAS3, MSSQL

Devops
AWS, Docker, Gitlab CI, Ansible, Vagrant, Helm

Minőségbiztosítás
White-Box Testing, Black-Box Testing, Performance Test, Regression Test, Usability Test, Test Automation, SOAP-UI, Selenium

Digital Product Design
UX/UI design, Styleguide, Prototyping, Figma, Axure, Research, Heuristic analysis, Usability testing, UX tracking, Analytics, Service design, Persona, Journey

Projekt- és feladatkezelés
Jira

Több tapasztalat számos területen: portál fejlesztés, webes szoftverfejelsztés, webshop készítés, rendszeritegráció

Több éves IT fejlesztési tapasztalat számos területen

 • Kereskedelmi rendszerek beindítása vagy újraindítása nagyvállalatok részére
 • eCRM és digitális ügyfélszolgálati frontend rendszerek fejlesztése háttérrendszeri integrációval és webes technológiák megvalósításával
 • Integrált portál és portlet alkalmazások fejlesztése
 • Webes alapú beszállítói érkeztető rendszerek bevezetése gyárak és logisztikai központok számára
 • Saját fejlesztésű termékek: Logishop webshop, Karrierportál, Szabadság nyilvántartó, Archivátor, Truck Tracking System
 • A teljes e-commerce ökoszisztémát felölelő szolgáltatások nyújtása: B2C, B2B, mobil app, bolton belüli digitális megoldások POS, bolti folyamat digitalizációja
Ipari automatizáció: szoftveres megoldások a termelési hatékonyság növelésére

Ipari automatizáció: szoftveres megoldások a termelési hatékonyság növelésére

A gyártó és termelő cégek versenyképessége szempontjából kulcsfontosságú az automatizáció, olyan hardveres és szoftveres megoldások alkalmazása, amelyek helyettesítik vagy segítik az emberi munkát. Szolgáltatásaink részét képezi a különféle informatikai rendszerekhez illesztett ipari vezérlő kontrol modulok tervezése és fejlesztése, gyakran egyedi titkosítású adatkommunikációt biztosító interfészekkel.

Egy helyen minden a webfejlesztésről, weboldal készítésről

Gyakran ismételt kérdések a webfejlesztésről, a weboldal készítésről

 •  Mit takar az IT webfejlesztés?
  A webfejlesztés keretében számos különböző típusú és funkciójú weboldal és webalkalmazás, web app fejlesztése valósulhat meg. Íme néhány példa: céges weboldalak, nagyvállalati multisite-ok, belső használatú webes szoftverek, landing page-k, webshopok, SPA-k, API-k.
 • Mikor érdemes egyedi webfejlesztés mellett dönteni?
  Az egyedi webfejlesztés előnyei:
  > Teljesen egyedi, az arculatra, tartalomra és funkcionalitásra szabott design
  > Egyénre szabható funkciók 
  > Külső szolgáltatásokkal történő integráció
  > Biztonság, hibamentesség
  > Skálázhatóság, továbbfejleszthetőség
  > Keresőbarát kialakítás
  > Gördülékenyebb integráció külső üzleti rendszerekkel
  > Egyedi felhasználói élmény nyújtása
  > Teljes mértékben a saját tulajdonunkban állnak, ami nagyobb rugalmasságot és függetlenséget biztosít. 
 • Mi a frontend fejlesztés, backend fejlesztés, és miért van rá szükség?
  A frontend fejlesztés a weboldal / webalkalmazás azon részét érinti, amelyet a felhasználók közvetlenül látnak és tapasztalnak a böngészőjükben. Azért van rá szükség, hogy a felhasználók számára vizuálisan vonzó, intuitív és interaktív felületet biztosítsunk. Az alappillérjei a HTML, a CSS és a JavaScript. A frontend fejlesztés során gyakran használnak különböző keretrendszereket, mint például React, Vue.js, vagy Angular. 
  A backend fejlesztés a "háttérben" működik: az adatok tárolásáért, feldolgozásáért és a frontenddel való kommunikációért felelős. Azért van rá szükség, mert ez biztosítja az alkalmazás működésének alapját, mint például az adatok tárolását, a biztonságot, felhasználói fiókok kezelését. A backend fejlesztés által használt technológiák közé sorolható például a PHP, Java, Kotlin, NodeJS, Python, Ruby.
 • Mennyibe kerül a webfejlesztés, weboldal készítés?
  A webfejlesztés költségei széles sávban mozognak, a projekt típusától, az alkalmazott technológiáktól, a fejlesztés komplexitásától függően. A végső árat befolyásolhatják a speciális funkciók fejlesztése, más üzleti rendszerekkel való integrációk, a biztonsági tanúsítványok szükségessége. A fejlesztés költségei mellett érdemes számolni az élesítést követő karbantartás és üzemeltetés kiadásaival is. 
  Egy egyszerű weboldal fejlesztés ára a pár százezer forintos nagyságrendben mozoghat, míg a komplexebb webfejlesztések ára a milliós-tízmilliós nagyságrendet érheti el. 
 • Mennyi időbe telik az egyedi webfejlesztés?
  Több tényezőtől függ a webfejlesztés ideje, a projekt komplexitásától, a beépített funkcióktól kezdve, a design-on, a felhasznált technológiákon át az integrációkig, a szükséges tesztelési fázisig.

  >> Hogyan lehet kiszámíthatóan megvalósítani az IT-fejlesztéseket, hogy ne legyenek költségesebbek és egyúttal ne tartsanak tovább az előzetes várakozásokhoz képest? Hasznos tanácsok cikkünkben!
   
 • Mik a webfejlesztés lépései?
  > Igények előzetes felmérése
  > Specifikáció készítés
  > UX/UI Design
  > Fejlesztés
  > Tesztelés
  > Élesítés
   
 • Miért fontos a specifikáció készítése?
  A specifikáció egyértelműen meghatározza a projekt céljait, követelményeit és elvárásait, így biztosítva, hogy minden érintett megértse a projekt követelményeit. Segít az erőforrások, a költségvetés és az idő megfelelő becslésében. 
  A specifikáció részletezi a funkcionalitást, a design elvárásokat; ha a projekt során változásokra van szükség, a specifikáció referenciaként szolgálhat.
 • Mit jelent az MVP?
  Az MVP a "Minimum Viable Product" rövidítése, ami magyarul annyit tesz, mint "minimálisan életképes termék". Az MVP csak a legfontosabb és legszükségesebb funkciókat tartalmazza, célja, hogy a felhasználóktól gyors visszajelzést szerezzen a termék funkciójáról, használhatóságáról. Akkor érdemes MVP-vel elindulni, ha a vállalkozás gyorsan szeretne piacra lépni - ez startupok (például fintech, medtech) esetében éppúgy szükségessé válhat, mint enterprise-oknál.  
  Az MVP lehetőséget nyújt a termék használhatóságának tesztelésére is, segíti a piaci igények gyors felmérését, a továbbfejleszthetőség irányának kijelölését. 
  Ideális korlátozott büdzsé esetén is, hiszen ezáltal a vállalkozás a legfontosabb funkciókra összpontosít, a jövőben pedig megvalósíthatja a továbbfejlesztését.

  >> Miért érdemes alkalmazni az MVP-t webfejlesztésnél? Bővebben a témáról cikkünkben.
   
 • Mik a leggyakrabban alkalmazott webfejlesztési technológiák?
  A legnépszerűbb frontend technológiáknak számító React, Angular, illetve Vue.js terén komoly szakértelemmel rendelkezik a LogiNet. Az általunk használt CSS keretrendszerek közé tartozik a Bootstrap, a Tailwind, a Bulma.
  Backend fejlesztőink legtöbbször a PHP, Java, Kotlin, és NodeJS technológiák felhasználásával kezelik az adattárolást, az adatlekérdezést és az adatbázis-kapcsolatokat, de más backend fejlesztési technológiák, mint például Python, Ruby on Rails, Go és .NET területén is rendelkezünk kompetenciákkal.

  >> Ismerd meg a LogiNet frontend és backend fejlesztésnél alkalmazott technológiákat.
   
 • Miért fontosak a szoftverintegrációs megoldások?
  A webfejlesztés egyre több speciális szolgáltatás - mint például a fizetési rendszerek, analitika és a felhasználó kezelés - integrálása köré összpontosul, annak érdekében, hogy a felhasználóknak minél több és teljeskörű élményt nyújtson. Az integrációs megoldások lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy az adatok és funkcionalitások könnyen hozzáférhetők és használhatók legyenek a különböző rendszereiken belül.
   
 • Miért fontos a karbantartás és üzemeltetés szolgáltatás a webfejlesztést követően?
  A karbantartás és üzemeltetés nem csak a weboldal vagy alkalmazás "életben tartásáról" szól, ez a folyamatos szolgáltatás biztosítja a termék biztonságát, megbízhatóságát, relevanciáját és értékét a felhasználók számára.
  A rendszeres karbantartással és monitorozással biztosítható, hogy a rendszerek megfelelően működjenek és az esetleges problémákat időben fel lehessen ismerni, a legújabb biztonsági hibákat és sérülékenységeket korrigálni lehessen, és megelőzni a támadásokat.
  Mivel a böngészők és az operációs rendszerek folyamatosan frissülnek, a karbantartással biztosítható, hogy a weboldal vagy alkalmazás kompatibilis marad az új verziókkal és technológiákkal.
  A karbantartás során új funkciókat lehet hozzáadni, illetve a meglévőket módosítani, hogy a weboldal, webes alkalmazás továbbra is megfeleljen a felhasználói igényeknek, biztosítsa az optimális ügyfélélményt.

  >> Ismerd meg a LogiNet karbantartás, üzemeltetés szolgáltatását.
   
 • Mikor érdemes a webfejlesztést erőforrás kiszervezés formájában megoldani?
  Az erőforrás kiszervezés (outsourcing, IT contracting) több szempontból is előnyös lehet a vállalat számára. A webfejlesztést érdemes lehet kiszervezni, ha a cégnél hiányzik a megfelelő szakértelem, rövid határidejű projektekre kerül sor, illetve egyszeri, komplexebb vagy speciális projektet tervez, amihez nem érdemes saját erőforrásokat és infrastruktúrát fejleszteni. A külső fejlesztők bérlése lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a változó igényekhez és projektméretekhez anélkül, hogy hosszú távú kötelezettségeket vállalna. Az erőforrás kiszervezés emellett csökkentheti a kockázatot, külső fejlesztők bevonásával új ötletekhez és perspektívákhoz juthat, amelyeket a belső csapat esetleg nem vetett volna fel, illetve lehetővé teszi, hogy kizárólag a saját “core” tevékenységére koncentrálhasson. Továbbá kiszámíthatóbbá teszi a kiadásokat is. .

  >> Mi az IT outsourcing és mikor jó döntés a céged számára? További részletek cikkünkben.

Tudj meg többet rólunk, hogyan dolgozunk, hogyan segítjük ügyfeleink online növekedését!

Kapcsolódó tartalmak

Hogyan tudsz gyorsan reagálni IT-fejlesztéseiddel a piaci változásokra?

Hogyan tudsz gyorsan reagálni IT-fejlesztéseiddel a piaci változásokra?

Kereskedői tapasztalatok, szakértői tanácsok videónkban.

Mennyiben alakította át, vagy borította fel a cégek informatikai projektjeit a COVID-19? Az elmúlt évek tapasztalatai az Auchan Magyarország, a Netpincér, egy ERP és e-commerce fejlesztő specialista szemszögéből.

Megnézem
7 tipp az eredményes webfejlesztési projektekhez

7 tipp az eredményes webfejlesztési projektekhez

Valósítsd meg fejlesztései projektjeid kiszámíthatóan!

Tippek arra, hogyan lehet kiszámíthatóan megvalósítani az IT-fejlesztéseket, hogy ne legyenek költségesebbek és egyúttal ne tartsanak tovább az előzetes várakozásokhoz képest.

Megnézem
Miért nem hiányozhat a webfejlesztési folyamatból az élesítési terv?

Mire érdemes figyelned egy webfejlesztési projekt élesítése előtt?

Miért nem hiányozhat a webfejlesztési folyamatból az élesítési terv?

A fejlesztési folyamat egyik legfontosabb pillanata, amikor a weboldal vagy applikáció élesítésére kerül sor. Váratlan helyzetek, mint például egy téves szerver konfiguráció vagy tűzfal-probléma, azonban a legalaposabb előkészületek ellenére is előfordulhatnak, ezek pedig az élesítés csúszását okozhatják. Mutatjuk hogyan lehet mindezt kiküszöbölni.

Megnézem

Referenciák

Ügyfeleink mondták

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS