Webfejlesztés

Webfejlesztés
A LogiNetnél az e-kereskedelmi megoldások hazai, megbízható szakértőjeként leginkább webshopok és értékesítést segítő mobilapplikációk fejlesztésével dolgozunk. Emellett egyedi webes szoftverfejlesztéseket is vállalunk. PHP, Java, mobilfejlesztés vonalon is ismerjük azokat a megoldásokat és technológiákat, birtokoljuk azt a szaktudást és kapacitást, amely ehhez lényeges. Legyen szó a HR folyamatokat, logisztikát, készletgazdálkodást segítő megoldásokról, vagy startup ötletek technológiai megvalósításáról – számíthat ránk!
HR, logisztika, készletgazdálkodás támogatása egyedi szoftvermegoldásokkal
Milyen webes megoldásokon dolgozunk?

Ecommerce rendszerek fejlesztése mellett HR, vagy logisztikai megoldásokkal is támogatjuk ügyfeleinket. Karrierportállal segítjük a toborzási és onboarding folyamatokat. Egyedi yard management szoftver megoldással tesszük hatékonyabbá készletgazdálkodását, gördülékenyebbé raktárkezelését, Vállaljuk olyan startup ötletek megvalósítását is, ahol az üzleti modell gerincét IT fejlesztés adja, de az ötletgazdák kevésbé gyakorlottak annak technológiai megvalósításában.

Hogyan értjük meg egy új partner folyamatait, szakterületét?

Igényfelmérés folyamatunk része, hogy felkeressük új partnerünket székhelyén, kikérdezzük a legfontosabb stakeholdereket munkájukról. Az értékesítési, logisztikai vezetőkkel, más szakterületek irányítóival folytatott beszélgetéseink alapján ismerjük meg a folyamatokat, ezek alapján tervezzük és alkotjuk meg egyedi szoftver megoldásunkat.

Egyedi webes szoftverfejlesztések PHP, Java, mobilfejlesztés vonalon
Mi alapján javaslunk vállalkozási igényekre szabott technológiákat?

Javasolt technológiát, saját vagy third party megoldást a feladatnak megfelelően választunk. Például egy raktárkezelő megoldás robusztusabb felépítést kíván, így ott egy Java alapú szoftver lehet ideálisabb, míg egy startup esetében valószínűleg egy, a weben jobban elterjedt PHP alapú alkalmazás a jobb döntés.

Fontos számodra az online értékesítés? Webshop vagy mobilshop indításban gondolkozol? Töltsd le ingyenesen az Ecommerce növekedés sikerkönyvet!
 

  • Ingyenesen elérhető tippek az ecommerce növekedéshez. Válaszd a siker útját és kerüld el a buktatókat!
  • Tanulj a hazai ecommerce szakértők tapasztalataiból elsőkézből!
  • Szerezz versenyelőnyt új megoldások megismerésével, mint a UX, service design és a mobil applikációk.

Tudj meg többet rólunk, hogyan dolgozunk, hogyan segítjük ügyfeleink online növekedését!

Referenciák
Ügyfeleink mondták

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.