Webes szoftverfejlesztés

Bár a LogiNetnél az e-kereskedelmi megoldások hazai, megbízható szakértőjeként legtöbbet webshop megoldások, értékesítést segítő mobilapplikációk fejlesztésével dolgozunk, rutinosan vállalunk ettől eltérő témákban is egyedi webes szoftverfejlesztéseket. PHP, Java, mobilfejlesztés vonalon is ismerjük azokat a megoldásokat és technológiákat, birtokoljuk azt a szaktudást és kapacitást, amely ehhez lényeges. Legyen szó a HR folyamatokat, logisztikát, készletgazdálkodást segítő megoldásokról, vagy startup ötletek technológiai megvalósításáról – számíthat ránk!

Milyen webes megoldásokon dolgozunk?

Karrierportállal segíthetjük a toborzási és onboarding folyamatokat vállalkozásánál, egyedi logisztikai szoftver megoldással tesszük hatékonyabbá készletgazdálkodását, gördülékenyebbé raktárkezelését, és ez csak néhány a lehetőségek közül. Olyan startup ötletek megvalósításában segédkezünk, ahol az üzleti modell gerincét IT fejlesztés adja, de az ötletgazdák kevésbé gyakorlottak annak technológiai megvalósításában.

Hogyan értjük meg egy új partner folyamatait, szakterületét?

Igényfelmérés folyamatunk része, hogy felkeressük új partnerünket székhelyén, kikérdezzük a legfontosabb stakeholdereket munkájukról. Az értékesítési, logisztikai vezetőkkel, más szakterületek irányítóival folytatott beszélgetéseink alapján ismerjük meg a folyamatokat, ezek alapján tervezzük és alkotjuk meg egyedi szoftver megoldásunkat.

Mi alapján javaslunk vállalkozási igényekre szabott technológiákat?

Javasolt technológiát, saját vagy third party megoldást a feladatnak megfelelően választunk. Például egy raktárkezelő megoldás robusztusabb felépítést kíván, így ott egy Java alapú szoftver lehet ideálisabb, míg egy startup esetében valószínűleg egy, a weben jobban elterjedt PHP alapú alkalmazás a jobb döntés.

Referenciák

AJÁNLATKÉRÉS

Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.