KeressTöbbet.hu

Magyarország első állástaláló portálja, mely regisztrált tagjai számára az aktuálisnál jobban fizető munkahelyeket kutat fel. A Keresstöbbet.hu gördülékeny állásváltást biztosít az oldal felhasználói számára, melyhez a LogiNet egy mindenki számára könnyen használható, átlátható online platformot alkotott meg.

  KeressTöbbet.hu

  Az új munkahelyet keresőknek nem kell a kutatással, önéletrajz küldözgetéssel bajlódniuk, a KeressTöbbet.hucsapata a jelenleginél jobban fizető álláslehetőséggel keresi meg őket és végigkíséri az interjútól az első munkanapon át a próbaidejük végéig. Célközönségeszempontjából is innovatív a kezdeményezés, mivel a közép- és alapfokú végzettséggel rendelkező álláskeresőket szólítja meg, akik a nagy álláskereső portálok esetében többnyire háttérbe szorulnak.

  Az állástaláló folyamat elindításához elég pár alapvető személyes adat, elérhetőség, végzettség és a preferált munkakörök megadása, de egy részletesebb profillal, vagy pléldául önéletrajz feltöltésével nagyobbra nőnek az esélyek a megfelelő munkahely megtalálására.

  Facebook-fiókkal még kevesebb időt vesz igénybe a regisztráció, továbbá lehetőség van kompetenciatesztek kitöltésére is, melyek az elvárásoknak leginkább megfelelő, a felhasználóhoz leginkább illlő állás felkutatását segítik. Ráadásul minden új megadott adatért, kitöltött tesztért, vagy például az interjúkon való megjelenésért pénzjutalomban részesül a felhasználó.
   

  Az ötletgazda, a DatAdat HR Kft. a projekt indulásakor gördülékeny állásváltást ígért az oldal felhasználóinak, ehhez a LogiNet egy könnyen használható, átlátható rendszert épített ki, mely webes és mobil felületen is magas felhasználói élményt nyújt.

  Projektmenedzserünk két frontend, négy backend fejlesztőnk és egy tesztelőnk munkáját hangolta össze a több mint fél éves munkafolyamat során, mire az oldal elnyerte végleges formáját és megfelelt ügyfelünk minden igényének.

  Az oldal  Loginet e-com suite-ra épül, a backend PHP nyelven, Symfony keretrendszer használatával és MySQL segítségével készült, a frontend kialakításához JavaScript, jQuery, SASS technológiákat vettünk igénybe. A felhasználói élmény megtervezésében és a letisztult, mégis figyelemkeltő dizájn kialakításában a The 22'scsapatával működtünk együtt.

  Már két nappal az elindulása után több mint ötszázan regisztráltak a KeressTöbbet.hu-ra. Büszkék vagyunk, hogy osztozhatunk az ügyfelünk és a leendő állástalálók sikereiben.

  A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.