„Az Év Honlapja” pályázat: 3 LogiNet fejlesztésre szavazhatunk

Munkáinkkal ismét indulunk a marketingkommunikációs pályázaton

2019-10-24

Idén 3 fejlesztésünket neveztük a hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb megmérettetésére az „Az Év Honlapja” pályázatára. Ezúttal is 25 kategóriában keresik az év legkreatívabb megoldásait, amelyhez november 19-ig várják a szavazatokat. Mindenkit szeretnénk arra buzdítani, ismerkedjen meg a LogiNet projektekkel, előre is köszönünk minden leadott támogató szavazatot az oldalakon! Eredményhirdetés november 27-én, ünnepélyes díjátadóval egybekötve. 

A szervezők szerint a legnagyobb harc az év appja, kreatív valamint technológiai megoldása mezőnyében várható, de a hagyományosan népszerű e-kereskedelem, márkasite és turizmus kategóriákban is erős mezőnyre számítanak. A LogiNet fejlesztések a tavalyi évben is jól szerepeltek, hiszen az Auchan shop applikációja különdíjasként zárta a pályázatot.


Idén a következő fejlesztéseinket ajánlottuk a zsűri figyelmébe:

A Pingvin Patika applikációja az év applikációja kategóriában, ahol is a hazai patikai piacról elsőként készíthettünk partnerünknek mobilshop alkalmazást vásárlói kiszolgálásához.

Az ELTE kari portálok megújítása az oktatás kategóriában. Itt kiterjesztettük az Egyetem új online megjelenését mind a 8 kar esetében.

A Witmeup egyetemi jelentkezőket segítő nemzetközi platformfejlesztése szolgáltatás kategóriában. Az innovatív, egyedi fejlesztésekkel kialakított platform 5 kontinens 1000 nemzetközi egyeteméről mintegy 3000 mentorral segít a jelentkezésben, beilleszkedésben a diákoknak.  

Büszkék vagyunk, hogy együtt dolgozhattunk partnereinkkel a feladatokon, örülünk, hogy ilyen projektek születtek meg a közös munka eredményeként!


Számít a szavazatod!

Amennyiben szimpatikusak fejlesztéseink, támogasd azokat egyetlen kattintással a közönségszavazásban november 19-ig! November 20-a után jelentkezünk az eredményekkel.


Az Év Honlapja pályázat - a LogiNet három fejlesztéssel indult


 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.