5 kontinens 3000 egyetemi mentora a Witmeup platformon

Világszerte használják új fejlesztésünket

A Witmeup nemzetközi platformon tapasztalt mentorok segítik a diákokat az első egyetemi lépések megtételében, a sikeres pályázati anyag összeállításában. A weboldalon jelenleg öt kontinens közel 3000 mentora érhető el, akik első kézből, több mint ezer egyetemmel kapcsolatban tudnak információt nyújtani az érdeklődőknek.

witmeup.com előtt nem létezett olyan nemzetközi platform, amely kapcsolatot teremt a külföldön tanult mentorok és olyan leendő diákok között, akik személyes élményekre és kézzelfogható tanácsokra vágynak azoktól, akik már bejutottak álmaik egyetemére. A LogiNet által fejlesztett weboldal ezt a lehetőséget nyújtja: a diákok nemcsak kiválaszthatják a számukra megfelelő mentort, hanem ők határozhatják meg azt is, hogy egy adott összegért pontosan milyen szolgáltatást és információt szeretnének.


Hiánypótló platform a nemzetközi felsőoktatási piacon

A weboldalon kétféle regisztrációra – érdeklődő diákként, illetve nemzetközi mentorként – van lehetőség. A diákok egy többszörös szűrő segítségével választhatják ki, hogy melyik város melyik egyeteme iránt érdeklődnek. A mentorok szolgáltatásai – az egyetem bemutatása, pályázati folyamat ismertetése, motivációs levél vagy esszé írása, szállással és mindennapokkal kapcsolatos tanácsadás – kézzelfogható és gyors segítséget jelentenek a diákoknak.

A projekt decemberi indulása óta rendkívül impozáns számokat mutat: jelenleg 140 ország közel 1100 egyeteme szerepel a weboldalon, a mentorok és a résztvevő diákok folyamatosan növekvő számából is látszik, hogy hiánypótló platform jött létre a nemzetközi felsőoktatási piacon.


Számos saját fejlesztésű funkció

Az igények felmérése után a weboldal fejlesztéséhez és CMS funkciók megvalósításához Symphony alapú Loginet Platform termékünkre építkeztünk, amely a kész modulok mellett arra is lehetőséget nyújt, hogy a későbbi fejlesztéseket gyorsabban és költséghatékonyabban végezzük el. Az oldal számos innovatív, saját fejlesztésű funkcióval rendelkezik: az egyik kiemelt feature a szerződéskötés és a számlázás személyre szabhatósága, rugalmassága. A mentorálási folyamatot a résztvevők közösen mérföldkövekre osztják fel, a mentorok csak azt követően kaphatják meg a szolgáltatás ellenértékét, amennyiben mindkét fél beleegyezik az adott szakasz teljesítésébe. A rendszerbe több, böngészőn keresztül használható számlázóprogramot integráltunk.

A kapcsolattartás egy belső zárt kommunikációs csatornán valósul meg, a belső chatben lehetőség van dokumentumok és videók megosztására is.  Az oldal szolgáltatásait blogmotorral is kiegészítettük: az egyetemek oldalán a mentorok minden felhasználó számára elérhető tartalmakat oszthatnak meg. A weboldal alkalmas belső tréningek, e-learning felületek kialakítására is.


Agilis metodológián alapuló projektszervezés

A fejlesztés során szorosan együttműködtünk a start-up alapítóival, akik kifejezetten értékelték, hogy nemcsak technológiai kompetenciáinkkal, hanem kreatív ötleteinkkel, valamint a felhasználói élményhez kapcsolódó tapasztalatainkkal is segítettük a projekt sikerét. A fejlesztéshez passzolt az agilis metodológián alapuló projektszervezés, a projektet 22 sprintben vittük végig. A megrendelő számára garantált a transzparencia (büdzsé felhasználása, az egyes sprintek eredményeinek értékelése és felülvizsgálata, valamint alkalmazkodás a fejlesztés során bekövetkező üzleti és technikai változásokhoz): a folyamat így csökkenti a kockázatokat és növeli a megrendelői elégedettséget.


A Witmeuppal a jövőben is együtt dolgozunk

A weboldal supportján túl számos kisebb-nagyobb fejlesztés valósul meg az oldalon, amelyek tovább egyszerűsítik a platform használatát és folyamatosan új lehetőségeket adnak a mentorok és mentoráltjaik kezébe.

Witmeup: információk első kézből egyetemre jelentkezőknek
Nézd meg, mit tud a Witmeup!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.