Még többet tud és még kényelmesebb használni az Auchan webshopot

Új funkciókkal bővült és még jobb felhasználói élményt nyújt az Auchan Magyarország webáruháza

2017-12-01
Több mint egy éve, 2016 őszén adtuk át az Auchan Magyarország saját fejlesztésű, teljesen testreszabott webshopját. A Microsoft Navision ERP rendszerrel integrált webáruház mindez idő alatt, közel száz százalékos oldal elérhetőséggel, stabilan működött. A projekt sikerességét a folyamatosan növekvő konverziós arány és az egyre több vásárlói tranzakció is alátámasztja.

A folyamatos fejlesztéseknek és kapacitásnövelésnek köszönhetően 2017 nyara óta a kiszállítási területek nagysága is nagy mértékben növekedett. Az induláskor a budai és közvetlen környéken lakó vásárlóknak volt lehetőségük házhoz szállítatni a rendelt csomagjaikat, 2017 nyara óta azonban már teljes Budapest és agglomerációja élvezheti az Auchantól való online vásárlás előnyeit.
Auchan webshop

Click & Collect funkció

November óta lehetőség van a megrendelt áru helyszíni átvételére is. Az online kiválasztott és megrendelt termékeket az Auchan munkatársai összeválogatják, csomagolják és a megadott időpontra előkészítik a vásárló számára, aki át tudja venni az Auchan áruházak valamelyikében kényelmesen, időt spórolva.

Kiosk szolgáltatás

Click & collect vásárlás esetén a vásárló a rendelése státuszát megtekintheti az áruházak területén kihelyezett Kioskokon. Ehhez csupán a mobil telefonjára és az e-mailben megkapott QR kódra lesz szükségese. Az új funkció leegyszerűsíti és meggyorsítja a vásárlás folyamatát, a rendelt termékek átvételét.

UX upgrade

Az elmúlt egy évben rengeteg apróbb fejlesztés történt annak érdekében, hogy a felhasználók még jobb vásárlási élményt kapjanak:

  • Gyorsabb, pontosabb keresőt kapott a webáruház és relevánsabb találatokat sorakoztat fel
  • Jobb szűrési lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére
  • Még inkább leegyszerűsödött a regisztráció és lehetőség van social login-ra is, Facebook, vagy Google fiókkal
  • Rengeteg fejlesztés valósult meg a reszponzív nézetekben, hogy a mobilon történő vásárlás is kényelmes, egyszerű és gyors legyen
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.