Újra az Office Depot Hungarynek dolgoztunk

A LogiNet fejlesztette Magyarország vezető irodaszer-beszállítójának megújuló webáruházát

A LogiNet csapata komplex megoldásokkal segítette az Office Depot Hungary webshopjának átalakítását: az új rendszer felhasználóbarát felülete hozzájárulhat a hazai irodaszer-piac egyik meghatározó szereplőjének további eredményeihez. A webanalitikából kiderül: a tavalyi év ugyanazon időszakához képest a konverziós arány az új webshop élesítést követően közel 50%-kal növekedett.

Az Office Depot Hungary az egyetlen olyan vállalat Magyarországon, amely a berendezési tárgyak és technikai eszközök teljes skáláját kínálja – legyen szó otthoni dolgozószobáról vagy irodaházról. Portfóliójuk jelenleg több mint 16 ezer cikket tartalmaz, köztük 700 saját márkás terméket. Több mint négy éve támogatjuk a webáruház folyamatos működését, ezért különösen fontos volt számunkra, hogy új fejlesztési projektjük partneréül is minket választottak.

Az előző, szintén LogiNet-fejlesztésű webáruház optimalizálását és frissítését célzó, 2018-as projekt közel nyolc hónapig tartott. Csapatunk a korábbi webshop kialakítása és folyamatos üzemeltetése alatt olyan meghatározó tapasztalatot szerzett, amely jelentős előnyökkel járt a projekt során.

Cégünk fejlesztette Magyarország vezető irodaszer-beszállítójának megújuló webáruházát.
Nézd meg az Office Depot megújult webshopját!

A redesign alapját saját fejlesztésű nagyvállalati e-kereskedelmi keretrendszerünk, a LogiNet webshop ökoszisztéma jelentette, amely rendelkezik az összes olyan funkcióval, amely a webes és mobilos értékesítéshez és rendelés-kiszolgáláshoz szükséges. A projekt eredményeként egy olyan up-to-date, felhasználóbarát felület jött létre, amelynek reszponzív dizájnja egyszerűen és megbízhatóan kezeli a desktop és mobil funkciókat is. A háttérben CMS (tartalomkezelő rendszer, content management system) segíti a tartalmak, bannerek és az általános szerződési feltételeket tartalmazó oldalak kezelését.

Szakértőink számára valódi kihívást jelentett az Office Depot háttérrendszereivel (például Oracle JD Edwards) való kommunikáció biztosítása: korábbi tapasztalatainkat felhasználva azonban áthidaltuk a felmerülő nehézségeket. Az előző webáruház egyedi, jól működő megoldásait az Office Depot szakértőinek javaslatait figyelembe véve építettük az új rendszerbe.

A projektre dedikált tapasztalt PHP fejlesztőink munkáját a tervezés során vezető technológiai és üzleti tanácsadó kolléga is segítette. Cégünk fejlesztői és a 22.design UX-specialistája többek között olyan, a felhasználói élményt javító megoldást is javasolt partnerünknek, mint az egyszerű, hatékony regisztrációs felület vagy a termékkategóriák áttekinthető megjelenítése. A weboldalon lehetőség nyílik social login-ra is, Facebook vagy Google fiókkal. A vásárlók elégedettségéhez reményeink szerint a 22 Média dizájnerei által megálmodott letisztult grafikai megoldások és az átlátható struktúra is hozzájárul. Kollégáink a webshop további supportjában is részt vesznek.
 

Büszkék vagyunk arra, hogy e-kereskedelmi alkalmazásokat tartalmazó portfóliónk újabb fejlesztéssel gazdagodott.