Logishop webshop 1.12 verzió

Új funkciók, újdonságok a Logishop webshopban

Verziószám: 1.12
Kiadás időpontja: 2021.09.10.

Funkciók


1. Kategóriafa megjelenítése a termék szűrőkben

Kategóriák könnyű áttekintését teszi lehetővé a webshop látogatói számára

A kategóriafa megjelenítésével a látogatók könyebben navigálhatnak a kategóriákat megjelenítő terméklista oldalakon az egyes termék kategóriákra.

A felhasználónak lehetősége van megtekinteni az adott kategória kategóriafában való elhelyezkedését, amennyiben olyan terméklistát nyit meg, amely egyben kategória is. A szűrőpanel felett elhelyezkedő kétszintű kategóriafában lehetősége van a különböző kategóriák között navigálni. A felhasználó láthatja, hogy egy adott szülőkategória alá mely gyerek vagy köztes kategóriák kerültek hozzárendelésre. Azok között kattintással navigálhat.

Az egyes kategóriák mögött lévő szám jelzi, hogy az adott kategóriához hány darab termék vagy variáns tartozik. A kategória navigációs panel mindig az adott kategóriát, azon szülőkategóriáját, azon testvér kategóriáit és azon gyerek kategóriáit látja. Amennyiben a szülő kategóriának vannak további testvér kategóriái, azokat a szülő kategóriára való kattintással tekintheti meg a felhasználó.

Logishop: Kategóriafa megjelenítése a termék szűrőkben


2. Termékszintű kedvezmény

Termékekre vagy terméklistákra vonatkozó kedvezmény beállítási lehetőségek bevezetése

A kedvezményrendszer bevezetésével a webáruház adminisztrátoroknak lehetősége nyílik különböző akciókat bevezetni a webáruház termékeire. Ezen kedvezmények időzíthetőek, és saját URL állítható be nekik, amely a kedvezményes termékeket tartalmazó termék- vagy variánslistára mutat. A termékszintű kedvezmény segítségével lehetősége van az adminnak kedvezményt meghatározni termékenként egyedileg (egyedi kedvezmény), vagy terméklistára vonatkozóan általánosan (általános kedvezmény).

A kedvezmény minden esetben meghatározható százalékosan (kedvezmény %-ban kifejezve), fix kedvezményként (kedvezmény összegének meghatározásával) vagy fix árként (a kedvezményes ár megadásával).

A kedvezmény megadása után rendelhetőek hozzá a kedvezményhez az akciós termékek egyesével vagy feltételrendszer megadásával. A feltétel rendszer által megadás előnye, hogy automatikusan frissül az akcióban részt vevő termékek listája a megadott feltétel alapján. Amíg egyedi kedvezmény esetén egyesével szerkeszthetőek a kedvezmény típusai és értékei, addig az általános kedvezmény esetén ezt globálisan állítja be az admin.

Az akcióban szereplő termékek és a hozzájuk tartozó kedvezmény tömegesen is importálható a rendszerbe, illetve az akciós termékek listája XLS-be exportálható.

Egy kedvezményes listához rendelt termék bárhol is jelenik meg a webshopban, látható lesz rajta egy figyelemfelkeltő badge. A badge tükrözi a kedvezmény típusát: százalékosan, árkedvezmény összegben vagy magát az akciós árat mutatja attól függően, hogy milyen típusú kedvezményt állított be az admin hozzá.

Minden kedvezményes terméklistára beállítható a kedvezményes időszak eleje és vége, azaz, hogy mikor érvényes a meghatározott kedvezmény. A kedvezményes időszak vége után visszaállnak az eredeti árak.

Logishop: termékszintű kedvezmény

Logishop: termékszintű kedvezmény

Logishop: termékszintű kedvezmény


3. Kosár szintű kedvezmény

Kosár összeghatárhoz kötött kedvezményt állíthat be az admin.

Lehetősége van az adminnak beállítani kosár szintű kedvezményt, amely a kosár minden termékére érvényesül a meghatározott kosár összeghatár elérése esetén.

Kosár szintű kedvezménynél az admin beállíthat fix kedvezmény összeget vagy meghatározhatja százalékban a kedvezmény mértékét. A kedvezményes időszak eleje és vége kosár kedvezményre is beállítható, ha csak egy adott időszakra akarjuk biztosítani a kedvezményt vásárlóinknak.

A pop-up kosárban és a dedikált kosároldalon is felhívja a vásárló figyelmét egy badge és szöveges üzenet arra, hogy milyen összegben szükséges még vásárolni a kedvezmény aktiválásához.

A meghatározott kosárérték elérése esetén a kedvezmény automatikusan levonásra kerül, és ez meg is jelenik tételként a kosár oldalon a megvásárolni kívánt termékek alatt.

Logishop: Kosár szintű kedvezmény

Logishop: Kosár szintű kedvezmény

Logishop


További információ, kapcsolódó anyagokLong Term Support (LTS)

Long Term Support verzió: az a legfrissebb termék verzió, amelyet a LogiNet hosszú távon - a definiált LTS életciklus alapján - támogat. A Logishopot megrendelő ügyfél jogosult a termékkövetés érvényben léte alatt kiadott legfrissebben kiadott Long Term Support verzióra.

Legfrissebb LTS verzió: 1.20.17
Kiadás dátuma: 2023.11.02.
Tovább a részletekre >>

Legfrissebb kiadott Logishop verzió: 2023.4
A termék legfrisebb technikai verziószámai: 3.14, 3.15

Kiadás dátuma: 2023.11.02.
Tovább a részletekre >>
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.