Logishop webshop 1.11 verzió

Új funkciók, újdonságok a Logishop webshopban
Verziószám: 1.11
Kiadás időpontja: 2021.08.26.

Funkciók


1. Szállítási és fizetési módok megadása és összekapcsolása

Testreszabható szállítási és fizetési módok beállítása, összekapcsolása

A szállítási és fizetési módok admin felületre való kivezetése lehetőséget kínál az adminnak különböző módozatok létrehozására, azok szerkesztésére, törlésére, és összekapcsolására.

Az admin felületen létrehozhatóak különböző szállítási módok, amelyek saját nevet kapnak, illetve meghatározható, hogy B2C, B2B vagy akár mindkettő szegmensben használhatóak legyenek. Emellett megadható az adott szállítási mód díja, illetve az az értékhatár, amely felett már ingyenes az adott szállítási mód választása.

Az egyes szállítási módokhoz egyesével hozzárendelhetők a rendszerben korábban létrehozott fizetési módok. Mindegyik szállítási módnál egyesével megadható, hogy az adott fizetési mód mekkora felárral kerüljön bele a kosárba, illetve, hogy milyen hozzátartozó megjegyzés jelenjen meg a felületen.

A fizetési módok előre létrehozott állapotban jelennek meg az admin felületen, amelyek szerkeszthetőek. Megadható a felületen megjelenő nevük, és hogy milyen szegmensben használhatóak. Ezen szegmensek befolyásolják, hogy az egyes szállítási módokhoz milyen fizetési módok rendelhetőek hozzá.

A felhasználói felületi rendelés véglegesítése oldalon láthatja, hogy az egyes szállítási módokhoz milyen fizetési módok tartoznak, illetve azok felárait. Továbbá, a rendelés után beérkező e-mailben láthatja a vásárló, hogy a kiválasztott szállítási és fizetési módnak mekkora felára van.


2. Szabadszavas gyorskereső instant találati oldallal és ajánlott termékekkel

Keresőben megjelenő gyorstalálatok és termék ajánlatok

A gyorskereső fejlesztése olyan funkciókkal látja el a webáruház tulajdonosokat, amelyek segítségével tetszőleges termékek vásárlására, illetve webáruház tartalmak olvasására ösztönözheti a vásárlókat. A keresés ikonra kattintva felugrik a kereső gyorsnézete, melyben a szabadszavas keresésen túl további vásárlást ösztönző ajánlásokat állíthat be az admin.

A szabadszavas keresés megkezdése előtt a legutóbbi keresőszavak listája, a legnépszerűbb termékek, az ajánlott kategóriák és ajánlott oldalak láthatóak. Ezen utóbbi hármat az admin az adminisztrátori felületről tetszőlegesen módosíthatja, így lehetőség van arra, hogy például nem a valódi legnépszerűbb termékek jelennek itt meg, hanem az adminisztrátor által felvett termékek.

Ez ugyanúgy megismételhető a népszerű kategóriákkal és népszerű oldalakkal. Tehát az admin beállíthatja, hogy azok automatikusan jelenjenek meg belső logika alapján, vagy manuálisan jelölheti ki azon termékeket, kategóriákat és oldalakat, amelyeket a vásárlónak meg szeretne jeleníteni a gyorsnézetben

A keresőmezőbe gépelés megkezdése után keresési javaslatok listája és a találati lista jelenik meg, ösztönözve a vásárlót további termékek felfedezésére. Minden egyes begépelt karakterrel tovább szűkül a találati lista, megkönnyítve ezzel a vásárló dolgát, hogy hamar célba érjen. A találati lista valamely termékére kattintva a termékvégoldalra kerül a vásárló, illetve a keresés összes találata megjeleníthető egy listában egy új oldalon.

Logishop: Szabadszavas gyorskereső instant találati oldallal és ajánlott termékekkel

Logishop: Szabadszavas gyorskereső instant találati oldallal és ajánlott termékekkel


3. Képek nagyíthatósága a termékvégoldalon

Termékképek nagyíthatósága, teljes képernyős megtekintésének lehetősége

A képek nagyíthatósága funkció segítségével a felhasználók teljes képernyőn tekinthetik meg a termék képeket. A termékvégoldalon  a képekre kattintva megnyílik a kép carousel, ahol teljes képernyőn végig lapozhatja a vásárló a termékképeket. A termékképre kattintva és nyomva tartva a bal egérgombot közelebbről vizsgálhatja meg a vásárló a terméket. Az egérgomb felengedésével folytatható a termékképek közötti lapozgatás.

Logishop: Képek nagyíthatósága a termékvégoldalon

Logishop: Képek nagyíthatósága a termékvégoldalon

Logishop


További információ, kapcsolódó anyagokLong Term Support (LTS)

Long Term Support verzió: az a legfrissebb termék verzió, amelyet a LogiNet hosszú távon - a definiált LTS életciklus alapján - támogat. A Logishopot megrendelő ügyfél jogosult a termékkövetés érvényben léte alatt kiadott legfrissebben kiadott Long Term Support verzióra.

Legfrissebb LTS verzió: 1.20.17
Kiadás dátuma: 2024.03.17.
Tovább a részletekre >>

Legfrissebb kiadott Logishop verzió: 2024.1
A termék legfrisebb technikai verziószámai: 3.14, 3.15

Kiadás dátuma: 2024.03.17.
Tovább a részletekre >>