Az Év Technológiai megoldása - Minőségi Díjat nyert az Instacash

Az innovatív BNPL pénzügyi megoldás fejlesztésében a LogiNet az Instacash partnere

Az Év Technológiai megoldása - Minőségi Díjat vitt haza az Instacash halasztott fizetési szolgáltatása 'Az Év Honlapja' pályázat február 7-i eredményhirdetésén.

Ezúttal 30 kategóriában keresték az év legkreatívabb megoldásait a hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb megmérettetésén. A beadott 287 pályaművekből a szakmai zsűri most 88 pályaművet díjazott.


Az Instacash a "Buy Now Pay Later" forradalmi pénzügyi megoldás hazai megvalósítója

Instacash BNPL digitális termékfejlesztés - Az Év Honlapja díj

A zsűri így értékelte az Instacash-BNPL pályázatot:

Vásárolj most és fizess később: az Instacash ennek a forradalmi pénzügyi megoldásnak a hazai megvalósítója.

A szolgáltatás kiváló, gyors és a vásárlási folyamatba könnyen integrálható megoldást nyújt az e-kereskedők számára banki szintű ügyfélminősítő és hitelbírálati motorral támogatva.

Ezzel a digitális termék közvetlenül járul hozzá sok fizikai termék sikeres értékesítéséhez, átvéve a halasztott fizetés folyamatának terhét a kereskedőről.

A LogiNetnél, az Instacash - BNPL digitális fejlesztő partnereként büszkék vagyunk, hogy részt vehetünk az innovatív pénzügyi platform megvalósításában és folyamatos agilis fejlesztéssel támogathatjuk a digitális termék fejlődését.

Kiket díjaztak még idén versenyen?

A pályázatra a legtöbb nevezés az E-kereskedelem (30), a Szolgáltatás (22), a B2B weboldalak (22), és Az Év Applikációja (21) kategóriába érkezett. 

  • 2023-ban ‘Az Év Honlapja’ díjat nyert a Balatoni Hajózási Zrt.,  a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ, a Deadline Agency, az Úri cipő – kaptafa és Villány a BOR VÁROSA honlapja.
  • A BudapestGO, a digitális útitárs nyerte ’Az Év applikációja’ díjat.
  • A Salonic MobilApp landing oldal ’Az Év Kreatív Megoldása’ lett.
  • A Közönségdíjat több mint 6300 szavazattal a Magyar Szervátültetettek Szövetségének applikációja a Millió lépés nyerte.
  • ’Az Év Technológiai Megoldása’ a SimpleBusiness megoldása lett: a vállalkozók jobb keze: bankkártyaelfogadás telefonnal.
  • Az Instacash kategóriájában még djazták a Billingo WebApp és MobilApp, valamint az Utánvét Ellenőr megoldását.

Itt megnézheted összes díjazott megoldást.

Olvasd el esettanulmányunkat az Instacash digitális termékfejlesztéséről.