Év Honlapja 2021 - Idén is pályázunk fejlesztési projekteinkkel

Szavazz az IKR Agrár, Magic Tools és WhiskyNet weboldalára!

2021-10-11

Idén is több fejlesztésünk indul a hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb megmérettetésén, az „Az Év Honlapja” pályázatán. Ezúttal  28 kategóriában keresik az év legkreatívabb megoldásait, amelyhez november 20-ig várják a szavazatokat. Mindenkit szeretnénk arra buzdítani, ismerkedjen meg a LogiNet projektekkel, előre is köszönünk minden leadott támogató szavazatot az oldalakon!

A LogiNet fejlesztések az előző években is jól szerepeltek. Az Auchan shop applikációja 2018-ban, vagy az az Országos bírósági HIvatal weboldala 2019-ben különdíjasként zárta a pályázatot.


Idén a következő fejlesztéseinket ajánljuk a zsűri figyelmébe


IKR Agrár weboldal

A digitális szemlélet erősítése, a fiatalabb generáció igényeire való reagálás, a mobil reszponzív kialakítás szükségessége jegyében újult meg 2021-ben az IKR Agrár Kft. weboldala a LogiNet fejlesztésében. A mezőgazdasági termelőket kiszolgáló kereskedelmi cég főoldala letisztult, látványos. A termékbemutató oldalon az egyes termékek tulajdonságainak feltüntetése között helyet kapott többek között az összetevők, a kiszerelés, a felhasználási javaslat, gazdavélemény szekciók, illetve az ajánlatkérő rész.

IKR Agrár portál


Magic Tools B2B webáruház

A munkaruházati kis- és nagykereskedő cég 2021. júniusában élesedett új webshopja külön felületen szolgálja ki a B2B és a B2C ügyfeleket. A viszonteladók vásárlását intelligens termékszűrők és részletes termék adatlapok is segítik. A Magic Tools webshopja lehetővé teszi, hogy a nagyértékű viszonteladói vásárlások, utánrendelések a legkényelmesebb formában történhessenek.

Magic Tools b2B webáruház


WhiskyNet webshop

Egyedi funkciók, látványos design jellemzi a minőségi whiskyk és egyéb alkoholos italok hazai meghonosításában komoly szerepet játszó WhiskyNet 2021-ben élesedett webshopját, amely a LogiNet Logishop webshop termékére épült. A dinamikus listázó oldalak, szűrési és rendezési lehetőség lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármilyen kritérium alapján össze tudja válogatni a termékeket. Látványos termékvégoldal fogadja a látogatót, ahol a termék űrtartalma, alkohol foka mellett részletes termékinformációk segítik a választást. 

WhiskyNet webshop

Büszkék vagyunk, hogy együtt dolgozhattunk partnereinkkel a feladatokon, örülünk, hogy ilyen projektek születtek meg a közös munka eredményeként!

Számít a szavazatod!


Amennyiben szimpatikusak fejlesztéseink, támogasd azokat egyetlen kattintással a közönségszavazásban november 20-ig!


 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.