Év Honlapja díjat kapott az OBH-nak készített weboldalunk

Kormányzati kategóriában kapott különdíjat a fejlesztésünk

Különdíjat nyert az Országos Bírósági Hivatalnak készített weboldalunk kormányzati kategóriában az Év Honlapja pályázat november 27-i eredményhirdetésén, amelyre idén 183 nevezés érkezett 28 kategóriában.

A megújult weboldalt 2018 novemberében adtuk át partnerünknek, a munkán a felhasználói élmény fokozása érdekében fejlesztőink együtt dolgoztak a LogiNet Group UX divíziója, a 22.design szakembereivel. Megbízónk arculati kézikönyvének figyelembevételével a legfontosabb célokat az egyszerű kezelhetőség, a könnyű eligazodás, az igényes kivitelezés és az újszerű technológiák alkalmazása jelentette a felület kialakítása során.

Az Országos Bírósági Hivatal díjról beszámoló cikkében kiemeli: a szakmai zsűri értékelése szerint, „a birosag.hu a jogi pálya és a bírói szakma képes lexikonja, amely az átlagemberek számára is érthetővé teszi az Országos Bírósági Hivatal működését.” A szakértői vélemény a weboldal egyik fontos eredményeként emeli ki, hogy azzal egy sokak által kevésbé ismert területet sikerült közelebb hozni az emberekhez.

A birosag.hu írásából kiderül, sikerült csaknem megnégyszerezni az átadás óta a látogatói számot az oldalon: míg ez korábban az évi 1 millió felhasználót sem érte el, a 2018. november 18-a óta eltelt évben 3,7 millióra növekedett.

Gratulálunk az eredményhez, köszönjük, hogy fejlesztésünkkel támogathattuk munkájukat!


Sikeres weboldal fejlesztési projekt a LogiNetnél: Év Honlapja díjas az Országos Bírósági Hivatalnak készített weboldal


Fokozza vállalkozása hatékonyságát, növelje bevételét cége igényeire szabott, egyedi szoftveres megoldásokkal! A LogiNet szakértelmével hosszú távra tervezhet: írja le elképzeléseit, céljait, és kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!