Díjazták az ELTE honlapját

Egy kiemelkedő projektünk különdíjban részesült "Az Év Honlapja" versenyén

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem LogiNet által fejlesztett új honlapja "Az Év Honlapja" versenyén különdíjat kapott oktatás kategóriában. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 240 nevezés érkezett. A  pályázó honlapoknál elbírálás fő szempontjai a design, a felhasználói élmény, a kategóriának megfelelő tartalom, a kreativitás és a reszponzivitás voltak.

Magyarország legrégebbi, folyamatosan működő és egyik legnagyobb egyeteme számára fejlesztett, többnyelvű, felhasználóbarát és akadálymentes webes portálunk 2016 júliusában indult el.

"A zsűri indoklása szerint a portál korszerű, letisztult formában, átláthatóan jelenít meg hatalmas mennyiségű tartalmat, amelyek közül célcsoportok szerint válogat. Az "Év Honlapja díj’ nem jár pénzjutalommal, szakmai elismerés, melyet a díjazott azért kap, mert munkáját a szakmai zsűri elismeri és nagyra értékeli, példaként állítja a közönség ellé."

 – számolt be a hírről az elte.hu.
 

Az értékes díjnak nem csak azért örülünk, mert a teljes fejlesztési folyamatot A LogiNet csapata vitte végig a designtól a programozásig, hanem azért is, mert sokunk alma materét, szakmai kiindulópontját díjazták.