Elkészült a Coca-Cola Testébresztő portálja

A LogiNet is részt vett a Testebreszto.hu fejlesztésében

2013-06-09

Legújabb webfejlesztési referenciánk a Person Magyarország Kft-vel közösen készített Testébresztő.hu webportál, amely az egészséges életmód iránt érdeklődők számára kínál információkat. Feladatunk a portál grafikai tervezése és implementációja volt. A weboldal modern, letisztult dizájnt kapott készült és az általános életmód cikkek mellett a portál több fejlett funkciót biztosít a regisztrált felhasználói számára.


Közösségi eseménynaptár

A portálon rengeteg különböző sportágban találhatóak események. A Coca-Cola Testébresztő által felvitt eseményekért a felhasználók pontokat kaphatnak, de ezen túl a felhasználók maguk is regisztrálhatnak be eseményeket, amely a közösség többi tagja számára megjelenik, mint a szabadidő aktív eltöltésének lehetősége.


Hűségpontrendszer

A hivatalos CCTÉ eseményeken való részvételért a felhasználók hűségpontokat kaphatnak. A rendszer a regisztrált felhasználóknak hűségpontegyenleget hoz létre, amelyre az eseményeken való részvételért pontokat ír jóvá az oldal. A felhasználók azonosítása az eseményeken QR kód alapú, amely QR kódot szintén a weboldal hoz létre a felhasználói fiók mellé.


Zárt hűségpont-webáruház

A rendszerhez webáruház tartozik, amelyen a felhasználók levásárolhatják a szerzett hűségpontjaikat. A webáruház teljeskörű funkcionalitással rendelkezik, a szokásostól eltérően azonban egy virtuális pénznemmel, a hűségpontokkal lehet fizetni rajta.

A LogiNet is részt vett az egészséges életmód iránt érdeklődők számára információval szolgáló Testebreszto.hu fejlesztésében
A Coca-Cola Testébresztő weboldala
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.