Elstartolt a Keresstöbbet.hu

2017-12-22

December 19-én elindult Magyarország első állástaláló portálja, a Keresstöbbet.hu. A kezdeményezés egyedülálló az országban, mivel a portál regisztrált tagjai számára a jelenleginél jobban fizetőmunkahelyeket kutat fel. A felhasználóknak nem kell mást tenniük, csak regisztrálniuk, megadniuk pár adatot, elvárásaikat és feltételeiket – a keresgélést a Keresstöbbet.hu csapata végzi.

Az első állástaláló portál

Az új munkahelyet keresőknek tehát nem kell a kutatással, az önéletrajzok küldözgetésével bajlódniuk, a jelenleginél jobban fizető álláslehetőséggel keresik meg őket az állásközvetítők és végigkísérik az interjútól az első munkanapon át a próbaidejük végéig. A folyamat elindításához elég pár alapvető személyes adat, elérhetőség, végzettség és a preferált munkakörök megadása, de egy részletesebb profillal, vagy például önéletrajz feltöltésével még nagyobbra nőnek az esélyek a megfelelő munkahely megtalálására.

Ráadásul minden új megadott adatért, feltöltött dokumentumért, vagy például az interjúkon való megjelenésért pénzjutalomban részesül a felhasználó.

KeressTöbbet.hu

Kiemelt funkciók

Facebook-fiókkal még kevesebb időt vesz igénybe a regisztráció, továbbá lehetőség van kompetenciatesztek kitöltésére is, melyek az elvárásoknak leginkább megfelelő, a felhasználóhoz leginkább illlő állás felkutatását segítik.

Célközönsége szempontjából is innovatív a kezdeményezés, mivel a közép- és alapfokú végzettséggel rendelkező álláskeresőket szólítja meg, akiket a nagy álláskereső portálok esetében többnyire háttérbe szorulnak.

Könnyen használható, átlátható rendszer

A KeressTöbbet.hu megálmodója a DatAdat HR Kft. Ügyfelünk a projekt indulásakor, 2017 nyarán, gördülékeny állásváltást ígért az oldal felhasználóinak, ehhez a LogiNet egy könnyen használható, átlátható rendszert épített ki, mely webes és mobil felületen is magas felhasználói élményt nyújt.

Projektmenedzserünk két frontend, négy backend fejlesztőnk és egy tesztelőnkmunkáját hangolta össze a több mint fél éves munkafolyamat során, mire az oldal elnyerte végleges formáját és megfelelt ügyfelünk minden igényének.

Az oldal Loginet e-commerce suite-ra épül, a backend PHP nyelven, Symfony keretrendszer használatával és MySQL segítségével készült, a frontend kialakításához JavaScript, jQuery, SASS technológiákat vettünk igénybe. A felhasználói élmény megtervezésében és a letisztult, mégis figyelemkeltő dizájn kialakításában a The 22's csapatával működtünk együtt.

Már két nappal az elindulása után több mint ötszázan regisztráltak a KeressTöbbet.hu-ra. Büszkék vagyunk, hogy osztozhatunk az ügyfelünk és a leendő állástalálók sikereiben.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.