Folyamatos fejlesztésekkel támogatjuk az Auchan webshopot

Új funkciókkal bővült és még jobb felhasználói élményt nyújt az Auchan webáruháza

Több mint egy éve, 2016 őszén adtuk át az Auchan Magyarország saját fejlesztésű, teljesen testreszabott webshopját. A Microsoft Navision ERP rendszerrel integrált webáruház mindez idő alatt, közel száz százalékos oldal elérhetőséggel, stabilan működött. A projekt sikerességét a folyamatosan növekvő konverziós arány és az egyre több vásárlói tranzakció is alátámasztja.

A folyamatos fejlesztéseknek és kapacitásnövelésnek köszönhetően 2017 nyara óta a kiszállítási területek nagysága is nagy mértékben növekedett. Az induláskor a budai és közvetlen környéken lakó vásárlóknak volt lehetőségük házhoz szállítatni a rendelt csomagjaikat, 2017 nyara óta azonban már teljes Budapest és agglomerációja élvezheti az Auchantól való online vásárlás előnyeit.


Click & Collect funkció

November óta lehetőség van a megrendelt áru helyszíni átvételére is. Az online kiválasztott és megrendelt termékeket az Auchan munkatársai összeválogatják, csomagolják és a megadott időpontra előkészítik a vásárló számára, aki át tudja venni az Auchan áruházak valamelyikében kényelmesen, időt spórolva.


Kiosk szolgáltatás

Click & collect vásárlás esetén a vásárló a rendelése státuszát megtekintheti az áruházak területén kihelyezett Kioskokon. Ehhez csupán a mobil telefonjára és az e-mailben megkapott QR kódra lesz szükségese. Az új funkció leegyszerűsíti és meggyorsítja a vásárlás folyamatát, a rendelt termékek átvételét.


UX upgrade

Az elmúlt egy évben rengeteg apróbb fejlesztés történt annak érdekében, hogy a felhasználók még jobb vásárlási élményt kapjanak:
 

  • Gyorsabb, pontosabb keresőt kapott a webáruház és relevánsabb találatokat sorakoztat fel
  • Jobb szűrési lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére
  • Még inkább leegyszerűsödött a regisztráció és lehetőség van social login-ra is, Facebook, vagy Google fiókkal
  • Rengeteg fejlesztés valósult meg a reszponzív nézetekben, hogy a mobilon történő vásárlás is kényelmes, egyszerű és gyors legyen
     
Még többet tud és még kényelmesebb használni az Auchan webshopot
Auchan webshop
Versenyelőny vállalkozása igényeire szabott mobilapplikációval, webáruházzal, céges platformmal, egyedi szoftverfejlesztéssel? Válassza az e-kereskedelemi megoldások hazai szakértőjét, a LogiNetet! Ajánlatért keresse munkatársainkat központi elérhetőségeinken.
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.